Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
uplně to stejný taky každou chvilu jiná nálada manžel říá že su horzná že su nervní chvilu taková že už neví jak se má chovat že se naštvu kvuli všemu snad a kolirát se mu ani nedivím že to říká ![]()
Nojo holky, jenže vy jste aspoň „v tom“ jenže já jsem náladová i bez toho, aniž bych byla těhot
ná.
A jsem taky na zabití, asi jako každá správná baba.
![]()
gabi.design píše:
Nojo holky, jenže vy jste aspoň „v tom“ jenže já jsem náladová i bez toho, aniž bych byla těhotná.
![]()
budu držet palečky aby to už vyšlo a pak budeš uplně nesnesitelná
myslím to v dobrým
kyblicek píše:gabi.design píše:budu držet palečky aby to už vyšlo a pak budeš uplně nesnesitelná
Nojo holky, jenže vy jste aspoň „v tom“ jenže já jsem náladová i bez toho, aniž bych byla těhotná.
![]()
![]()
myslím to v dobrým
Snad se brzy dočkám. Nebo začnu být nesnesitelná z toho, že stále těhotná nejsem, což teda už kolikrát i jsem s příchodem menses. ![]()
Holky tak chlap konečně dovrtal skříňku nad umyvadlo a vypadnul ke kámošovi. Kdybyste viděli ten bordel z těch provrtaných kachlí a následných cihel, tak vás picne, kdyby to šlo aspoň dobře uklidit, jenže ta cihla se akorát tak matlá. ![]()
gabi.design píše:kyblicek píše:gabi.design píše:budu držet palečky aby to už vyšlo a pak budeš uplně nesnesitelná
![]()
![]()
myslím to v dobrým
Snad se brzy dočkám. Nebo začnu být nesnesitelná z toho, že stále těhotná nejsem, což teda už kolikrát i jsem s příchodem menses.
Holky tak chlap konečně dovrtal skříňku nad umyvadlo a vypadnul ke kámošovi. Kdybyste viděli ten bordel z těch provrtaných kachlí a následných cihel, tak vás picne, kdyby to šlo aspoň dobře uklidit, jenže ta cihla se akorát tak matlá.
jo to znám před půl rokem jsme se stěhovali a manžel taky vrtal do kachliček koupelne a to stejné co říkáš nojo udělaj binec ale po sobě si neukliděj ![]()
Ahoj. Teda vy jste se rozjeli s tím psaním ![]()
Gabi s příchodem MS jsem taky nesnesitelná a nevím proč, ale vždycky si to vybiju na přítelovi
chudák
ale jenom ten první den, ptž mi to je líto, pak už to je dobrý. Doufám, že se mě i tobě brzy zadaří
Dneska opět začínáme ![]()
nj chlapi, nic si po sobě neuklidí
přítel by byl nejradši, abych mu odnášela ještě talíř po jídle ![]()
kačenka89 píše:
Gabi tak to moc držím palečky ať Vám to co nejdříve vyjde…
Kači díky. ![]()
Příspěvek upraven 04.08.10 v 19:54
Simčo tak snad nám to vyjde. Ať netrháme partu, když je to tady samá maminka nebo těhulka. ![]()
gabi.design píše:
Simčo tak snad nám to vyjde. Ať netrháme partu, když je to tady samá maminka nebo těhulka.
Moje řeč
![]()
Gabi jám mám objednaný v lékárně přípravek, jmenuje se Maca, zkuste to taky, prý to pomáhá k oplodnění. Tady o tom něco máš http://www.lekarna.cz/…e-100x350mg/#…
Simi já jsem už právě o tom taky kdesi četla. Asi do toho půjdu. Zas až tak drahé to není a zkusit se má všechno.
No nic, zatím se vzdaluju, jdu koukat na Slunce seno. ![]()
Dnes TV prima - ženská - jsem těhotná - 8měsíc a od narození bude mít dítě svůj vlastní pokoj a kočka a pes bude spát s náma v pokoji a pokud bude dítě alergické, půjde z domu dítě
No ale taky znám jednu takovou z okolí!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky taky se vam tak priserne meni nalada. ja bych teda nekdy zabijela