Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
6.8.10 09:41
Michaelakkk píše:
myspulka píše:
Michaelakkk píše:
gabi.design píše:
Holky koukám na to jedním okem, přepínám z Novy, je to hrůza. Doufám že až ty děti vyrostou, tak uvidí co o nich rodiče před X lety říkali a jak je milovali. Je to hnus. Takovým ženským by děti měli zakázat.
Já bych jim děti nezakazovala naopak je dost chápu, celé těhu jsem to dítě n echtěla nevěděla jsem co bude bála jsem se… takže to co říkaly ty těhotné!! Chápu!! proč by se jim ty děti měli zakázat??? Alespoň se to nebojí přiznat…

A když si to dítě nechtěla,proč si ho měla? Neber to zle,ale zajímalo by mě to.
Holky,které dítě nechtějí,tak si buď dávají velký pozor,aby do toho nepřišly a nebo choděj na potrat.Pár takových znám. :evil:
Nedokážu si představit,že bych své dítě nechtěla,nadávala mu,že sem ho raděj mít neměla,že mi zkazilo život. Podle mě takový lidé nebudou mít nikdy ze svými dětmi upřímný a milující vztah.

nechtěla jsem ho proto, že mi zemřel přítel v 5 měsíci, nebyla jsem zajištěná nevěděla jsem co bude co budu dělat když se mu mimino bude podobat… je to těžká situace…
NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY, JELIKOŽ NIKDY NEÍŠ CO TĚ MŮŽE POTKAT… tED VÍM, ŽE JSEM SE NEMĚLA ČEHO BÁT SVOJE DÍTĚ MILUJU A UDĚLÁM PRO NĚJ CŠE, PROTO JSEM PSALA, ŽE CHÁPU TY TĚHOTNÝ CO ŘÍKAJÍ, ŽE TO DÍTĚ NECHTĚJÍ!!

Já vím,že ti zemřel přítel a bála ses,co bude dál. Ale to malé pro tebe mělo být útěchou a radostí v takové situaci. Vím,že si tu na začátku psala,že si pila i alkohol v těhotenství. Myslím,že můžeš být ráda,že máš zdravé dítě. Co by za to jiné holky daly,aby měly zdravé děti.
Je mi líto čím sis musela projít. Každá z nás máme svá trápení a bolesti.Mě zemřel syn v 6měsícítěhu.Teda spíš jsme našeho syna musely nechat zemřít,protože by po porodu nepřežil,slyšela jsem i jeho vykřík,který byl jeho první a také poslední. Bylo to nejtěžší rozhodnutí v našem životě a nikomu bych to nepřála zažít. Myslím,že my ženy jsme silnější než se zdá a zvládneme toho hodně.
Ať ti malej dělá jen samou radost a jste šťastní.

• načítám...
1718
6.8.10 10:18

Ahoj holky,jaký požíváte tělový mléko nebo olejíček na strie?

• načítám...
ladyrtw
6.8.10 10:29

Ahojte, já používám od Bonelly. Ze začátku jsem používala Bonella - krém pro prevenci strií. Teďka už mám Bonella FORTE - je silnější , obsahuje více hyaluronu a elastinu. Mažu se od cca 5-týdne. Ale zadek mám popraskaný do fialova a prsa už taky. Bříško zatím nic a doufám že to tak zůstane. Teď jsem 26 týden a 11 kg nahoře.

• Upravit
Niky7
6.8.10 11:35

Ahoj holky tak snad necekam dvojcata :mrgreen: i kdyz v rodine je mame :mrgreen: ale to se uvidi 24.8. Jinak moje mati rikala, ze si nikdy bricho nemazala a bylo to lepsi, tak nevim je to vec nazoru.

• Upravit
1718
6.8.10 11:39

To já si koupila olejíček od Hipp přímo proti striím. Hodně holek si ho chválí. No já nevím,ale já se vždycky mažu po koupání a v těhotenství v tom pokračuji. Myslím,že nemazání nepomáhá.
Niky, my máme v rodině dvakrát dvojčata a strejda mi pořád předhazoval,že to čeká i mě,ale je tam jen jeden mrňous.

• načítám...
Niky7
6.8.10 11:45

A odkdy se poznaji v brisku dvojcata?

• Upravit
13335
6.8.10 11:47

ahoja holky, pěkné ráno, teda skoro poledne.

Niky od té doby kdy je na ultrazvuku srdíčko, doktorka pozná jestli tluče jedno nebo dvě. Alespoň to si myslím, mě to tak řekla.

• načítám...
1718
6.8.10 11:48

No tetě to poznali až ve 4 měsíci,protože sestřenka se schovávala,ale dřív to bylo takové všelijaké ty ultrazvuky. Teď si myslím,že to poznají dřív.

• načítám...
Niky7
6.8.10 11:58

Tak to budu mit asi jednoho prcka o druhem srdicku nic nerikal.

• Upravit
Niky7
6.8.10 12:00

Jo a holky nevite jestli budu rodit cisarem kdyz mam vyssi tlak a astma?

• Upravit
4855
6.8.10 12:22

Ahoj holky ja se taky hlasim je mi 21 a jsem dnes 16+5 tt no a termin porodu mam 16.01.2011 :-D A uz se nemuzu dockat i kdyz jsme meli krusny zacatky, protoze mimco je neplanovany a tatinek se s tim nejak nemohl srovnat ale uz je to diky bohu za nama :-)

• načítám...
1718
6.8.10 12:24

Vítám tě mezi náma :mavam:

• načítám...
13335
6.8.10 12:25

Ahojky penaldo, no to já mám termín den před tebou, vítej! :)

• načítám...
10405
6.8.10 12:27

vítám tě tu mezi námi.Niki pokud budeš mít vysokej hodně tlak tak možné to je kamoška teda šla do porodnice kvuli tomu dřív a když jí to vyvolávali nic se neděo tak jí dělali císařa a další kamoška měla astma a v těhotenství se jí to zhoršilo a rodila normálně le musela u toho mít někdy kyslík protže to nemohl udejachat ale dali jí na to i náký prášek nebo co.já bych nejraději rodila přirozeně jeden císařský řez za sebou mám a už nechci další :-(

• načítám...
4855
6.8.10 12:29

taky mate pocit ze na nas lidi koukaji tak divne :nevim: a pritom uz jsem skoro 4 roky plnoleta :-) Jako kdyby jsme nebyly normalni kvuli tomu ze ted je moda mit deti ve 30 a 40 letech :twisted:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová