Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
6.8.10 14:01

Niky neves hlavu a zajdi treba s kamoskou nebo mamkou na nakupy, uvidis zvedne ti to naladu :-)

• Upravit
4855
6.8.10 14:12
nikita066 píše:
jn, ale jde tady taky o to, ze já to nemám s kým prožívat :-(

no to ti nezavidim ja si takhle prozila asi 14 dni na zacatku tehu a nebylo to nic lehkyho.. Porad jsem si rikala jestli to sama zvladnu a hlavne jsem byla dost mimo s pritelem jsem skoro 4 roky a takovou reakci jsem od nej vubec necekala.. :cry: Ale nakonec to u nas teda dopadlo dobre.. :palec:
Drzim pesti at to zvladnes :mavam:

• načítám...
Niky7
6.8.10 14:21

Holky kouknete na fotoalba, pani tam ma trojcatka, to je krasne :palec:

• Upravit
13335
6.8.10 15:54

Niky ty trojčata jsou mazec, pěkná, ale nevím jestli bych to zvládla, i když když už je čekáš moc na výběr nemáš, jen se radovat a vše kupovat 3×.

Penaldo, jn měla bych . Až bude mít segra spravený auto, chci vyrazit do ove a trošku se tam kouknout, i když moc kamarádek tady nemám,protože většina nechápe, že ve 23 čekám dítě :nevim:

• načítám...
Niky7
6.8.10 16:19

Niky jak rikam neves hlavu. Ja nemam kamaradky zadne, jen jednu falesnou a tu moc rada nemam, ale kdyz se chci vyzpovidat nic jineho mi nezbyva :-(

• Upravit
1718
6.8.10 16:30

Holky,já v podstatě taky nemám žádnou kamarádku,všechny co znám jsou jen takové známé. Ale mám partu kamarádů jsou to samý kluci.A ti jsou bezvadní, jsou lepší než nějaký ženský a můžu se jim svěřit úplně se vším. Jsou to přátelé i mého přítele,takže nežárlí.Mám zkušenost,že holky jen pomlouvají a závidí.Ale třeba najdu pár kamarádek mezi váma.

• načítám...
1718
6.8.10 17:03

Holky,jaký pijete v těhu minerálky?

• načítám...
4855
6.8.10 18:28

jo to znam pristehovala jsem se za pritelem a krom jeho rodiny tu nikoho neznam :cry: Ale zacala jsem se hodne bavit s kamoskou co teda nebydli zrovinka blizko ale ma malou holcicku tak mi ted dava rady ohledne mimca :-)

• načítám...
4855
6.8.10 18:32
myspulka píše:

ja jedine neperlivy teda uz pred tehu protoze me ty bublinky nedelaji dobre, ale v tehu jsem si zacala kupovat Dobrou vodu hruska malina hrozny a nebo Aquilu s ananasem, ale po case mi taky nesedly takze ted jedine vodu z vodovodu a stavu :-)

• načítám...
1718
6.8.10 18:37

No já právě začala taky pít Dobrou vodu,ale nějak mi to přestalo chutnat,tak teď piju Rajec a občas Hanáckou kyselku. Taky moc nemusím ty perlivý. Jo a vodu ze šťávou nemůžu vůbec je mi po tom na zvracení.

• načítám...
4855
6.8.10 18:40
myspulka píše:
No já právě začala taky pít Dobrou vodu,ale nějak mi to přestalo chutnat,tak teď piju Rajec a občas Hanáckou kyselku. Taky moc nemusím ty perlivý. Jo a vodu ze šťávou nemůžu vůbec je mi po tom na zvracení.

tak me se zase jedine po ty vode se stavou nedela spatne jo a kamoska pila rajec materidouska

• načítám...
10405
6.8.10 18:46

ahojte holky no po 27 hodinách z toho asi 8 hodin p minute kdy už jsem měla tlačit jsem byla otevřená na 3 cm a dali mi epidural a pak kkolem furt lítali a hodinu přemýšleli jestli někoho zavolat a když se rozhodli doktor měl oči jak vrah protože se něco dělo a tak že jo malé už nebyo srdíčko takže kamžitě na sál naštestí jsem ji zahlídla na pár vteřin i ji ukázali a naštestí byla v pořádku a nic jí nebylo otřesný když vítě že se vašemu dítěti může stát že bude postižené nebo ani to nechci říkat nemusela mít ai kyslík takže to naštestí stihli ale zanedbali to.no ale ta bolest potom chodit jsem nemohla myslím že je lepší rodit normálně sice to chíli bolí když si sedáte nebo nevím podle ségry ale mě ta jizva bolela snad 14 po a to jsem mohla tak na hodinu max ven a citlivá byla ještě hodně dlouho manžel mě přes ni nemohl ani pohladit no ale to je jak u koho spíš mě mrzí ten zážitek s toho jak máte mimi na bříšku atd ale jsem ráda že je kristýnka zdravá

• načítám...
22585
6.8.10 18:48
myspulka píše:

já neperlivou dobrou vodu :lol: nebo rajec :) občas do tý vody loupnu trošku šťávy nebo citrónu :lol: ale z kraje mi bývalo zle i po samotné vodě.

• načítám...
13335
6.8.10 19:05

Niky jo no, je to těžký s těma kamarádkama.

myspulinko, no já už jsem opatrná i na ty kamarády, už jsem si vyslechla dvě scény, že někomu přebírám chlapa, naposledy včera, áh jo :(

Jinak já piju všechno, nic mi nedělá problém. Na začátku to bylo horší, ale te´d je to v klidu. Navíc prý krom nízkého tlaku jsem oka, ale i před těhotenstvím, jakmile cítím že mi dochází cukr v těle a nemám po ruce nic sladkého tak sháním i obyč cukr z cukřenky! Jinak mi je blbě a omdlívám. Takže piju i hodně slazené limonády.

kyblicku a rodila jsi v termínu?

• načítám...
1054
6.8.10 19:38

čaute, tak sem se konečně pořádně zaregostrovala když tady furt čučím a chci se pochlubit našimi prvními oblečky :-D My s přítelem sme samá teplákovka tak sme si vyhlídli i pro mimi. Ještě sme nevěděli co to bude a už sme měli vybráno z HM. Pro holčičku takovou sametovou růžovou s motýlkama a pro malého modrého Supermana,no a jak sme se dozvěděli že je to kluk hned sme pro ni letěly :mrgreen:
Pak se nám to vymklo z rukou a koupili ještě pár supermanovských věciček :srdce: Všichni se smějou že Ostrava bude mít svého malého supermana.
Co vy ? Pochlubte se nějakýma věcičkama, ráda se kouknu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová