Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
penalda píše:LadyRtw píše:ja ji mam z mimibazaru..
Jééé to je supertakový malý mišan , to je fajné. Já sem to zháněla taky ale u nás sem nic nenašla.. mám podobnou ale ne s ouškama, takovou chlupatou modrou a meďové jsou tak akorát vyšití, mám ji z bazárku takže je použitá ale nejde to poznat je super. Jinač má malý už tolik hadříků že to snad ani nevynosí
A kdy mas termin?
Termín mám 16.listopadu už se to krátí
já jsem se taky koukala na ten mini bazárek ale nějak se tam nevyznám..
Jinak jak jste se bavili o těch vitámínech, taky sem do 3 měsíce těhu brala calibrum baby plan, a teďka calibrum mami. Nabídla mi to sestra přímo u doktora, dostala sem asi 10 na začátek, tak sem si je pak koupila a pokračovala.. a jsou i levné . Balení na 2 měsíce stojí 374 kč. Mě se nikdy nejde večer přihlásit na emimino, stránka mi vůbec nenajede..že by to bylo přetížené?
Ahoj holky, u nás celou noc pršelo a bouřilo v pět ráno to byla dosti silná bouřka a muselo to praštit někde blízko domu,protože se mi otřásly i skleničky. Čím víc se blíží pondělí a ten screning,tím víc mám větší strach. Bojím se,že se zase na obrazovce UTZ nic neobjeví,což je blbost,protože mimi tam je. Taky mám strach,že mu nebude bít srdíčko nebo bude zase nemocné.
Vím,že sem strašný stresan,ale po těch mých zkušenostech se to dá pochopit. nemohla jsem dnes večer kvůli tomu spát,musím na to myslet
Pořád si říkám,že je kolem mě tolik ženských,co v těhotenství kouří krabičku denně a některé se nestydí pít alkohol a mají krásné zdravé děti.zatím co já se snažím žít zdravě, myslím na miminko a mám takovou smůlu.Ach jo ![]()
LadyRTw - to bude asi tím, že se přihlašuješ přes Mozillu jako většina z nás, najdi si diskuzy Emimino a Firefox, snad to alespoň trošku pomůže.
Myspulko - já jdu na obyčejnou kontrolu v úterý, genetiku už mám za sebou a taky se bojím. Dneska v noci a nad ránem a ještě teď mě bolí bříško, tak nevím, asi jsem něco blbě snědla a na záchodě to taky moc nechtělo ven i když se mi chtělo, áh jo. No jinak u nás - Krnov - S morava to tady prší od ranních hodin a na námku už je pěkná kaluž. Z toho mojeho malého nemazla se stal mazel a málem mi vlezl i do sprchy, i když nesnáší koupání. Bobeček se jen třepe a má strach. Nesnáší déšť ani bouřky
ahojte holky tak já dneska mohla spát až do 10 malá je u sestry to je paráda ale bolest hlavy zase tady už mě to štve.Jinak niky ty košíku sou mooc krásný fakt paráda a postýlka taky super.dneska se vydáme asi za našima nebo za mím bráškou už jsem ho neviděla snad dva měsíce jeto cestovatel takže furt někde
deska vařřím rizoto už se na něj těším.Jin ak bibiana krásný jméno fakt mooc hezký já taky furt nemám vybraný ještě jsem se ani nák pořádně nedívala furt čekám po 12 tt a pak už se budu dívatvčera jsme byli chvilu na narozkách a byly tam obložený talíře holky já se tak najedla a všichni se smáli že tak jím a prej v klokátým si ve čtvrtým nebo pátým že máš už b říško tak sem se začla smát a říkám no v 7 týdnu
![]()
jo holky s tema vitaminama me varovala doktorka ze kdyz je budu brat dele nez ty tri prvni mesice tak miminko bude po nich zbytecne pribirat na vaze nez by melo.. A ja se desim ze bude mit kolem 4 kg takze jsem je nebrala jen Femibion ten mi i doporucila ![]()
já sem brala jen listovku u malé a taky jen ty první tři měsíce pak už ne a mkritýnka měla 2,880 a 49cm takže prcík
Ahoj holky.
Holky a tehotenstvi se pocita od prvniho dne nebo to ho posledniho? Ms mi zacala 11 a zkoncila 16. Chapu dobre ze to mam pocitat od 11, ze? Nebo ne?
Niky7 píše:
Ahoj holky.
Holky a tehotenstvi se pocita od prvniho dne nebo to ho posledniho? Ms mi zacala 11 a zkoncila 16. Chapu dobre ze to mam pocitat od 11, ze? Nebo ne?
Jj, těhotenství se počítá od prvního dne poslední menstruace. Doktor pak z tohohle počítá kolikátý týden by jsi měla být a termín porodu. Je to i v těhu průkazce.
Aha, já jsem už dostala průkazku v 6.týdnu těhu . Furt sem v ní něco študovala,všude se chlubila a tak
Tak to se těšíš co? A co by si chtěla ať je prcek holka nebo kluk? My sme od začátku chtěli holku Victorií. Pak nám doktor na velkém ultrazvuku ukázal pindíka a já se radostí rozbrečela.. v tu chvíli sem byla ráda že je vše ok a že budeme mít malého fotbalistu
Akorát přítel to bere doslovně tak se s ním musím dívat na fotbalové zápasy, prý ať je malý v obraze ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat