Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
7.8.10 13:29

holky já se s váma taky loučím, malému se nelíbí to dlouhé sezení a už se pěkně vrtí tak čaute večer :mavam:

• načítám...
Niky7
7.8.10 13:29

Holky a tenhle je taky super

• Upravit
13335
7.8.10 13:33

Niky tenhle modrý je pěkný.

Lady tak papa

• načítám...
Niky7

A tenhle je jen za 4000

• Upravit
Niky7

Mozna bychom mely nahodit jine tema radeji :lol:

• Upravit
7.8.10 14:18

Ahojky holky můžu se přidat?? :-) :lol: :huban:

• načítám...
2767
7.8.10 14:27

Ahoj, Niky ten modry to je Jane 2010, ten se mi strašně líbí, akorát kdybych ho měla kupovat, tak kolekci 2009, ptž má větší korbu. Sice stojí kolem 20 000 Kč, ale dívala jsem se na youtube a úplně vymakaný :palec:

• načítám...
2767
7.8.10 14:28
tehulka-marketka píše:

Ahoj, vítám tě :kytka:

• načítám...
2767
7.8.10 14:30
LadyRtw píše:
Niky7 píše:
Holky tak tenhle skoro 24 000Kč!!!
co to je za značku? kde ho najdu?

http://www.e-broucek.cz/…dacka-strata

http://www.e-broucek.cz/…dacka-strata

• načítám...
Michaelakkk
7.8.10 14:31
Niky7 píše:
A tenhle je jen za píše: Více

Ten mám!! :-) teda podobný a musím říct, že je super!! trojkolku bych si za sebe nikdy nekoupila, je nestabilní když je dítko větší a mrská sebou v sedě otáčí se může se převrátit a v zimě je dost nestabilní na ledu prostě 4 kola pevný základ :-)

• Upravit
2767
7.8.10 14:41
Michaelakkk píše:
Niky7 píše:
A tenhle je jen za píše: Více
Ten mám!! :-) teda podobný a musím říct, že je super!! trojkolku bych si za sebe nikdy nekoupila, je nestabilní když je dítko větší a mrská sebou v sedě otáčí se může se převrátit a v zimě je dost nestabilní na ledu prostě 4 kola pevný základ :-)

Kvalitní a dražší trojkolka jako je Jané, Casualplay a Peg Perego GT3 se nepřevrátí, jsou stabilní až dost a to řekne asi každá majitelka těchto kočárků, mám taky odzkoušeno, protože Slaloma má sestřenka :-) Každý na to bude mít asi jiný názor, jinak bratra přítelkyně měla obyčejný kočárek (viz foto) a jezdilo se mi s ním hodně špatně ve sněhu, on žádný kočárek nebude ve sněhu ideální.

• načítám...
13335
7.8.10 14:58

Kolky tak Vám tady taky něco hodím za obrázky, já váhám mezi těmito - prozatím - ABC design 3TEC - nevýhoda - ne do horšího terénu a malý košík pod kočárkem!

• načítám...
13335
7.8.10 14:58

Starší verze 4TEC - zdá se mi stabilnější ale nevýhody přetrvávají

• načítám...
7.8.10 14:59
sima90 píše:
tehulka-marketka píše:
Ahoj, vítám tě :kytka:

Ahojky :) zrovna jsem si to tady všechno pročítala… koukám, že se ti nedaří mít mimi, viď? To je mi líto a připadá mi to jako zákon schválnolsti, ale neboj brzy se dočkáš vytouženého mimíska a budeš moc šťastná :)

• načítám...
13335
7.8.10 15:00

Nebo kočárek Leviroo, je i novější verze Leviroo NOEX, ale ještě jsem nepřišla na to, jaký je mezi něma rozdíl až na jiný design kol - barva - připadá mi stejné využití. Je v různých barvách, ale asi bych volila černou verzi a do toho barevné doplňky.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová