Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky kecy byly, jsou a budou, s tím asi nikdo nic nenadělá! ![]()
Jinak je neskutečné co jsem si dneska všechno naplánovala, že udělám a neudělala jsem prakticky nic
. Jak jsem si říkala, že až budu doma na nemocenské tak budu mít byt jak klícku, nějak se mi to nedaří
Jak jste na tom vy a úklid a domácí povinnosti?
Přesně tak, kecy vždycky budou ![]()
Příspěvek upraven 08.08.10 v 11:18
nikita066 píše:
Holky kecy byly, jsou a budou, s tím asi nikdo nic nenadělá!
Jinak je neskutečné co jsem si dneska všechno naplánovala, že udělám a neudělala jsem prakticky nic. Jak jsem si říkala, že až budu doma na nemocenské tak budu mít byt jak klícku, nějak se mi to nedaří
Jak jste na tom vy a úklid a domácí povinnosti?
Nikitko tak co se týče úklidu, tak všechno dělám o víkendu. Protože jsem přes týden v práci a domů jezdím nejdříve v pět, tak já teda fakt nic neudělám. Nádobí házím do myčky a jak je plná, tak ji zapnu. Jinak v sobotu ráno nastupuju jako úklidová četa
a beru to pěkně z gruntu, od podlah přes záchod, koupelku po praní prádla, chlap ještě vysaje a utře prach, protože tyhle dvě věci nesnáším. Takže uklízím v podstatě celou sobotu nebo neděli pokud se na to v sobotu vyprdnu nebo se to nestihne.
Gabi to já to dělám tak nějak postupně, ale naplánuju, pak to posunu, pak to ještě posunu a až se na to nemůžu koukat tak to teprve udělám ![]()
Jo a myčku používám jako odkládací prostor pro umyté nádobí, super co. No ale v týdnu už musím zavolat ať si pro ni přijedou a zjistí proč blbě myje.
nikita066 píše:
Jo a myčku používám jako odkládací prostor pro umyté nádobí, super co. No ale v týdnu už musím zavolat ať si pro ni přijedou a zjistí proč blbě myje.
Tak to máme přesně naopak, ty na umyté nádobí jako odkladací plochu a já jako schovku pro to špinavé, abych se na to nemusela dívat. ![]()
Gabi me to tak udelal gynekolog a mimi se povedlo tak to zkus ale NIC NESLIBUJI.
Takze pokud ti ms zkonci v utery coz by bylo 10 tak si pak odpocitej 6 dni coz bude 16 a ten den soulozte tak aby jsi mela podlozeny zadek aspon polstarkem. 17 nic nedelejte, 18 zase souloz s polstarkem, 19 zase nesoulozit, 20 soulozit, 21 ne a 22 ano. A pak uz si to delejte jak chcete
. NAm to vyslo ale jak rikam nic neslibuji muze se povest ale nemusi, ale vyzkousejte jak chces. Chapes to? ![]()
Niky7 píše:
Gabi me to tak udelal gynekolog a mimi se povedlo tak to zkus ale NIC NESLIBUJI.
Takze pokud ti ms zkonci v utery coz by bylo 10 tak si pak odpocitej 6 dni coz bude 16 a ten den soulozte tak aby jsi mela podlozeny zadek aspon polstarkem. 17 nic nedelejte, 18 zase souloz s polstarkem, 19 zase nesoulozit, 20 soulozit, 21 ne a 22 ano. A pak uz si to delejte jak chcete. NAm to vyslo ale jak rikam nic neslibuji muze se povest ale nemusi, ale vyzkousejte jak chces. Chapes to?
Niky díky, chápu to. Zkusit to můžu.
dobré ráno holky tak jak sjte se vyspali?taky jsem to tak nejak delala ale akorát jsem nepoužívala ten polštářek ale tak půl hodky jsem ležela v klidu a pak si až stoupla
a taky se povedlo:-)
kyblicek píše:
dobré ráno holky tak jak sjte se vyspali?taky jsem to tak nejak delala ale akorát jsem nepoužívala ten polštářek ale tak půl hodky jsem ležela v klidu a pak si až stouplaa taky se povedlo:-)
Jj, souhlasím.
Ale já zase nevím jestli se nám to povedlo tímto nebo nebo něčím jiným.. vždycky sme zkoušeli plno poloh,a končili sme tak že já sem byla vždy na zádech..pak se párkrát do mě udělal zezadu a šup je ze mě těhule
Doktor mi pak na ultrazvuku řekl že mám otočenou dělohu .. takže by se nám to nedařilo celou dobu proto..? A pak to šlo přesně kam mělo ?? Možná jo, možná ne.Ale povedlo se ![]()
Ahoj holky, přeji všem krásný nedělní den. Včera jsem vás nějak nestíhala.
Zítra mě čeká screning na genetice,cvaká mi z toho prdelka,protože se bojím o mimi.Ale zároveň se moc těším,protože semnou jde i přítel a uvidí našeho drobka.Hlavně,aby byl zdravej,mrňous.
Viděla jsem,že jste tu probíraly kočárky, stejně je skvělý,že je teď možnost koupit kočárek se vším všudy i s autosedačkou. A je to krásnej komplet.
Tak nám zítra držte palečky a pak písnu,jak jsme dopadly.
Ahojky holky,
já se probudila s pekelně bolavou nohou, ach jo.
Venku to vypadá všelijak, tak budem zalezlí doma a kutit, teda spíš kutit přítel a já to po něm uklízet. Co se týče toho sexu, tak my souložíme všelijak: klasiku, z boku, ve stoje, zezadu na čtyřech, zezadu na břiše …a nic. Jenže u mě možná bude problém jiného charakteru, musím naklusat k tomu doktorovi a ne pořád o něčem přemýšlet.
No nic, jdu vařit oběd, odpoledne nebo spíš možná večer se tady ukážu. ![]()
LadyRtw píše:kyblicek píše:Jj, souhlasím.
dobré ráno holky tak jak sjte se vyspali?taky jsem to tak nejak delala ale akorát jsem nepoužívala ten polštářek ale tak půl hodky jsem ležela v klidu a pak si až stouplaa taky se povedlo:-)
Ale já zase nevím jestli se nám to povedlo tímto nebo nebo něčím jiným.. vždycky sme zkoušeli plno poloh,a končili sme tak že já sem byla vždy na zádech..pak se párkrát do mě udělal zezadu a šup je ze mě těhuleDoktor mi pak na ultrazvuku řekl že mám otočenou dělohu .. takže by se nám to nedařilo celou dobu proto..? A pak to šlo přesně kam mělo ?? Možná jo, možná ne.Ale povedlo se
to je jasný hlavně že se povedlo my se nijaksnažit nemuseli měsíc půl a byla jsem těhotná takže taky nevím jestli to bylo tím a nebo to šlo tahle samo ale něde jsem to četla nebo slyšela ted už nevím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat