Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
8.8.10 15:09

Niky to je pochopitelný, když seš těhu, tak seš unavená :wink:

• načítám...
29436
8.8.10 15:11
sima90 píše:
Ty pocházíš ze Svitav? Zkus to tady http://www.znamylekar.cz/
Tam si vybereš doktora, podle toho, kde bydlíš a většinou u něj máš komentáře od lidí, co k němu chodí, tak by ti to mohlo pomoct trochu. Lepší to je říct narovinu, oni pomůžou. A to je starší doktor?

Jojo, jsem ze Svitav. Starší není, je ve středních letech, doma má tři děti a ten nejmenší chodí myslím tak do druhé třídy. Ty stránky znám, tam jsem objevila právě našeho gynekologa v Rousínově, že k němu teda opravdu ne. :-? Zítra zavolám tomu svému, počítám že budu čekat dva týdny a když nic nevyřeší nebo se k tomu bude stavit nějak laxně. Tak se objednám k některému v Brně. To akorát vyjde na září, nebudou už dovolené…

• načítám...
29436
8.8.10 15:12
Niky7 píše:
Gabi a jak dlouho se uz snazite?

Nikčo od února, takže půl roku, teď to bude sedmý měsíc.

• načítám...
10405
8.8.10 15:12
gabi.design píše:
sima90 píše:
Ručník je dobrej pomocník :lol: Takže si najdeš gynekologa v Brně?
Chtěla bych, dopoledne jsem seděla u netu a koukala na různé doktory, ale já si prostě neumím vybrat. Když o tom doktorovi nic člověk neví, tak to je takový na houby. Ještě přemýšlím že si zítra zavolám tomu svému do Svitav, objednám se, půjdu tam, řeknu co mě trápí a že se nám nedaří mimčo, tak bych chtěla mít jistotu jestli někde není nějakej problém a podle toho se asi zařídím. On je skvělej jako člověk, jako doktor je už takovej slabší, je po dvou mrtvicích, tak nevím jestli to třeba není zas tím, dřív takovej nebyl. Ale zase si říkám že když mu na rovinu řeknu co chci a s čím teda jako mám problém, tak že se někam hnu.

můžu ti poradit ohledně brna tam kam chodím já ale nevím jestli ještě bere protože má fakt narčváno.jmenuje Lenka Lustigová je mladá tak nějak relativně ale strašně super je poctivá hodná milá ke všem všechno se snaží vysvěti a pořádně poradit když člověk chce je prostě parádní nikdy od ní nic necítím a nic nezanedbá chodí tam i moje mamka prostě paráda tak kdybs chtěla číslo mužeš to skusit má sice trochu protivnou sestru možná víc ale na té nám nezáleží ne?je fakt užasná ultrazvuk má taky takže se nikde nemusí lítat a je aji na netu hodnocení

• načítám...
Niky7
8.8.10 15:13

Gabi nam to taky trvalo pul roku, TAk to uz si zajdi na gyndu. Pritel daval uz i spermiky aby se na ne dr mohl podivat a jsem davala bt. Takze nevahej. Je cas se podivat na pritele :wink:

• Upravit
2767
8.8.10 15:14

V tom Brně jich je hafo :lol: Já bydlím v Lanškrouně to je kousek od Svitav :-) A tvůj přítel je z Brna?

• načítám...
10405
8.8.10 15:15
sima90 píše:
V tom Brně jich je hafo :lol: Já bydlím v Lanškrouně to je kousek od Svitav :-) A tvůj přítel je z Brna?

je jich hodně no ale já třeba od tří asi odešla bud nedělala testy nijak nevyšetřovalo nebo mě odbívali a s touhle jsem fakt moooc spokojená navíc je to na kartouzké takže skoro ve městě

• načítám...
29436
8.8.10 15:15

Kyblicku děkuju za tip. Už jsem si ji našla na netu, uložím si to a můžu to zkusit. Já bych právě dala nejraději na nějaký tip a ne jen takhle naslepo si vybírat.

• načítám...
29436
8.8.10 15:17
sima90 píše:

Jojo, Lanškroun jasně že znám. :mrgreen: Přítel je z Hranic na Moravě, takže každý odjinud, sešli jsme se v Brně a byt si teď koupili kousek od Brna. :mrgreen:

• načítám...
10405
8.8.10 15:20
gabi.design píše:
Kyblicku děkuju za tip. Už jsem si ji našla na netu, uložím si to a můžu to zkusit. Já bych právě dala nejraději na nějaký tip a ne jen takhle naslepo si vybírat.

fakt jí můžu jen doporučit bydlím tě v Přibicích a prostě tuhle doktorky nikdy nevyměním rači si pojedu až do brna je fakt super i kamošky tam chodí ale jestli bere to nezaručuju minulej rok jsem se ptala na kamošku a to už nebraa tak to kdyžtak skus třeba se jí tam něco uvolnilo.

• načítám...
29436
8.8.10 15:21
kyblicek píše:
gabi.design píše:
fakt jí můžu jen doporučit bydlím tě v Přibicích a prostě tuhle doktorky nikdy nevyměním rači si pojedu až do brna je fakt super i kamošky tam chodí ale jestli bere to nezaručuju minulej rok jsem se ptala na kamošku a to už nebraa tak to kdyžtak skus třeba se jí tam něco uvolnilo.

A kdepak jsou Přibice? To jsem ještě neslyšela. :-)

• načítám...
2767
8.8.10 15:21
kyblicek píše:
sima90 píše:
je jich hodně no ale já třeba od tří asi odešla bud nedělala testy nijak nevyšetřovalo nebo mě odbívali a s touhle jsem fakt moooc spokojená navíc je to na kartouzké takže skoro ve městě

Tak je to velký město a teda vybírat si mezi nima a narazit na nejlepšího, to dá asi práci :-) My tady máme 4 gynekology a k tomu co chodím, tak nemá utz :zed: Ta další dva sem dojíždějí z Ústí n/o a ty to mají teď předělaný, takže by měli mít už všechno.

• načítám...
10405
8.8.10 15:22
sima90 píše:
kyblicek píše:
sima90 píše:
je jich hodně no ale já třeba od tří asi odešla bud nedělala testy nijak nevyšetřovalo nebo mě odbívali a s touhle jsem fakt moooc spokojená navíc je to na kartouzké takže skoro ve městě
Tak je to velký město a teda vybírat si mezi nima a narazit na nejlepšího, to dá asi práci :-) My tady máme 4 gynekology a k tomu co chodím, tak nemá utz :zed: Ta další dva sem dojíždějí z Ústí n/o a ty to mají teď předělaný, takže by měli mít už všechno.

je to fakt těšký já jem ráda že su uní tady je taky o vesnici doktorky a nic moc takže rači budu v brně kde jsem fakt spokojená

• načítám...
2767
8.8.10 15:26
gabi.design píše:
sima90 píše:
Jojo, Lanškroun jasně že znám. :mrgreen: Přítel je z Hranic na Moravě, takže každý odjinud, sešli jsme se v Brně a byt si teď koupili kousek od Brna. :mrgreen:

:palec: ve Svitavách bych chtěla jednou rodit :mrgreen: :mrgreen: až bude co :lol:

• načítám...
29436
8.8.10 15:33
sima90 píše:
gabi.design píše:
sima90 píše:
Jojo, Lanškroun jasně že znám. :mrgreen: Přítel je z Hranic na Moravě, takže každý odjinud, sešli jsme se v Brně a byt si teď koupili kousek od Brna. :mrgreen:
:palec: ve Svitavách bych chtěla jednou rodit :mrgreen: :mrgreen: až bude co :lol:

Jojo, Svitavská porodnice má dobrou pověst. Já tam byla na revizi loni, jak jsme měli to zamlklé těhu, taky jsem jela z Brna do Svitav.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová