Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
9.8.10 12:28

No budu se snazit, ale je dobre, ze vubec nezvracim, ale nechci to zakriknout.

• Upravit
10405
9.8.10 12:33

já jem ještě taky nezvracela takže paráda

• načítám...
Niky7
9.8.10 12:35

Holky ted jsem cetla denicky o porodu a tam bylo napsano ze ji dr udelal hamiltona, co to je proboha??? 8-o

• Upravit
627
9.8.10 13:43

Ahojky Je to úkon prováděný v konečném stádiu těhotenství pro vyvolání porodních kontrakcí, kdy lékař či porodní asistentka vsune prst do vagíny a prstem provede oddělení membrán děložního čípku je to krouživý pohyb uvnitř středu čípku. Už jsem se setkala i s názvem prošťourání. Někdy to vede k nastartování porodu, někdy také ne.

• načítám...
627
9.8.10 13:44
lydieel píše:
Niky Ahojky Je to úkon prováděný v konečném stádiu těhotenství pro vyvolání porodních kontrakcí, kdy lékař či porodní asistentka vsune prst do vagíny a prstem provede oddělení membrán děložního čípku je to krouživý pohyb uvnitř středu čípku. Už jsem se setkala i s názvem prošťourání. Někdy to vede k nastartování porodu, někdy také ne.
  • načítám...
Niky7
9.8.10 13:49

Tak to musi asi bolet, ze? Ale dekuji.

• Upravit
627
9.8.10 13:59

noo, prý je to nepříjemný, ale určo se to dá zvládnout… mně to dělali hned před porodem několikrát a šlo to!!! cítila jsem při tom spíš takovou úlevu :kytka:

• načítám...
Niky7
9.8.10 15:07

Dneska to tu moc nezije.

• Upravit
2532
9.8.10 15:25

čauky holky… :mavam: tak jsem přežila první den v práci :mrgreen: byl to normální den, nic zvláštního… :wink:

• načítám...
13335
9.8.10 15:28

Kačenko a kde že to pracuješ?

• načítám...
2532
9.8.10 15:40
nikita066 píše:
Kačenko a kde že to pracuješ?

Áleee tady u nás v jedné fabrice

• načítám...
13335
9.8.10 15:43

a copak ta fabrika vyrábí? Jako u stroje? Zapneš a koukáš?

• načítám...
13335
9.8.10 16:16

HOlky tak jsem si nabarvila konečně vlasy, ale kýžený výsledek se nedostavil :( Mám je tak hnědé, že se mi v nich strácí černá čelenka :( A ta délka :( Už ať dorostou !!!! :think:

• načítám...
1718
9.8.10 16:17

Ahoj holky, tak naše miminko je zdravé a má se čile k světu. Screning dopadl na jedničku.Jsem ve 13tt plus 3dny. Srdíčko je zdravé a obě jeho komory se vyvíjí stejně. Ve 20tt jdeme na echo a velký UTZ.Přítel byl semnou a užíval si miminka,tak jako já. Jsem tak šťastná :-D

• načítám...
2767
9.8.10 16:50
nikita066 píše:
HOlky tak jsem si nabarvila konečně vlasy, ale kýžený výsledek se nedostavil :( Mám je tak hnědé, že se mi v nich strácí černá čelenka :( A ta délka :( Už ať dorostou !!!! :think:

Mě se podle fotky nezdá, že by si je měla hodně krátké :think: Já si taky přibarvuju na hnědo, ale nechám si to tam dýl a pak to mám do černa :lol: A vydrží mi to docela dlouho, na to, že si meju vlasy každý den :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová