Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
9.8.10 19:21

Ladynko klid, však nějakej vybereš. :wink:

• načítám...
13335
9.8.10 19:22

Lady jak tak koukám, tak máš dneska stejnou náladu jak já. Jinak kočárek, jo u mě je to taky těžký :nevim: i když mám na to trošku víc času.

Kyblíčku já chodím po bytě a něco bych si dala, a nevím co :( Snědla jsem dva takové ty tenké párky s rohlíkem, ale to už skoro před dvěma hodinama a mám hlad! A nevím co. Nic moc se mi nechce kuchtit, chtělo by to nějakou rychlovku, ale doma zase nic moc není. Krom salánu, sýru, másla, zeleniny …

• načítám...
2532
9.8.10 19:25

Nikita jůů tobě to sluší :palec:

LAdy kočárků je spousta ale jaký vybrat vid? No jo ještě máš trochu času na nějaký pěkný určitě narazíš :wink:

Gabi držím palce ať jsi těhule… :hug:

no tak já jdu odevzdat kamarádce její dítko, to své uspím, dojdu se psem a jdu na kutě… protože ráno mě čeká práce :mavam:

• načítám...
10405
9.8.10 19:28

to je jak u nás taky nic v lednici ale na tu paštiku jsem dostala chut není to takvá ta očejná spíš v těchsklinkách a ta je dobrá ale co dál to nevím spíš chut ale koupilqa jsem si vlastně pikao čokoládoví tak až pujde malá spát jinak by mě to snědla :mrgreen:

• načítám...
1054
9.8.10 19:31

Holky, já vám řeknu ještě že to exituje ty diskuze.. aspoň trocha jiných myšlenek a uvolnění.. abych pravdu řekla tak všecky „kámošky“ stojí za jedno brdo.. s nikým nepokecám. Já bych taky něco zdlobla jak to tady píšete :)

• načítám...
1054
9.8.10 19:35
nikita066 píše:
Lady jak tak koukám, tak máš dneska stejnou náladu jak já. Jinak kočárek, jo u mě je to taky těžký :nevim: i když mám na to trošku víc času.Kyblíčku já chodím po bytě a něco bych si dala, a nevím co :( Snědla jsem dva takové ty tenké párky s rohlíkem, ale to už skoro před dvěma hodinama a mám hlad! A nevím co. Nic moc se mi nechce kuchtit, chtělo by to nějakou rychlovku, ale doma zase nic moc není. Krom salánu, sýru, másla, zeleniny …

Niky, jinač já sem dneska viděla naživo náš ABC Design 3 tec a jé ůplně naprd, hlavně sporťák..nejde do lehu,je malý. Celkově je to takové prdítko a tak divně se s ním jelo jako by se chtěl do zatáčky převrátit ( sem projezdila celou prodejnu ). Takže z něj sem ustoupila hned,tak ať víš no..

• načítám...
29436
9.8.10 19:36

Nojo Kači, ty jsi vlastně byla dneska v práci, viď? Tak teď jsme na tom obě stejně. V kolik vstáváš? Holky já si dala hrozno a zapíjím to energeťákem, ideální kombinace. :mrgreen: Doufám, že se z toho nepo… Jojo, souhlasím s tím, že je fakt obrovskej přínos, že existuje takové eMimino, kde se může člověk vykecat. V reálu to u mě taky nestojí za nic a moje kámošky by si se mnou o dětech fakt teda povídat nechtěly, maximálně by obrátily oči v sloup, srazily by paty a zdrhly. Jen můj chlap nechápe, co tady můžu jako pořád psát. :mrgreen:

• načítám...
13335
9.8.10 19:40

Lady taky jsem ho potkala, a nevěřila jsem svým očím, stál u obchodu tak jsem okukovala, nikdo nešel a říkala jsem si, jestli to ta žesnká tak odrovnala nebo je tak hrozný :think:

No jinak o kamarádkách mi nemluvte, teď jsem se nervla a aasi se jendé „sousedce“ budu vyhýbat velkým obloukem.

Z jiné diskuze :
Je to skoro sousedka. Já šla venčit hafana, přece jen už se blížila jeho hodina a já se chtěla alespoň trošku vyvětrat, tak jsme šli a ona, že půjde na cigo, tak jsme sedli na lavičku a kecali. Ty její názory – já dítě nikdy nechci, je to otravné, já mám psa – miláčka – buď po něm řve ona, nebo její chlap a nebo ho hlídají její rodiče nebo prarodiče – tomus e teda říká láska. Děti jsou jen uřvané a zničilo by mi to postavu a mi na to nemáme, mi musíme jezdit po výletech a pod..
A dneska mi vykládá jak je porot hrozný. Že ona ví o jedné holce, která měla složitější porod tak podle toho mají všechny prvorodičky hrozné porody na které se musí po rychle zapomenout :pocitac: :pocitac: :pocitac:
To je něco na moje nervy a hormony :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
29436
9.8.10 19:45
nikita066 píše:
Lady taky jsem ho potkala, a nevěřila jsem svým očím, stál u obchodu tak jsem okukovala, nikdo nešel a říkala jsem si, jestli to ta žesnká tak odrovnala nebo je tak hrozný :think:

No jinak o kamarádkách mi nemluvte, teď jsem se nervla a aasi se jendé „sousedce“ budu vyhýbat velkým obloukem.

Z jiné diskuze :
Je to skoro sousedka. Já šla venčit hafana, přece jen už se blížila jeho hodina a já se chtěla alespoň trošku vyvětrat, tak jsme šli a ona, že půjde na cigo, tak jsme sedli na lavičku a kecali. Ty její názory – já dítě nikdy nechci, je to otravné, já mám psa – miláčka – buď po něm řve ona, nebo její chlap a nebo ho hlídají její rodiče nebo prarodiče – tomus e teda říká láska. Děti jsou jen uřvané a zničilo by mi to postavu a mi na to nemáme, mi musíme jezdit po výletech a pod..
A dneska mi vykládá jak je porot hrozný. Že ona ví o jedné holce, která měla složitější porod tak podle toho mají všechny prvorodičky hrozné porody na které se musí po rychle zapomenout :pocitac: :pocitac: :pocitac:
To je něco na moje nervy a hormony :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Jojo Nikitko, taky pár takových znám. :roll:

• načítám...
2121
9.8.10 19:49

Ahoj holky tak jsem byla zase u dr, který zastupuje mou gynekoložku na kontrole, díval se utz, říkal určitě mimoděložní tak jsem opravdu skončila v nemocnici dr mě tam poslal s hcg 5140 a říkal že to určitě každou chvilku může praskne, že to musí ven, tak já celá ubrečená sbalila věci k hospitalizaci. A tak na mě na pohotovosti koukl dr, že než mě příjmou že udělá utz a tak teda že jo a normálně je táááááááááááááááááááááááám bobík je v děloze a má 8- 9mm a odpovídá to 4-5 týdnu a mám i fotečku s utz :-D zázrak :-D

• načítám...
13335
9.8.10 19:50

Renitko gratuluju :palec:

• načítám...
1054
9.8.10 19:52

Renitko
:dance: Gratulace :dance:

• načítám...
10405
9.8.10 19:58

taky renitko mooooc gratuluji vdíš že je vše vpořádku tak jak má být ale teda musel te pěkně vylekat ten doktor ale hlavně že je to v pořádku a že je z teb těhulka :palec:

• načítám...
2767
9.8.10 20:15

Renitko gratuluju :kytka:

• načítám...
29436
9.8.10 20:19

Taky se přidávám k zástupu gratulantek! :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová