Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
10.8.10 15:26
Niky7 píše:
Holky co by jste si vybraly vic.? Bydleni s s prevelmi starostlivou tchyni, kterou mate porad za zadkem, nez vstanete mela by ohrate mleko pro dite a s tim, ze budete bydlet namackani, ale s vice penezi, nebo v byte sami, ale s tim, ze bude velmi malo penez? Ja nevim nemuzu se rozhodnout. U tchyne bychom fakt byly namckany. Ja nevim

ahojky jestli ti muzu poradit za sebe tak to nedelej zijeme takhle s pritelovym dedou jen proto ze by mel pritel dostat ten byt, ale porad se nic nedeje.. Kdyz jsem koncila skolu tak jsem mela v planu se odstehovat do pronajmu sama nebo s pritelem. Ale kvuli tehotenstvi tu moznost nemam. No ale ted uz to navrhl i sam pritel ze pujdeme pryc..
Oni starsi lidi nemusi byt zly, ale maji pocit ze vsechno vedi a delaji lepe nez ty, protoze maji prece zkusenosti.. Takze se ti snazi se vsim pomahat i kdyz vedi ze o to evidentne nestojis!!! U nas uz to doslo tak daleko ze rano me kontroluje jestli si delam snidani tak 50 x v prubehu obeda a to mi vetsinu udela radeji sam, zasadne neklepe a to ani v 11 vecer a nekdy nam i chodi rikat ze mame jit spat..
Nekdy se musim ujistovat ze mi fakt neni 10 let, protoze se ke me tak chova, ikdyz ja tohle nezazila ani v 5 letech.. :nevim:
Nevim jaka je tvoje tchyne, ale neriskuj to ze ji zacnes tak nesnaset jako ja dedu a toho nadruhou stranu mam i rada, ale spolecny bydleni fakt nedela dobrotu :pocitac:

• načítám...
Niky7
10.8.10 15:32

Me taky furt leze do loznice bez klepani a at se jdu najist a dnes jsem rekla, ze nemam hlad, a za chvili nesla caj kupu rohliku a tak. Vim, ze to nemysli spatne, ale me to proste stve. Vecer taky chodi bez klepani jestli nechci caj a tak, takhle to asi nepujde, uvidime jak to vyjde tenhle tyden.

• Upravit
4855
10.8.10 16:07

kdyz nad tim tak uvazuju tak je zazrak ze sme se s takovymhle soukromim k tomu malymu vubec dopracovali :lol:
A bude to jeste horsi, mame tu zatim loznici, ale je to spis takovej detskej pokoj, takze si musime vzit bud druhy pokoj ktery je propojeny s timto a nebo jit do velikyho obyvaku, ktery by byl fajn jenze je s balkonem a deda je kurak takze by mi tam kazdych 5 minut lezl a delal pruvan.. :cert:
Ach jo proc je to tak slozity :nevim:

• načítám...
Niky7
10.8.10 16:09

Peny jsme na tom uplne stejne. My mame taky jenom loznici a obyvak bychom museli mit zase s luksferama a meli bychom nejmensi kuchyn na svete. Doufam, ze nam vyjde ta bytovka nebo ja nevim.

• Upravit
4855
10.8.10 16:11

Jo a taky zvaz zasahy do vychovy.. Je to chlap, ale i tak vim ze mi bude chtit do vseho kecat..
A ty to budes mit s zenskou 2× tak horsi :cert: :cert: :cert:

• načítám...
Niky7
10.8.10 16:13

No dik to je utesujici. Me z toho picne. Premysleli jsme kdyby to nevyslo, tak je zazdime a basta. Budeme mit vlastni vchod. Ale kdo vi jak to bude.

• Upravit
2767
10.8.10 16:20

No a kolik by jste platili za byt? Tady u nás ve městě je dobrý, že postavili bytovky pro rodiny a platí se tam nájem za byt 2+1 4000kč což je slušný a pokoje jsou velký,všechno nový okna, topení atd, tam právě bydlí brácha no. Ale třeba kámoška bydlí v bytě taky 2+1 a úplně hnusným, všechno je starý a platí 6000kč 8-o a ještě je na to sama žj, protože její přítel se tam stěhovat nechce, radši bude s maminkou :pocitac:

• načítám...
2767
10.8.10 16:24

Počkej, jak luksfery? My jich máme pár u verandy, aby tam bylo světlo, ale nedokážu si představit jak to myslíš. Teďka teda bydlíte u ní a to máte jako zeď a místo ní luksfery a hned za něma bydlí soused? Já to nechápu :mrgreen:

• načítám...
4855
10.8.10 16:24
sima90 píše:
No a kolik by jste platili za byt? Tady u nás ve městě je dobrý, že postavili bytovky pro rodiny a platí se tam nájem za byt 2+1 4000kč což je slušný a pokoje jsou velký,všechno nový okna, topení atd, tam právě bydlí brácha no. Ale třeba kámoška bydlí v bytě taky 2+1 a úplně hnusným, všechno je starý a platí 6000kč 8-o a ještě je na to sama žj, protože její přítel se tam stěhovat nechce, radši bude s maminkou :pocitac:

U nas v Litomericich se pohybuji byty tak kolem 10 tisic s poplatkama

• načítám...
2830
10.8.10 16:29

Ahoj tak já se k vám taky přidám.. chtěla jsem si celou diskuzi přečíst od začátku už včera ať jsem v obraze.. ale je toho moooooc :-) Je mi 21 a malé 3 měsíce :-)

• načítám...
2767
10.8.10 16:30
penalda píše:
sima90 píše:
No a kolik by jste platili za byt? Tady u nás ve městě je dobrý, že postavili bytovky pro rodiny a platí se tam nájem za byt 2+1 4000kč což je slušný a pokoje jsou velký,všechno nový okna, topení atd, tam právě bydlí brácha no. Ale třeba kámoška bydlí v bytě taky 2+1 a úplně hnusným, všechno je starý a platí 6000kč 8-o a ještě je na to sama žj, protože její přítel se tam stěhovat nechce, radši bude s maminkou :pocitac:
U nas v Litomericich se pohybuji byty tak kolem 10 tisic s poplatkama

No to kámošku tak asi tak vyjde žj, jenom za byt platí 6000kč a to bydlí v malým městě :-)

• načítám...
13335
10.8.10 16:33

LAdy tak ten kočár je hustý, už tě vidím jak jezdíš s těma slunečníma brýlema a pláštěnkou :palec: :mrgreen:

• načítám...
2767
10.8.10 16:35
Muchitos píše:
Ahoj tak já se k vám taky přidám.. chtěla jsem si celou diskuzi přečíst od začátku už včera ať jsem v obraze.. ale je toho moooooc :-) Je mi 21 a malé 3 měsíce :-)

Ahoj, vítej mezi námi :kytka: Toho jsme ještě moc nepopsali :lol: Jak se malá jmenuje? Odkud jste? :-)

• načítám...
2830
10.8.10 16:37

Ted jsem si přečetla to stím porodným… vždyt to nemůžopu zrušit ne?? už i těch 13 000 je dost málo :-( a k tomu rodičáku.. mi řekli, že si můžu vybrat jen mezi 3 a 4 a že nemám nárok na mateřskou, protože jsem neměla odpracovaných těch 270 dní a kámoška, která pracovala asi 2 měsíce dostala mateřskou a mohla si zvolit i tu dvou letou verzi… chápete to? já ne :-(

• načítám...
2830
10.8.10 16:42

jsme z Ostravy, malá je Nikol… nápad přítele.. já chtěla Karolínku :-) ale už jsem ráda za Niku.. má to dost zdrobnělin a tak :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová