Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
10.8.10 20:52
nikita066 píše:
Niky pokud je to kvalitní klidně.Penaldo bude to Sebastián. :palec:

Tak to je krasny jmeno taky bych rada neco takovyho ale nejspis budeme mit Rostislava no pritel si to nechce nechat vymluvit ze se kluk nebude jmenovat po nem.. ach jo :nevim: :pocitac:

• načítám...
13335
10.8.10 20:59

JJ chlapy jsou někdy děsní:D Kamarád se mi taky snažil napluvit ať pojmenuju malýho po něm

• načítám...
29436
10.8.10 21:15

Holky jdu spát, jsem fakt kaputo. Mějte se hezky, dobrou noc. :mavam:

• načítám...
Niky7
10.8.10 21:18

Tak dekuji a jeste se chci zeptat je normalni v tehu mit hnedy vytok??? Nechci jit k dr abych nevypadala jak hysterka.

• Upravit
13335
10.8.10 21:22

Niky jdi k doktorovi, já mám čirý výtok a mám antibiotika!

Gabi, dobrou noc.

• načítám...
2830
10.8.10 21:48

Klidně jdi k doktorovi kdykoliv když se ti bude něco zdát divné.. nikdo se na tebe divně dívat nebude.. lepší než něco zanedbat…

NEvím jestli je to normální.. já celé těhu špinila… a vše je oka :srdce:

• načítám...
1054
10.8.10 22:16

Já mám celé těhu taky výtok, někdy více někdy méně ale i tak si zajdi. Já mám zítra po 6 týdnech kontrolu, už ani nevím jak se leze na kozu :lol: No,zase se dozvím kolik sem přibrala..na tu kozu ani nevylezu :mrgreen: Teď se směju ale zítra zase budu nasraná. Jinač se jedem podívat do Polska a Těšína na nějaké věcy,pčebalovací pulty vany atd.. Jo, já mám taky plo věcí z bazárku. Miminko to asi těžko onosí takže je vše jako nové za podstatně nižší ceny :wink: Dobrou :mavam:

• načítám...
Niky7
10.8.10 22:34

Holky ja to necham na toho 24. Zas hodne to neni, je to malinko. Ale diky.

• Upravit
10405
11.8.10 07:44

dobré ráno holky.niki jestli tě to dneska nepřejde tak bych tam rači šla můžeš tam třea něco mít a oni ti aj na to prášky ale tky t nemuí b ýt nic hodně lidí špiní já teda vubec tak vidíš ale kdyby to bylo horší tak jdi a nebo aspon dr zavolej a zeptej se jí ona ti poradí.Jinak já mám taky věci z bazarku a myslím že pokud je to hezký tak je to jedno mimčo to má chviinku já tam třea malé kupovala ryfle z nextu jen za 80kč a jsou uplně super jako novíprostě paráda a moderní

• načítám...
1718
11.8.10 09:13
Niky7 píše:
Holky ja to necham na toho 24. Zas hodne to neni, je to malinko. Ale diky.

Niky být tebou,tak k dr. skočím dřív. Já taky špinila a nechavala jsem to být,bylo to jen lehce,ale pak jsem začala krvácet,tak jsem okamžitě jela na pohotovost.Mimi naštěstí v pořádku, prý to mohlo být kvůli malému polypu nebo placentě.Dostala jsem dvě injekce do zadku a prášky.Musela jsem mít klid na lůžku. No to špinění se mi opakovalo ještě dvakrát,ale když jsem si vzala prášek přestalo to.Byly to nějaký hormony na podporu a udržení těhu.
Teď je vše OK a já se raduju,musím zaťukat mám klid.
Ale kamarádka tady s emimina měla také potíže stále špinila,dokonce byla na pohotovosti a včera se vrátila z nemocnice,kde byla na vyčištění. Vím je to hrozné,ale stává se to a proto bys neměla čekat lepší víckrát zbytečně než jednou pozdě.

• načítám...
1718
11.8.10 09:15
kyblicek píše:
dobré ráno holky.niki jestli tě to dneska nepřejde tak bych tam rači šla můžeš tam třea něco mít a oni ti aj na to prášky ale tky t nemuí b ýt nic hodně lidí špiní já teda vubec tak vidíš ale kdyby to bylo horší tak jdi a nebo aspon dr zavolej a zeptej se jí ona ti poradí.Jinak já mám taky věci z bazarku a myslím že pokud je to hezký tak je to jedno mimčo to má chviinku já tam třea malé kupovala ryfle z nextu jen za 80kč a jsou uplně super jako novíprostě paráda a moderní

Souhlas.
Myslím,že na věcech z bazárku není nic špatného.Některé opravdu vypadají,jako nově.

• načítám...
10405
11.8.10 09:26

někteří prostě řeknou nošený věci nikdy ale já myslmí že je to uplně jedno protže stejně to dítě to má chvilku pak už na větší je těžký něco najít protože už je to třeba roztrhané nebo prodřené atd ale do toho roku a půl je to parádníjá třeba kolikrát si obědnám na malou věciz mimibazaru tad na netu a je to super a je to lacin ější kolikrát i nový niki taky bych šla rači aji když pujdeš pěktrát to je jedno hlavně že se ujistíš že mimnko bude v pořádku.já jsem tak ráda holky že to ted nemám to je takovej klid bez toho na nic e nemusím dívat

• načítám...
2767
11.8.10 09:34

Ahoj. Niky já v tom taky nevidím problém. Ty věci z bazárku jsou opravdu pěkné, mě se líbí ty z Anglie jako next, disney atd. Mimču je jedno co nosí a je zbytečný kupovat hodně malých nových věcí, když to dítě stejně neunosí a z bazaru to máš za pár korun. Si pamatuju, když se narodila neteř, tak jsme to slavili a bratránek, kterej byl se svojí přítelkyní v Anglii ji přivezli set od nextu, takové růžové dupačky s tygříkem a na zadku byl ocásek :-D pak k tomu byli 2 body a čepička. Fakt v tom vypadala roztomile :-)

• načítám...
1718
11.8.10 09:45

Taky budu nakupovat věcičky na mimibazaru,někdy se člověk šikne i na úplně nové věci,tak proč ne :wink:
samozřejmě nějaké nové věcičky koupím,když půjdem do poradny a tak.Myslím,že to přehánět nemusím stejně z toho brzo vyroste.

• načítám...
10405
11.8.10 10:08

přesně tak vyrostou rychle já mám po segrách dupačky na miminka eště po mě jsou furt stále krásný což se divím protože dnešní oblečení tak dlouho nevydrží aji po segrách sjou ty dupačky tak jsem všechno vyprala na chystala na malou a pak když každej chodil kupoval oblečení takžjsem nakonec pomale furt používala ty noí abyjsme to stihli nák vynosit a jelikož byla malinktá tak to vydrželo dlouho :-) ale taky sem si nakoupila sama protože člověk nikdy neodolá ty věcičky jsou totiž tak krásný a roztomilí že to nejde nic nekoupit :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová