Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak to bych teda vážně nechtěla…
![]()
no já už se bála že jsem zase těhotná..... protože mi každý říká že už je to dlouho…
ahoj myspulko, máš šmejdivou po postýlkách jo?
už jsem jukala a musim uznat, že vypadaj moc dobře.. celkem mě zaujala ta první, moc hezká
a postýlky maj solidní ceny ![]()
ne není může to zachvil přijít a tak to bys měla náký příznaky třeba ne?my sjme se teda chránili takže jse neměla strach
Nastys píše:
ahoj myspulko, máš šmejdivou po postýlkách jo?už jsem jukala a musim uznat, že vypadaj moc dobře.. celkem mě zaujala ta první, moc hezká
a postýlky maj solidní ceny
Mám šmejdivou,pořád mě to láká koukat na netu. Myslím,že není špatný koupit postýlku s komplet vbavením za necelý 3tisíce. Stejně,když to chceš nakoupit zvlášť,tak se na tu cenu dostaneš.
jo my taky.. ale už mám z jednoho prášku holčičku.. tak kondomu nevěřím už vůbec… ![]()
aha tak v tom případě se může stát tak si udělej test ale někdo nedostane ještě dýl a někdo zase hned a normálně jak má každej měsíc
Čaute holky, dneska sem byla na kontrole cca po 6 týdnech. Vše je ok, akorát s tím pupkem se už leze blbě na kozu
No a co mi doktor při utz neřekne,prý : Bavili sme se ž o tom co to je? A já říkám my ne, ale už víme co to je..a on no pěkná holčička..Co
Jáká holčička na velkém utz i na vyšetření v 2.trimsetru i na 3D nám řekli že je to kluk. Prý joooo?ale já vidím holčičku, jezdil mi tam sondou po břiše ze všech stran a stále vidí holčičku,, no tak to je super.. Přítel ten byl vyvředěný.Ale já si myslím že když mi to řekli 3× ti předchozí že to tak je. Když ti doktoři kontrolují jak funguje srdce mozek orgány atd.. tak snad pindíka poznají..já sem celkem v klidu ale ostatní si z nás teď dělají prdel..no co já vím že je to kluk ![]()
Jinač v Polsku nic. Ani prd sem si nepřivezla..chtěla sem se podívat kolik tam stojí přebalovací komody a vaničky. U nás taková vanička s přebalovákem stojí 2500kč to se mi fakt dávat nechce.. ![]()
myspulko,
no proč né, přehled neuškodí.. už jsem o víkend měla taky šmejdivou i když vim, že je teda brzy, ale proč se nejuknout
Určitě máš pravdu.. při kupování zvlášť, tak ta cena výjde vesměs na ty stejný penízky ![]()
LadyRtw, to je teda změna z pindíka
to jsi určitě musela koukat
to asi budete mít teda pěkný překvápko ![]()
LadyRtw píše: Čaute holky, dneska sem byla na kontrole cca po 6 týdnech. Vše je ok, akorát s tím pupkem se už leze blbě na kozuNo a co mi doktor při utz neřekne,prý : Bavili sme se ž o tom co to je? A já říkám my ne, ale už víme co to je..a on no pěkná holčička..Co
Jáká holčička na velkém utz i na vyšetření v 2.trimsetru i na 3D nám řekli že je to kluk. Prý joooo?ale já vidím holčičku, jezdil mi tam sondou po břiše ze všech stran a stále vidí holčičku,, no tak to je super.. Přítel ten byl vyvředěný.Ale já si myslím že když mi to řekli 3× ti předchozí že to tak je. Když ti doktoři kontrolují jak funguje srdce mozek orgány atd.. tak snad pindíka poznají..já sem celkem v klidu ale ostatní si z nás teď dělají prdel..no co já vím že je to kluk
Jinač v Polsku nic. Ani prd sem si nepřivezla..chtěla sem se podívat kolik tam stojí přebalovací komody a vaničky. U nás taková vanička s přebalovákem stojí 2500kč to se mi fakt dávat nechce..
Tak to legrační
ale taky si myslím,že když vám řekli 3krát,že je to kluk,tak je to pravda,přece piňdu poznají. Možná tvůj dr. nemá tak kvalitní UTZ a bůhví,co viděl. Hlavní je,že je vše v pohodě.
Jj, hlavně že sme zdraví. Já si taky myslím že když mi to řekli tamti tak je to tak.Mám to i v papírech.. že máme normální mužský genitál.. tak by to tam nepsali ne.. ale i tak, sem se pořádně zapotila ![]()
Ahoj Lady, tak jsems e zasmála, to bylo super ![]()
No nevím, přece jen te´d už to jde líp vidět než předtím ne.
Holky a co rikate na kocarek z bazaru? Ja taky porad nad tim dumam. Ja bych asi koupila novy, kdo vy co to mimco pred tim melo, nebo co myslite vy?
Tak my budeme kupovat nový,ale myslím,že na bazaru taky občas najdeš pěkný kočár.
http://www.svetkocarku.cz/…ranzovy.html Já zrovna koukám na tenhle s autosedačkou tě vyjde na něco přes 7tisíc.
http://www.svetkocarku.cz/…kola-06.html
tenhle je taky pěkný
už začínám bláznit,jak se nudím brouzdám po netu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat