Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2830
11.8.10 15:27

tak to bych teda vážně nechtěla… :poblion: :poblion: :poblion:

no já už se bála že jsem zase těhotná..... protože mi každý říká že už je to dlouho…

• načítám...
22585
11.8.10 15:28

ahoj myspulko, máš šmejdivou po postýlkách jo? :lol: už jsem jukala a musim uznat, že vypadaj moc dobře.. celkem mě zaujala ta první, moc hezká :palec: a postýlky maj solidní ceny :-)

• načítám...
10405
11.8.10 15:28

ne není může to zachvil přijít a tak to bys měla náký příznaky třeba ne?my sjme se teda chránili takže jse neměla strach

• načítám...
1718
11.8.10 15:30
Nastys píše:
ahoj myspulko, máš šmejdivou po postýlkách jo? :lol: už jsem jukala a musim uznat, že vypadaj moc dobře.. celkem mě zaujala ta první, moc hezká :palec: a postýlky maj solidní ceny :-)

Mám šmejdivou,pořád mě to láká koukat na netu. Myslím,že není špatný koupit postýlku s komplet vbavením za necelý 3tisíce. Stejně,když to chceš nakoupit zvlášť,tak se na tu cenu dostaneš.

• načítám...
2830
11.8.10 15:31

jo my taky.. ale už mám z jednoho prášku holčičku.. tak kondomu nevěřím už vůbec… :oops:

• načítám...
10405
11.8.10 15:33

aha tak v tom případě se může stát tak si udělej test ale někdo nedostane ještě dýl a někdo zase hned a normálně jak má každej měsíc

• načítám...
1054
11.8.10 15:35

Čaute holky, dneska sem byla na kontrole cca po 6 týdnech. Vše je ok, akorát s tím pupkem se už leze blbě na kozu :-D No a co mi doktor při utz neřekne,prý : Bavili sme se ž o tom co to je? A já říkám my ne, ale už víme co to je..a on no pěkná holčička..Co :?: Jáká holčička na velkém utz i na vyšetření v 2.trimsetru i na 3D nám řekli že je to kluk. Prý joooo?ale já vidím holčičku, jezdil mi tam sondou po břiše ze všech stran a stále vidí holčičku,, no tak to je super.. Přítel ten byl vyvředěný.Ale já si myslím že když mi to řekli 3× ti předchozí že to tak je. Když ti doktoři kontrolují jak funguje srdce mozek orgány atd.. tak snad pindíka poznají..já sem celkem v klidu ale ostatní si z nás teď dělají prdel..no co já vím že je to kluk :wink:
Jinač v Polsku nic. Ani prd sem si nepřivezla..chtěla sem se podívat kolik tam stojí přebalovací komody a vaničky. U nás taková vanička s přebalovákem stojí 2500kč to se mi fakt dávat nechce.. :roll:

• načítám...
22585
11.8.10 15:35

myspulko,
no proč né, přehled neuškodí.. už jsem o víkend měla taky šmejdivou i když vim, že je teda brzy, ale proč se nejuknout :lol: Určitě máš pravdu.. při kupování zvlášť, tak ta cena výjde vesměs na ty stejný penízky :wink:

• načítám...
22585
11.8.10 15:44

LadyRtw, to je teda změna z pindíka :) to jsi určitě musela koukat :lol: to asi budete mít teda pěkný překvápko :lol:

• načítám...
1718
11.8.10 15:44
LadyRtw píše: Čaute holky, dneska sem byla na kontrole cca po 6 týdnech. Vše je ok, akorát s tím pupkem se už leze blbě na kozu :-D No a co mi doktor při utz neřekne,prý : Bavili sme se ž o tom co to je? A já říkám my ne, ale už víme co to je..a on no pěkná holčička..Co :?: Jáká holčička na velkém utz i na vyšetření v 2.trimsetru i na 3D nám řekli že je to kluk. Prý joooo?ale já vidím holčičku, jezdil mi tam sondou po břiše ze všech stran a stále vidí holčičku,, no tak to je super.. Přítel ten byl vyvředěný.Ale já si myslím že když mi to řekli 3× ti předchozí že to tak je. Když ti doktoři kontrolují jak funguje srdce mozek orgány atd.. tak snad pindíka poznají..já sem celkem v klidu ale ostatní si z nás teď dělají prdel..no co já vím že je to kluk :wink:
Jinač v Polsku nic. Ani prd sem si nepřivezla..chtěla sem se podívat kolik tam stojí přebalovací komody a vaničky. U nás taková vanička s přebalovákem stojí 2500kč to se mi fakt dávat nechce.. :roll:

Tak to legrační :-D ale taky si myslím,že když vám řekli 3krát,že je to kluk,tak je to pravda,přece piňdu poznají. Možná tvůj dr. nemá tak kvalitní UTZ a bůhví,co viděl. Hlavní je,že je vše v pohodě.

• načítám...
1054
11.8.10 15:51

Jj, hlavně že sme zdraví. Já si taky myslím že když mi to řekli tamti tak je to tak.Mám to i v papírech.. že máme normální mužský genitál.. tak by to tam nepsali ne.. ale i tak, sem se pořádně zapotila :mrgreen:

• načítám...
13335
11.8.10 16:02

Ahoj Lady, tak jsems e zasmála, to bylo super :palec:
No nevím, přece jen te´d už to jde líp vidět než předtím ne.

• načítám...
Niky7
11.8.10 16:07

Holky a co rikate na kocarek z bazaru? Ja taky porad nad tim dumam. Ja bych asi koupila novy, kdo vy co to mimco pred tim melo, nebo co myslite vy?

• Upravit
1718
11.8.10 16:23

Tak my budeme kupovat nový,ale myslím,že na bazaru taky občas najdeš pěkný kočár.
http://www.svetkocarku.cz/…ranzovy.html Já zrovna koukám na tenhle s autosedačkou tě vyjde na něco přes 7tisíc.

• načítám...
1718
11.8.10 16:26

http://www.svetkocarku.cz/…kola-06.html

tenhle je taky pěkný :-D už začínám bláznit,jak se nudím brouzdám po netu

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová