Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kyblicek píše:
to někdy hold nejde já bych teba chtěla zhubnout víc a nejde mi to a ted jsem přibrala ež jsem otěhotněla a ted bdu jak sumo.holky vy co už jste rodili křičeli jste u toho já vím že e to blbá otáza asi alá jsem řvala jak prase prostě jsem nedokázala být ticho a stydím se zato a bojím se že to tak bude aji ted
Myslím,že nejsi jediná,co při porodu křičí. Nemáš se za co stydět.Já budu asi taky řvát ![]()
přišla jsem si jak hysterka bylo to v pohodě dokud jsem něměl 8hodin bolesti po mintě to jsem málem umřela ale jako hozný řekli mi že citím blest víc než bych měla cítit tak možná to bude tím, nebo nevím když došla setra snažila jsem neřvát a jak odešla zase pak jsem se smála protže když jsem si na to vzpoměla tak mě stejně slyšela
a to tam byla paní já zrovna na ozvech taky hrozně křičela tak říkám tak takhle řvát nebudu a stejně jo ![]()
Holky tak konecne jedeme na vylet. jedeme do Telce tak se zatim mejte papa.
Ahoj holky. Tak už jsem to našla s tím porodným http://domaci.ihned.cz/…y-korun-mene
Takže,já když nevydělávám nic, jsem na pracáku,nedostávám ani korunu a přítel vydělává měsíčně 23tisíc,ale nejsme manželé a on má stále trvalé bydliště jinde než já,tak mám nárok na porodné nebo ne?
Já jsem taky řvala… taky jsem měla 8 hodin bolesti asi po 3 minutách.. ale nevnímala jsem čas ani nic jiného… dneska si ani nepamatuju že jsem řvala.. vím to spíš z doslechu
a taky mi tvrdili že víc cítím bolest.. to je blbost.. byla jsem na vyvolávačce a při každé kontrakci jsem omdlívala… ale jinak porod byl super
hned jak mi dali malou na břicho.. teda rosol.. tak jsem řekla že budu rodit znova
![]()
Ahojky holky, tak jsem doma
![]()
myspulka píše:
Takže,já když nevydělávám nic, jsem na pracáku,nedostávám ani korunu a přítel vydělává měsíčně 23tisíc,ale nejsme manželé a on má stále trvalé bydliště jinde než já,tak mám nárok na porodné nebo ne?
Myspulko, spočítej si to na kalkulačce tady : http://www.penize.cz/…odne-reforma a budeš to hned vědět. My třeba nárok na porodné mít nebudeme. Ty kalkulajdy tam jsou fajn, už jsem tam počítala všechno možné.
nikita066 píše:
Gabi dá se tam někde spočítat i výše mateřské? Nemůžu to najít
Nikitko dá, to jsou právě první stránky které jsem našla, že ti to i spočítá. Já si jí tam už počítala, co mě bude jednou čekat.
Gabi a když už jsem dlouho na nemocenské a budu až do mateřské tak se mi porodné bude počítat z čeho? Z mateřské? Z nemocenské? Nebo s příjmu před nemocenskou?
nikita066 píše:
Gabi a když už jsem dlouho na nemocenské a budu až do mateřské tak se mi porodné bude počítat z čeho? Z mateřské? Z nemocenské? Nebo s příjmu před nemocenskou?
Nikitko tak tohle bohužel nevím.
To ti řeknou na sociálce anebo založ novou diskuzi a zeptej se, myslím že by ti tady nějaká mamina mohla odpovědět. To by mě taky celkem zajímalo. V těchto věcech, co se týče nemocenské, mám tak nějak totiž maglajz.
Děkuju Gabi, zkusím se zeptat na Ledňulkách popřípadě hodit diskuzy a dám vědět
KUJU
Ahoj holky tak jsme uz konecne prijely z vyletu. Ale teda jsem hotova. Bylo to celkem dobre, dokonce jsme si nechali nastrikat i tetovani na 4 dny ![]()
nikita066 píše:
Děkuju Gabi, zkusím se zeptat na Ledňulkách popřípadě hodit diskuzy a dám vědětKUJU
No není za co.
A co nám dělá mrňousek Sebík? Zlobí mamču, zlobí? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat