Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
12.8.10 11:26

taky asi pujdu po obědě spát s malou ted už budu obědvat konečně mám hlad :mrgreen:

• načítám...
Niky7
12.8.10 12:28

Dobre ranko holky :mrgreen: Tak jak jste na tom se striema? A co inkontinence? :lol:

• Upravit
1718
12.8.10 12:37

Ahoj Niky,tak strie zatím žádné nemám poctivě každý den mažu olejíčkem na večer a přes den tělovým mlékem. Inkontinence mě netrápí :-D
A co ty?
mě už se pěkně vyboulilo bříško a mám to tak i po ránu,takže už je to těhu bříško a ne špíček :lol:

• načítám...
Niky7
12.8.10 13:20

No ja mam strie na prsou a mam pocit ze mi i unika moc :cry: celkem se zato stydim :oops: . A jinak ja mam poradnej balon, az to neni normalni :mrgreen:

• Upravit
1718
12.8.10 13:26

Myslím,že se stydět nemusíš,má to spousta těhulí. Zkus o tom říct dr. a třeba něco vymyslíte,prý jsou na to nějaký cviky,ale nevím to jistě.
K těm striím,mažeš se? Prý nestačí jen mazat,ale je důležitá technika masáže.Mám olejíček od HIPP proti striím a tam je přeně napsáno a na obrázku znázorněno,jak masírovat. A musím uznat,že prsa mi hodně povyrostla a zatím žádná jizvička,za to jsem ráda.

• načítám...
Niky7
12.8.10 13:36

Ja je mam zatim hodneeee malo viditelne ale jsou tam. Prave, ze se nemazu. Ja se pak musim poradit s dr.

• Upravit
1718
12.8.10 13:39

Mazat by ses měla,nejen kvůli těm striím,ale taky jak se kůže napíná a je vysušená,tak může začít svědit. Teda já aspoň už před těhu měla suchou kůži a mazala jsem se po každém koupání.

• načítám...
10405
12.8.10 14:07

ahojte holky tak já strie mám od přeedchozího těhu jen na bocích jem je měla u břicha ale jinak nikde po porodu jsem děsně rychle zhubla a obevili se i na stehnech a zadu a na prsách jen trošku nesjou ale skoro videt jen já je vidím ale ale na těch bokách jsou vidět ted nevím jestli se zvestsili nepřijde mi.šla jsem si s smalu lehnout a ted se cítím divne :cry: jinak se ale taky mažu

• načítám...
2200
12.8.10 14:38
Lady píše: Tak já sem u nás viděla jen sporťák této řady, a k tomu tašku a brýle. Hlubokou korbu atd sem nenašla že by to dával někdo do kupy. Tak hoď prosím odkaz díky. Já nevím jak to mám na tom mimibazaru najít. UŽ JSEM HO NAŠLA.. ALE NENÍ TO STEJNAK CELÉ,ŠKODA ALE DÍKY . SEM RÁDA ŽE UŽ JE TADY

Na tom mimibazaru jsem ho našla komplet. Quinny kočárky se prodávají pouze sportovní. Musíš dokoupit korbu dreami a autosedačku maxicosi. Pokud to nekoupíš od někoho použitý komplet. Tahle edice má v té ceně i korbičku. Což je fajn. Ale ten fusak a pláštěnka jsou na prd! Taky počítej že buzz 3 je do města, terén s ním nedáš!

• načítám...
2830
12.8.10 14:40

A jak se ti podařilo děsně rychle zhublout? Já chci taky :-( já mám strie na stehnech a bocích.. a mazala jsem taky hippem.. ale už nejsou skoro vidět… spíš ty špeky co mi zůstaly… to jde vidět víc :oops:

• načítám...
10405
12.8.10 14:43
Muchitos píše:
A jak se ti podařilo děsně rychle zhublout? Já chci taky :-( já mám strie na stehnech a bocích.. a mazala jsem taky hippem.. ale už nejsou skoro vidět… spíš ty špeky co mi zůstaly… to jde vidět víc :oops:

no mě jdou jen vdět na tech bocíh ale nejak extra prostě jen čárky.no jak nevím ale za 14 dní i s porodem jsem měla všechno dole kormě dvou kil a ty se mi drželi fut ae když chci tk je zhubnu takže doufám že to pujde i tak tedka.Jenže já už tak mám ětší zadek a boky takže nejsu nijak vychrtlá.běhala jsem kolem malé neměla jsem čas a ni chut na jidlo tak to slo nák samo asi

• načítám...
2830
12.8.10 14:51

taky nejsem žádné vyžle...... ale ani tak jsem se ještě nedostala na svou původní váhu :-( na jídlo není čas :-( a už vůbec na to zdravé :-D

• načítám...
10405
12.8.10 14:56

to někdy hold nejde já bych teba chtěla zhubnout víc a nejde mi to a ted jsem přibrala ež jsem otěhotněla a ted bdu jak sumo.holky vy co už jste rodili křičeli jste u toho já vím že e to blbá otáza asi alá jsem řvala jak prase prostě jsem nedokázala být ticho a stydím se zato a bojím se že to tak bude aji ted

• načítám...
Niky7
12.8.10 15:01

A co siti bolelo vas?

• Upravit
10405
12.8.10 15:02

jelikož mám císaře tak nevím jaký o je po porodu ale císařa rozhodně nechcu jizva bolela

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová