Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
taky asi pujdu po obědě spát s malou ted už budu obědvat konečně mám hlad ![]()
Dobre ranko holky
Tak jak jste na tom se striema? A co inkontinence? ![]()
Ahoj Niky,tak strie zatím žádné nemám poctivě každý den mažu olejíčkem na večer a přes den tělovým mlékem. Inkontinence mě netrápí ![]()
A co ty?
mě už se pěkně vyboulilo bříško a mám to tak i po ránu,takže už je to těhu bříško a ne špíček ![]()
No ja mam strie na prsou a mam pocit ze mi i unika moc
celkem se zato stydim
. A jinak ja mam poradnej balon, az to neni normalni ![]()
Myslím,že se stydět nemusíš,má to spousta těhulí. Zkus o tom říct dr. a třeba něco vymyslíte,prý jsou na to nějaký cviky,ale nevím to jistě.
K těm striím,mažeš se? Prý nestačí jen mazat,ale je důležitá technika masáže.Mám olejíček od HIPP proti striím a tam je přeně napsáno a na obrázku znázorněno,jak masírovat. A musím uznat,že prsa mi hodně povyrostla a zatím žádná jizvička,za to jsem ráda.
Ja je mam zatim hodneeee malo viditelne ale jsou tam. Prave, ze se nemazu. Ja se pak musim poradit s dr.
Mazat by ses měla,nejen kvůli těm striím,ale taky jak se kůže napíná a je vysušená,tak může začít svědit. Teda já aspoň už před těhu měla suchou kůži a mazala jsem se po každém koupání.
ahojte holky tak já strie mám od přeedchozího těhu jen na bocích jem je měla u břicha ale jinak nikde po porodu jsem děsně rychle zhubla a obevili se i na stehnech a zadu a na prsách jen trošku nesjou ale skoro videt jen já je vidím ale ale na těch bokách jsou vidět ted nevím jestli se zvestsili nepřijde mi.šla jsem si s smalu lehnout a ted se cítím divne
jinak se ale taky mažu
Na tom mimibazaru jsem ho našla komplet. Quinny kočárky se prodávají pouze sportovní. Musíš dokoupit korbu dreami a autosedačku maxicosi. Pokud to nekoupíš od někoho použitý komplet. Tahle edice má v té ceně i korbičku. Což je fajn. Ale ten fusak a pláštěnka jsou na prd! Taky počítej že buzz 3 je do města, terén s ním nedáš!
A jak se ti podařilo děsně rychle zhublout? Já chci taky
já mám strie na stehnech a bocích.. a mazala jsem taky hippem.. ale už nejsou skoro vidět… spíš ty špeky co mi zůstaly… to jde vidět víc ![]()
Muchitos píše:
A jak se ti podařilo děsně rychle zhublout? Já chci takyjá mám strie na stehnech a bocích.. a mazala jsem taky hippem.. ale už nejsou skoro vidět… spíš ty špeky co mi zůstaly… to jde vidět víc
no mě jdou jen vdět na tech bocíh ale nejak extra prostě jen čárky.no jak nevím ale za 14 dní i s porodem jsem měla všechno dole kormě dvou kil a ty se mi drželi fut ae když chci tk je zhubnu takže doufám že to pujde i tak tedka.Jenže já už tak mám ětší zadek a boky takže nejsu nijak vychrtlá.běhala jsem kolem malé neměla jsem čas a ni chut na jidlo tak to slo nák samo asi
taky nejsem žádné vyžle...... ale ani tak jsem se ještě nedostala na svou původní váhu
na jídlo není čas
a už vůbec na to zdravé ![]()
to někdy hold nejde já bych teba chtěla zhubnout víc a nejde mi to a ted jsem přibrala ež jsem otěhotněla a ted bdu jak sumo.holky vy co už jste rodili křičeli jste u toho já vím že e to blbá otáza asi alá jsem řvala jak prase prostě jsem nedokázala být ticho a stydím se zato a bojím se že to tak bude aji ted
jelikož mám císaře tak nevím jaký o je po porodu ale císařa rozhodně nechcu jizva bolela
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat