Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky ale stejně je to hrozný jak na všem šetří jsou všichni hajzli my ted řešíme pojištení malé protže malá dostane 125tisíc tady ve 20 ale nastrkáme do nich takovejch 300 000 takže to ais zrušíme a budem jí to dávat bokem ale to zase nenašetříme tolik a 50tisíc bude za 18 let nic tak jako nevím vubec
GAbi no nevím, něco v bříšku cítím, ale nevím jestli je to proto, že to tam pracuje a roste, nebo že Sebík se hýbe.
No kyblicku, ono se to v dnešní době asi nevyplatí ![]()
nikita066 píše:
GAbi no nevím, něco v bříšku cítím, ale nevím jestli je to proto, že to tam pracuje a roste, nebo že Sebík se hýbe.No kyblicku, ono se to v dnešní době asi nevyplatí
jko to pojištení??
já už fakt nevím a tod bylo ve zprávách když založíš stavebko dítěti tak prostě oni mu ty peníze daj jen na barák když bude stavět jinak ne to jsou takoví hajzli to je děs fakt se musím rozčilovat protože bych jim dala 10 000 kč na měsíc aby s tím vyžili a skusili si to
Kyblicku je to hrozný a nejhorší na tom je, že se můžeme vztekat jak chceme a stejně s tím nic neuděláme. Jak říkáš, těm idiotům nahoře bych dala 10 tis. KČ a nahnala je do fabriky, aby věděli o čem je život. Já to už od jisté doby ani moc nesleduju, dřív jsem koukala denně na zprávy, teď na to prdím, protože já jsem se vždycky jen strašně rozčílila. Máme teď 20 tis., které bychom chtěli někam uložit a investovat, aby ty peníze rostly a neležely jen tak na účtu a taky nevíme co s tím, protože fakt si nevybereš. ![]()
přesně tak je to otřesný jenže někam je dáš a oni bud ti vártí půlku nebo skrchujou nebo já nevím už me to vytáčí jaký vubec sjou a co to furt mění.chcou aby lidi měli děti ale dělaj vše proto aby je neěmli
Ahojky zlatíčka, zdravím všechny ![]()
tak jen tak v rychlosti jsem něco málo dočela a těch k tématům:
Strie: také mám a celkem hodně a to jsem se mazala každý den 3×… Popraskalo mi to až měsíc před porodem
a to jsem se radovala jak nemám ani čásrku, holky já myslím, že to není o mazání ale o typu kůže… kamarádky nemají nic a ani se namazali ![]()
Porod: rodila jsem císařem a víckrát bych asi nechtěla ![]()
No jooo těhulky a bude hůř, až budou bříška velký a ani si neobujete boty a o nočním čůrání ani nemluvím, ale všechno se zvládne ![]()
tak já zase běžím něco dělat… tak budoucí maminky přeji pohodovnou dnešní noc
a pro pracující příjmené vztávání ![]()
zatím pááá zétra se ozvu ![]()
Příspěvek upraven 12.08.10 v 19:42
kačenka89 píše:
Ahojky zlatíčka, zdravím všechny![]()
tak jen tak v rychlosti jsem něco málo dočela a těch k tématům:
Strie: také mám a celkem hodně a to jsem se mazala každý den 3×… Popraskalo mi to až měsíc před porodem
Porod: rodila jsem císařem a víckrát bych asi nechtělaa to jsem se radovala jak nemám ani čásrku, holky já myslím, že to není o mazání ale o typu kůže… kamarádky nemají nic a ani se namazali
já taky právě nechci už císařa chci normální porod le obávám se že to bude stejné jen doufám že ne.Já si taky myslím mám maka má 4 děti a ani čárku má segra dvě děti mazala se a kastrofa ja se taky mazala a taky mámje to otom jak je takuže pružná aby nepopraskala jak se natahuje
Holky tak ja pujdu spat, zitra rano jedu na stma tak jsem zvedava jak dopadnu, tak dobrou noc.
gabi.design píše:
Kyblicku je to hrozný a nejhorší na tom je, že se můžeme vztekat jak chceme a stejně s tím nic neuděláme. Jak říkáš, těm idiotům nahoře bych dala 10 tis. KČ a nahnala je do fabriky, aby věděli o čem je život. Já to už od jisté doby ani moc nesleduju, dřív jsem koukala denně na zprávy, teď na to prdím, protože já jsem se vždycky jen strašně rozčílila. Máme teď 20 tis., které bychom chtěli někam uložit a investovat, aby ty peníze rostly a neležely jen tak na účtu a taky nevíme co s tím, protože fakt si nevybereš.
poptej se na garantované účty… jou to účty u různých bank… Funguje to tak, že ty tam dáš peníze které se ti budou úročit docela dost
to co tam vložíš nikdy nemůžeš přijít, proto garantovný fond… myslí , že toto je dobrý úložný prostor
za jeho založení nic neplatíš ![]()
Michaelakkk píše:gabi.design píše:poptej se na garantované účty… jou to účty u různých bank… Funguje to tak, že ty tam dáš peníze které se ti budou úročit docela dost
Kyblicku je to hrozný a nejhorší na tom je, že se můžeme vztekat jak chceme a stejně s tím nic neuděláme. Jak říkáš, těm idiotům nahoře bych dala 10 tis. KČ a nahnala je do fabriky, aby věděli o čem je život. Já to už od jisté doby ani moc nesleduju, dřív jsem koukala denně na zprávy, teď na to prdím, protože já jsem se vždycky jen strašně rozčílila. Máme teď 20 tis., které bychom chtěli někam uložit a investovat, aby ty peníze rostly a neležely jen tak na účtu a taky nevíme co s tím, protože fakt si nevybereš.to co tam vložíš nikdy nemůžeš přijít, proto garantovný fond… myslí , že toto je dobrý úložný prostor
za jeho založení nic neplatíš
Tak na ty garantované účty jsem Míšo ještě nenarazila. Díky za tip, na něco se mrknu a uvidíme. ![]()
Ahoj. Už nemůžu spát
Myšpulko, možná by si porodné dostala. To bude zase blbý období, přítel už je objednaný na další operaci, chjo
Teď mám od všech na talíři, že nemám práci a chci dítě ![]()
sima90 píše:
Ahoj. Už nemůžu spátMyšpulko, možná by si porodné dostala. To bude zase blbý období, přítel už je objednaný na další operaci, chjo
Teď mám od všech na talíři, že nemám práci a chci dítě
ahojky holky jak se vám stávalo mě děsně malá v noci furt řvala že ju bolí pusa tak nevím jestli tam nemá aftu nechce mi to ukázat takže jsemskoro nespala a to musím píct dort fakt se mi nechce.
Nic si z toho nedelej taky mi rikali ty nemas praci a chces dite nebo já jsem ji mela ale vyhodil me kdyz sem mela podepsat smlouvu takže tak a v ten den sem zjitila že jsem těhotná.Ale tak i tak se to dá zvládnout navíc jako stejně za půl roku dostaneš ty stejný peníze jako ostatní
Ahoj holky, já se dnes vyspala docela dobře a čůrat jsem byla až ráno v 6.kdy přítel odchází do práce ![]()
S tím spořením mi to povídejte. Mě naši šetřily nějakých 10let a měla jsem v 18letech dostat 50tisíc a dostala jsem z toho necelých 35tisíc. Dodnes jsem nepochopila za co si vzali 15tisíc.
SIma: S tím, že nepracuješ a chceš dítě si bůbec nedělej hlavu. Já když byla těhule poprve,tak jsem taky nepracovala a studovala. A teď je to to samé jsem rok na pracáku,protože mi nebyly schopni najít práci a já svým snažením lítáním po všech čertech,taky nic nesehnala,tak jsem se na to vykašlala a je z toho mimi. Chtěla jsem pracovat, vždycky jsem si malovala růžově ten život po škole,ale chyba. Buď mám blbý dojíždění a nebo jsem moc mladá a nezkušená,ale kde mám ty zkušenosti vzít. Jo nějaký brigády za sebou mám,ale ty jsou mi houby platný.Ale nestresuji se,proč taky.Nemůžu přece za to,že jsem z malýho města,kde není práce, snad jen pod rukou a velký města mám 30km daleko. Ať na mě koukaj jako na sociálku,ale jsou mnohem horší než já.Nebudu se přece stydět za to,že jsem studovala.
Ahoj tak jsem to pocitala a narok na porodny a pridavky mame jen do 13 000 pro 2 dospeli.. Coz je teda mazec by me zajimalo kdo se do toho vejde
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat