Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jinak miši já to měla to stejný prvně jsem nemohla zaboha najít práci protže mi všude řekli že jsem vdaná a že budu mít děti a tak prostě nic tak jsem řekla že budeme mít teda to dítě pak se naskkytla ta práce a já už berala prášky tak jsem tam dělala a pak mě vyhodil takže paráda:-)
penalda píše:
Ahoj tak jsem to pocitala a narok na porodny a pridavky mame jen do 13 000 pro 2 dospeli.. Coz je teda mazec by me zajimalo kdo se do toho vejde![]()
Mě by zajímalo jestli se nějak do toho počítá to,že bydlím s našima,jako mám trvalý bydliště u nich a nebo se to počítá,jako my dva,že jsme rodiče,protože kdyby jo,tak my bysme nárok měly,protože přítel sice vydělává 23tisíc hrubého měsíčně,ale počítá se to jako čistý výdělek,což podle daňového přiznání má necelých 12tisíc a já nedostávám nic.
Nechci vypadat,jako že bych si mimi udělala jen kvůli pěnězům,vy dobře víte,jak moc si dítě přejeme.Ale je pravda,že 13tisíc jen tak někde ležet nenajdete a když na to nárok mít budeme,tak se ošulit nenechám.
nikita066 píše:
myspulko z hrubýho !!!Jinak pěkné ráno holky
Já četla článek,že z čistýho.Prý ta částka čistého může doháhnout něco přes 14tisíc.
myspulko taky to řeším!!! A 13tis na cestě nenajdeš, taky s němi počítám! A nějak nevím no
myspulka píše:penalda píše:Mě by zajímalo jestli se nějak do toho počítá to,že bydlím s našima,jako mám trvalý bydliště u nich a nebo se to počítá,jako my dva,že jsme rodiče,protože kdyby jo,tak my bysme nárok měly,protože přítel sice vydělává 23tisíc hrubého měsíčně,ale počítá se to jako čistý výdělek,což podle daňového přiznání má necelých 12tisíc a já nedostávám nic.
Ahoj tak jsem to pocitala a narok na porodny a pridavky mame jen do 13 000 pro 2 dospeli.. Coz je teda mazec by me zajimalo kdo se do toho vejde![]()
No to nevim ja mam taky trvale bydliste u mamci a jestli by se do toho zapocitavala ona tak nemam sanci ona ma neco prez 20 cistyho k tomu brachy invalidni duchod a jsme min na 26..
No my uz sme se tak nejak smirili ze to porodny nedostanem ale nastesti pritel dostane v prosinci pulku 13. platu a v lednu zbytek takze aspon tak
jeste jsem se chtela zeptat v kolikatem mesici planujete kupovat kocarek? ![]()
já taky právě nechci už císařa chci normální porod le obávám se že to bude stejné jen doufám že ne.Já si taky myslím mám maka má 4 děti a ani čárku má segra dvě děti mazala se a kastrofa ja se taky mazala a taky mámje to otom jak je takuže pružná aby nepopraskala jak se natahuje
Nám PA říkala že po císaři se už normální porod nedoporučuje… že prý nemůžeš dostat ani epidural, oxitocin… nic… takže musíš rodit naprosto přirozeně bez jakého koliv zásahu a to může trvat pěkně dlouho… na předporodním kurzu právě taky jedna mamka chtěla rodit po cisaři normálně, ale rozmyslela si to…
Muchitos píše:já taky právě nechci už císařa chci normální porod le obávám se že to bude stejné jen doufám že ne.Já si taky myslím mám maka má 4 děti a ani čárku má segra dvě děti mazala se a kastrofa ja se taky mazala a taky mámje to otom jak je takuže pružná aby nepopraskala jak se natahujeNám PA říkala že po císaři se už normální porod nedoporučuje… že prý nemůžeš dostat ani epidural, oxitocin… nic… takže musíš rodit naprosto přirozeně bez jakého koliv zásahu a to může trvat pěkně dlouho… na předporodním kurzu právě taky jedna mamka chtěla rodit po cisaři normálně, ale rozmyslela si to…
cože?to si děláš srandu to neee já nechci císaře vždyt plno holek rodili normálně potom a jestli bych nedostala nic proti bolesti ty jo tak to asi nevydržím to se budu o tom pak informovat zeptám se na to aji na gyndě třeba o tom bude něco vědět nebo pa v porodnici protže stejně tak jestli to tak je tak se tomu nevyhnu ![]()
No zeptej se radši… ono je to všude jinak.. u nás ve vítkovicích to dělají tak… ani už nevím proč, ale vysvětlovala nám to… ta mamina z toho byla právě taky celkem hotová… celé těhu říkala že bude rodit normálně.. 3 týdny před porodem se tohle dověděla a radši si to rozmyslela… ![]()
Muchitos píše:
No zeptej se radši… ono je to všude jinak.. u nás ve vítkovicích to dělají tak… ani už nevím proč, ale vysvětlovala nám to… ta mamina z toho byla právě taky celkem hotová… celé těhu říkala že bude rodit normálně.. 3 týdny před porodem se tohle dověděla a radši si to rozmyslela…
pokud to tu bude taky tak hold nic nenadělám ale chtěla bych zkusit jaký je to normálně a mít to maličké na bříšku tohle mě strašně chybělo a neviděla jsem ji pomale celej den ani na kojení mi ju nenosili hrozný ![]()
No to věřím, to by mi taky strašně chybělo… a proč jsi rodila císařem?? tak zkusit to můžeš.. nikdo ti to nezakáže.. jen to asi bude pěkně těžké…
Muchitos píše:
No to věřím, to by mi taky strašně chybělo… a proč jsi rodila císařem?? tak zkusit to můžeš.. nikdo ti to nezakáže.. jen to asi bude pěkně těžké…
malé už nebylo srdíčko vubec jsem ráda že je zdravá zanedbali to a čekali jestli nekoh zavolat snad hodinu pak přišel dr a čučel jak puk proč ho nezavolali hnedka navíc za 27hod jsem byla otevřená tak tři cm
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat