Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
penalda píše:sima90 píše:Taky proto jsme si daly tu pauzu uz jsem z toho byla tak mimo ze bych se za chvili zblaznila.. Rozbrecelo me kazdy mimco v kocarku
No fakt strašně mě bolíA prostě vkuse bez přestání a mě nikdy nebolely ani před ms prostě vůbec, tak se právě divím, čím by to mohlo být. Přítel říká, že už se to třeba povedlo, ale já myslím, že ne. Přijde ms a budu zase akorát zklamáná
Penaldo, tak to bych se zbláznila,když bych se měla snažit 2 rokyPro mě to je hrozně stresující
Gabi to mě mrzí, že ti to těhu nevyšlo, doufám, že se vám brzy zadaří
Je to docela smutný no, když ženský, který se snaží otěhotnět a nejde jim to, musí např. podstoupit umělé oplodnění nebo adoptovat a pak ve zprávách nebo na internetu se dočítáte, že ňáká blbka odhodila dítě do popelnice nebo minule byla na netu zpráva, že našli ohořelé tělo novorozencespáchala to matka dítěte a bylo ji 37 let, což by člověk řekl, že by měla mít trošku rozum než když to udělá třeba mladá holka.Tak to mi potom řekněte co to je za stvůry
![]()
Je to hnus prostě co se dneska děje
Přitom tolik párů dneska čeká na adopci a oni tohle udělaj nevinnýmu dítěti
To ti věřím, tak ňáko po ulici mě to nebere, samozřejmě taky se koukám po kočárkách, ale nejhorší to je teďka v rodině, samý malý mimčo, dvojčata a já chodím na oslavy, k nim, kde všichni jsou. Nemusela bych, ale přítel je pak naštvany a oni taky žj. Není to tak, že bych jim záviděla, ale prostě si říkám proč nám se to nedaří, tak asi tak
Navíc u přítele v rodině měli problémy s otěhotněním a dva páry příbuzných museli podstoupit IVF.
Gabi, vím jak ti je v dané situaci, to má asi každá snažilka, včetně mě
No a bolest mi odeznívá, takže z toho opět nic nebude
V září budu mít 20 let, tak jsem si myslela, že bych mohla mít úžasnej dáreček
A co jinak těhulky? Povídejte ať vás tady nezahrneme depresivními stavy snažení ![]()
U nás v rodině byly taky problémy. Moje babička nemohla otěhotnět, taťka se jim narodil až když babiče bylo 33 let, dřív jim to prostě nešlo. Pak odjeli na Kubu na dovolenou a byl z toho taťka. Tak si ale říkám, abych nebyla po babičce…bych se ani nedivila. ![]()
sima90 píše:
Gabi, vím jak ti je v dané situaci, to má asi každá snažilka, včetně měNo a bolest mi odeznívá, takže z toho opět nic nebude
V září budu mít 20 let, tak jsem si myslela, že bych mohla mít úžasnej dáreček
A co jinak těhulky? Povídejte ať vás tady nezahrneme depresivními stavy snažení
Přesně tak holky kde jste? Potřebujeme se Simi rozptýlení. ![]()
Jo holky,už se těším až začnete kupovat výbavičku, musíte sem hned vložit fotečky ať se můžeme pokochat ![]()
No nic gabi vypadá to, že jsme tady sami, já už musím jít, zítra brzo vstáváme, pže jedeme do tý Prahy. Tak dobrou
![]()
sima90 píše:
No nic gabi vypadá to, že jsme tady sami, já už musím jít, zítra brzo vstáváme, pže jedeme do tý Prahy. Tak dobrou![]()
Ahojky a dobrou noc. ![]()
Tak uz jsem zase sama..
Nejdriv vola ze jde domu uz ve 2 pak ze nemam varit ze prinese houby a udela smazenici pak si to prihasi az v 6 a vetsinu hub rozda tete a kdyz dovarim a najime se tak ho zavolaji do prace.. Ach jo ![]()
A co vy jak si uzivate vikend
![]()
Holky, nesmutněte,taky se dočkáte.
Mě šíleně naštval přítel,bouří se to ve mě a nejraděj bych ho …,ale držím se na uzdě kvůli prckovi,protože mu nechci ublížit.
Chlapy jsou někdy jen na starosti. ![]()
myspulka píše:
Holky, nesmutněte,taky se dočkáte.
Mě šíleně naštval přítel,bouří se to ve mě a nejraděj bych ho …,ale držím se na uzdě kvůli prckovi,protože mu nechci ublížit.
Chlapy jsou někdy jen na starosti.
Myspulko správně, nenervuj se. Já říkám že chlapi jsou jako malí děti. Ale co bysme si bez nich počali, že?
penalda píše:
Tak uz jsem zase sama..Nejdriv vola ze jde domu uz ve 2 pak ze nemam varit ze prinese houby a udela smazenici pak si to prihasi az v 6 a vetsinu hub rozda tete a kdyz dovarim a najime se tak ho zavolaji do prace.. Ach jo
A co vy jak si uzivate vikend
![]()
No u nás víkend nic moc, respektive jsme zalezlí doma a téměř celej den na PC, já na jednom, přítel na druhém a serfujeme na netu. Jo když se sejdou dva počítačoví magoři, tak to stojí za to. Dřív jsme sedávali i vedle sebe, byli jsme jak někde v net kavárně nebo učebně IT. ![]()
Holky tak nam ta bytovka nevysla ale jak jsem si vsimla pritele to moc nezajima, jemu je jedno co s nami bude.
je mu jedno ze dite by bylo ve vlhke mistnosti, to radeji utecu ![]()
Niky7 píše:
Holky tak nam ta bytovka nevysla ale jak jsem si vsimla pritele to moc nezajima, jemu je jedno co s nami bude.je mu jedno ze dite by bylo ve vlhke mistnosti, to radeji utecu
Ahoj holky, tak jsem se vám vrátila s úžasného výletu a srazíku maminek, bylo úžasně ![]()
Lady, ty jsi říkala, že máte v ove nějaký shop/sklad s kočárkama? A dala by jsi mi adresu?
Niky7 píše:
Holky tak nam ta bytovka nevysla ale jak jsem si vsimla pritele to moc nezajima, jemu je jedno co s nami bude.je mu jedno ze dite by bylo ve vlhke mistnosti, to radeji utecu
Niky,někdy potřebují chlapi trochu popostrčit.Zkus mu vysvětlit,že nechceš bydlet ve vlhkým prostředí,že chceš mi zdravé dítě a že by měl začít taky něco dělat pro rodinu.
Mě ten můj dneska taky naštval,musel jít na jedno i když jsem si chtěla udělat pěkný večer a tak jsem sama doma s prababičkou.Naštěstí máme dva psy,ale i tak mám strach v tak velkým domě.Nevíte kdo vám chodí venku za okny.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat