Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
niki taky je to daným hodně věkem já třeba na ten screning nebo jak se jmenuje nejdu nebyla jsem ani u malé a mam vše v pořádku zvyšuje se to zvěkěm ve 20 je to 1:1500 že by mělo daunuv syndrom a ve 30 pak 1:380 tak to bych určo šla kdyby mě bylo tolik.a pokud bych měla nákej problém jako míša tak bych šla ale tady za to chcou 1500kč to je jak kde
Holky rozumim tomu dekuji. Ted se nam narodili tri osmaci a vsem neco sezrali, myslela jsem ze se
a doufam, ze zitra nam to vezmou ve zveraku a vic to nechci videt. ![]()
V Olomouci se chodí do Fakultky ne bo ještě k nějakému dr. u toho se platí 1400kč, ve fakultce neplatíš nic a ni,když se objednáš sama.Ptala jsem se.
Jo po velkym utz me budou posilat az do Usti na vysetreni srdce.. Vsechny testy nam dopadly dobre tak je to asi jen preventivni ![]()
Mě dr. taky řekl,že srdce se vyvíjí dobře, i nám ho ukázal,jak je krásný a roste stejně,ale prý bude lepší si nás pohlídat. Už bych to chtěla mít za sebou a aby to bylo v pořádku,pak už mě nebude nic trápit,protože budu vědět,že se vše vyvinulo,jak má. Pak už jen porodit ![]()
Taky se netěším,ale až to příjde budu nejspíš ráda,že je to tady a budu chtít,aby prcek byl co nejdřív venku
Spíš mám strach,že bude velkej nástřih nebo se potrhám,hlavně aby mimi bylo v pořádku a nebyly žádný komplikace.
Koupila jsem si pro mimi vincentku aby bylo zdravejsi. No teda polknout mi to da hooodne zabrat. ![]()
Ja si zase myslim ze to prijde driv jak pred terminem ikdyz nevim proc.. A jinak se bojim ze ten nas drobecek bude mit vic jak 4 Kg tak to s tim strachem asi taky souvisi.. ![]()
Niky7 píše:
Koupila jsem si pro mimi vincentku aby bylo zdravejsi. No teda polknout mi to da hooodne zabrat.
No fuj akorad ti bude spatne ![]()
penalda píše:Niky7 píše:No fuj akorad ti bude spatne
Koupila jsem si pro mimi vincentku aby bylo zdravejsi. No teda polknout mi to da hooodne zabrat.
Neni mi po tom spatne, davam si jen par loku se zadrzenym dechem ![]()
Niky7 píše:
teda Niky ty máš žaludek.Tohle bych nedala akorát by mi bylo blbě.Ale pokud to zvládáš,tak proč ne.
Penalda: Taky mám strach,že prcek bude mít 4kg,protože my oba jsme měly porodní váhu kolem 4kg a oba jsme docela vysocí. Jen bych nechtěla na císařák,prý ohrožuje maminku 6krát víc na životě než normální porod. No asi je to tím,že mohou nastat komplikace,krvácení a nebo se objevit infekce.
tak pritel mel 2,80 Kg a ja 4,50 Kg takze stale doufam ze se to nejak zprumeruje.. Jinak ja bych radsi toho cisare ja zase cetla ze je to bezpecnejsi pro oba nez prirozeny porod..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat