Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
16.8.10 11:06

niki taky je to daným hodně věkem já třeba na ten screning nebo jak se jmenuje nejdu nebyla jsem ani u malé a mam vše v pořádku zvyšuje se to zvěkěm ve 20 je to 1:1500 že by mělo daunuv syndrom a ve 30 pak 1:380 tak to bych určo šla kdyby mě bylo tolik.a pokud bych měla nákej problém jako míša tak bych šla ale tady za to chcou 1500kč to je jak kde

• načítám...
Niky7
16.8.10 11:10

Holky rozumim tomu dekuji. Ted se nam narodili tri osmaci a vsem neco sezrali, myslela jsem ze se :poblion: a doufam, ze zitra nam to vezmou ve zveraku a vic to nechci videt. :cert:

• Upravit
1718
16.8.10 11:11

V Olomouci se chodí do Fakultky ne bo ještě k nějakému dr. u toho se platí 1400kč, ve fakultce neplatíš nic a ni,když se objednáš sama.Ptala jsem se.

• načítám...
4855
16.8.10 11:16

Jo po velkym utz me budou posilat az do Usti na vysetreni srdce.. Vsechny testy nam dopadly dobre tak je to asi jen preventivni :think:

• načítám...
1718
16.8.10 11:19

Mě dr. taky řekl,že srdce se vyvíjí dobře, i nám ho ukázal,jak je krásný a roste stejně,ale prý bude lepší si nás pohlídat. Už bych to chtěla mít za sebou a aby to bylo v pořádku,pak už mě nebude nic trápit,protože budu vědět,že se vše vyvinulo,jak má. Pak už jen porodit :lol:

• načítám...
4855
16.8.10 11:23

Tak porod to je jediny na co se moc netesim :roll:

• načítám...
1718
16.8.10 11:31

Taky se netěším,ale až to příjde budu nejspíš ráda,že je to tady a budu chtít,aby prcek byl co nejdřív venku :wink: Spíš mám strach,že bude velkej nástřih nebo se potrhám,hlavně aby mimi bylo v pořádku a nebyly žádný komplikace.

• načítám...
Niky7
16.8.10 11:37

Nejhorsi stejen budou ty dny pred terminem, ta nedockavost. :mrgreen:

• Upravit
1718
16.8.10 11:40

No to už budu jako sud a budu se modlit,aby to už přišlo :lol:

• načítám...
Niky7
16.8.10 11:49

Koupila jsem si pro mimi vincentku aby bylo zdravejsi. No teda polknout mi to da hooodne zabrat. :mrgreen:

• Upravit
4855
16.8.10 11:50

Ja si zase myslim ze to prijde driv jak pred terminem ikdyz nevim proc.. A jinak se bojim ze ten nas drobecek bude mit vic jak 4 Kg tak to s tim strachem asi taky souvisi.. :oops:

• načítám...
4855
16.8.10 11:51
Niky7 píše:
Koupila jsem si pro mimi vincentku aby bylo zdravejsi. No teda polknout mi to da hooodne zabrat. :mrgreen:

No fuj akorad ti bude spatne :poblion:

• načítám...
Niky7
16.8.10 11:54
penalda píše:
Niky7 píše:
Koupila jsem si pro mimi vincentku aby bylo zdravejsi. No teda polknout mi to da hooodne zabrat. :mrgreen:
No fuj akorad ti bude spatne :poblion:

Neni mi po tom spatne, davam si jen par loku se zadrzenym dechem :mrgreen:

• Upravit
1718
16.8.10 11:56
Niky7 píše:

teda Niky ty máš žaludek.Tohle bych nedala akorát by mi bylo blbě.Ale pokud to zvládáš,tak proč ne.

Penalda: Taky mám strach,že prcek bude mít 4kg,protože my oba jsme měly porodní váhu kolem 4kg a oba jsme docela vysocí. Jen bych nechtěla na císařák,prý ohrožuje maminku 6krát víc na životě než normální porod. No asi je to tím,že mohou nastat komplikace,krvácení a nebo se objevit infekce.

• načítám...
4855
16.8.10 12:31

tak pritel mel 2,80 Kg a ja 4,50 Kg takze stale doufam ze se to nejak zprumeruje.. Jinak ja bych radsi toho cisare ja zase cetla ze je to bezpecnejsi pro oba nez prirozeny porod..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová