Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22585
16.8.10 16:29

u nás zrovna dopršelo :) ale i tak jsme si deště užili přes noc.. holky.. můžu vám říct, že takovej tajfun.. jsem v životě neviděla.. :nevim: rvalo to i stromy s kořenama 8-o hotová spoušť :poblion:

• načítám...
1718
16.8.10 16:34

No na Moravě to naštěstí tolik neřárí,aspoň ne u nás.Já mám z bouřek strach,raděj si zalezu pod peřinu a ani nedutám.Ale letos je to strašný jakou to dělá paseku.Je mi moc líto lidí,co jim voda vzala všechno,ale hlavní je,že přežily.

• načítám...
29436
16.8.10 16:47

Holky u nás leje, byli jsme v Brně přepsat bydliště na RWE a jak jsme jeli zpátky po dálnici, tak to byla soda. Nebylo vidět na krok, každý jel jak blázen, dokonce tam už byla i bouračka. Hrůza a děs. Ale je úžasný vzduch. Jinak občanky i bydliště vyřízený, tak to máme aspoň z krku. Jen nás čeká ještě přítelův řidičák a auto.

• načítám...
29436
16.8.10 16:50

Kurnik, už přestalo a začíná zase svítit slunko. To počasí z nás má normálně dobrej den. :nevim:

• načítám...
1054
16.8.10 16:51
myspulka píše:
No na Moravě to naštěstí tolik neřárí,aspoň ne u nás.Já mám z bouřek strach,raděj si zalezu pod peřinu a ani nedutám.Ale letos je to strašný jakou to dělá paseku.Je mi moc líto lidí,co jim voda vzala všechno,ale hlavní je,že přežily.

Jj já se bouřek bojím jak malé děcko.. a když přítel nenní na noc doma a buří je to konec.. beru psa k sobě pod peřinu a nepustím ji. Ta pak na mě čumí jak na debila proč ji k sobě volám když ji postel zakazujem 8-o a když už tu ten můj je tak ho budím .A to samé mám o Silvestru ty rachejtle blééé.To mi připomělo že mamka mi vždycky říkala že to mám z toho že jak byla semnou těhu tak pod ní v autobuse praskla pneumatika,byla to prý taková pecka že se lekla a ze zadu ani neví jak byla u řidiče že je to prý z toho, něco na tom bude. Kamarád má zezadu na uchu otisk zubů , jeho taťka kousnul z legrace jeho mamku při těhu do břicha a on to má z toho. Tak přemýšlím jestli se mi taky něco nepřihodilo co by se ukázalo na malým. Snad ne.

• načítám...
1718
16.8.10 16:58

Tak moje sestřenka má na ruce červený flek,dosti velký.Prý se teta v těhu zadívala do ohně a šáhla si na ruku. No nevím jestli na tom něco je. Doufám, že,protože já sem nedávno smažila bedle a prskl mi ilej na prst a já se lekla.

• načítám...
1054
16.8.10 17:09

o tom ohni sem slyšela taky. Ale o velkém jako opékání párků atd.. hlavně se těhule nesmí leknout a přitom si šáhnout na břicho. Se smažení si myslím že nic,kolikrát sem teďka smažila a taky to na mě prsklo, a lekneš se z toho pokaždé ptz to pálí..takové drobnosti si myslím že ee. U nás třeba sousedka jak viděla že se mazlím se psem tak se na mě dívala jak na debila jestli sem normální, že dokud necítím pohyby a líbí se mi něco jiného (pes) tak mimi naroste čumák,bude mít roštěp, bude chlupáty jako pes tad.. no popravdě sem měla trošku strach jelikož sme měli doma ty štěnata a to nejde se s tím nemazlit.. no a na utz je mimísek zdráv,bez roštěpu, čumák nemá,chlupatý taky není. Jsou to takové různé pověry..

• načítám...
29436
16.8.10 17:23

Holky teda ty pověry jsou i celkem strašidelné, mám úplně husí kůži, brrr. Hlavně ta s tím mazlením se a pak narození čehosi chlupatého s dlouhým čumákem.

• načítám...
1054
16.8.10 17:31
gabi.design píše:
Holky teda ty pověry jsou i celkem strašidelné, mám úplně husí kůži, brrr. Hlavně ta s tím mazlením se a pak narození čehosi chlupatého s dlouhým čumákem.

No to jo, ale jak říkám byly sme na 3D a už teď vím že nos má celý po taťkovi :mrgreen: A ještě se prý těhule nesmí dívat na horory(kvůli tomu leknutí) ať se prý pak nenarodí s ošklivým obličejem .. sem to probírala s mamčou ptzt sem chtěla jit na stmívání 3. (i když to není horor,ale sou tak lekací záběry). Říkala že jak ona se chtěla dívat na horor a začal tak se jí udělalo blbě od žaludku tak se na to vyprdla.. no a já sem na stmívání rači nešla..

• načítám...
2767
16.8.10 19:51

Tady to teda moc dneska nežije :-)

• načítám...
29436
16.8.10 20:27
sima90 píše:
Tady to teda moc dneska nežije :-)

Máme tady nějak mrtvo. :nevim:

• načítám...
2767
17.8.10 08:54

Ahoj holky, tak kde všichni jste :?:

• načítám...
29436
17.8.10 09:17
sima90 píše:
Ahoj holky, tak kde všichni jste :?:

Ahojky,

Simi já nevím kde jsou všici zalezlí. :nevim:

• načítám...
1054
17.8.10 11:20

halo halo , jsem tu na chvili. malujeme, tapetujem a pokladame podlahu tak casu moc nezbyva.. a vecer sem rada ze zalehnu. tak se zatim mejte :hug:

• načítám...
10405
17.8.10 11:24

ahojte holky já furtvybírám nákou dovolenou a nemůžu nic najít nebo se mi nechce s prckem autobusem takže nevím co dělat asi nejspíš pojedem někam d čech a bude to nebo budem sedet doma tak sem semka zapoměla uplně jít:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová