Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
18.8.10 14:30

Gabi, takhle vždycky přijíždím já od kamarádky :lol: Strašně to vždycky uteče. Holky nebyli jste v kině na Kájinkovi? Přítel by chtěl jet teď v pátek na něj do Pardubic, ale já moc takový filmy nemusím. To bych spíš jela na horor :lol:

• načítám...
10405
18.8.10 14:46

švagrová nato chce jít taky ale ještě jsem neslyšela jaký to je

• načítám...
1718
18.8.10 15:10
sima90 píše:
Gabi, takhle vždycky přijíždím já od kamarádky :lol: Strašně to vždycky uteče. Holky nebyli jste v kině na Kájinkovi? Přítel by chtěl jet teď v pátek na něj do Pardubic, ale já moc takový filmy nemusím. To bych spíš jela na horor :lol:

Mě taky tyhle filmy netáhnou. Navíc to pořád propagují a už mě to dost štve.
Raděj bych šla na nějakej fantasy film. Moc se mi líbíl Avatar nebo je teď novej film Perský princ,Čarodějův učeň. Jsem trochu snílek tak mě tyhle filmy berou :oops:

• načítám...
1718
18.8.10 15:15

Holky, já se dneska nudím a tak pořád koukám po věcičkách na mimi. Na mimibazárku je takových krásných veciček, škoda,že ještě nevím,co to bude. Třeba tady ty kombinézky jsou krásný
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
22585
18.8.10 16:09
sima90 píše:
Gabi, takhle vždycky přijíždím já od kamarádky :lol: Strašně to vždycky uteče. Holky nebyli jste v kině na Kájinkovi? Přítel by chtěl jet teď v pátek na něj do Pardubic, ale já moc takový filmy nemusím. To bych spíš jela na horor :lol:

My Kajínka máme zdárně za sebou :lol: Film jako takový se mi líbil.. dost zajímavé, ale už jsem viděla lepší filmy, ale rozhodně nelituju toho, že jsem ho viděla :-D ale to je věc názoru … :jazyk:

• načítám...
2767
18.8.10 16:46
myspulka píše:
Holky, já se dneska nudím a tak pořád koukám po věcičkách na mimi. Na mimibazárku je takových krásných veciček, škoda,že ještě nevím,co to bude. Třeba tady ty kombinézky jsou krásný
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Jsou pěkné :palec: Se těším až začnete nakupovat výbavičku :lol: Pak nám sem musíte dát vždycky fotky :mrgreen:

• načítám...
2767
18.8.10 16:47
Nastys píše:
sima90 píše:
My Kajínka máme zdárně za sebou :lol: Film jako takový se mi líbil.. dost zajímavé, ale už jsem viděla lepší filmy, ale rozhodně nelituju toho, že jsem ho viděla :-D ale to je věc názoru … :jazyk:

Uvidíme no možná pojedu taky :-)

• načítám...
1054
18.8.10 16:51

Čaute holky, tak sem právě vypravila toho mojeho a do neděle sem sama :-( a to sem dneska pěkně na nervy, chtěla sem si vzít kalhoty co sem měla odjakživa velké snad všude a já je teď ani nenátahla.. :cry: musím být jak balvan :cert: a to není konec .Všichni říkají to shodíš atd ale teď je to fakt hnus :oops:
Pes tu vedle mě chrápe na gauči, se má jak nikdo :-D
Já tak přemýšlím kde jsou nějaké obchody s dětským nábytkem, potřebuju přebalovací pult a nějakou fajn vaničku i s podložkou.. v tom polsku nic nebylo, na intrenetu je toho dost ale mám strach takhle něco kupovat tak nevím

• načítám...
1054
18.8.10 21:04

halo je tady někdo? nebo všichni koukají na slunce seno :pankac:

• načítám...
18.8.10 21:20

Ahoj Sima90: tak jsem tady..... Zdravím ostatní holky… Já tedy mimi ještě nemám ale s přítelem se o něj snažíme… Tak sem se chtěla zeptat jestly tady mezi váma můžu bejt i když ještě nejsem máma… :?:

• načítám...
29436
18.8.10 23:07
PusinkaMartinka píše:
Ahoj Sima90: tak jsem tady..... Zdravím ostatní holky… Já tedy mimi ještě nemám ale s přítelem se o něj snažíme… Tak sem se chtěla zeptat jestly tady mezi váma můžu bejt i když ještě nejsem máma… :?:

Ahojky, jasně že můžeš. Je nás tady i pár co se o miminko teprve snažíme. :-D

• načítám...
29436
18.8.10 23:11

Ahojky holčiny,

hlásím že jsem zde. Přijeli jsme ze Svitav až o půl sedmé, pojišťovna vyřízená, stavili jsme se u babičky, u našich…a taky na obědě. Dala jsem si rizoto s mořskýma potvorama, musím teda říct že to bylo fakt výtečný. Klobouk dolů před kuchařem, co to dělal. Pak jsme všechno doma přetahali do kuchyně, takže tady o sebe úžasně zakopáváme. :mrgreen: Nakonec jsme dali sexík při Slunce seno a pak jsem koukala na Nově na dokument. :-D

• načítám...
10405
19.8.10 08:36

ahojte holyk jak jste se vyspali dneska valímk našim zítra na krev takže se tu ukážu až zítra večer nebo v sobotu tak se tu mějte hezky zatím papa

• načítám...
2767
19.8.10 09:59
gabi.design píše:
Ahojky holčiny,hlásím že jsem zde. Přijeli jsme ze Svitav až o půl sedmé, pojišťovna vyřízená, stavili jsme se u babičky, u našich…a taky na obědě. Dala jsem si rizoto s mořskýma potvorama, musím teda říct že to bylo fakt výtečný. Klobouk dolů před kuchařem, co to dělal. Pak jsme všechno doma přetahali do kuchyně, takže tady o sebe úžasně zakopáváme. :mrgreen: Nakonec jsme dali sexík při Slunce seno a pak jsem koukala na Nově na dokument. :-D

Ahoj. Dobře napsaný no :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
2767
19.8.10 10:02

Jinak vyspala jsem se dobře, ale čekala jsem na přítele do 11 večer než se vrátí z práce, zase ho poslali do Českých Budějovic, tam jezdí už skoro každý den :-? Za chvíli půjdu do města :-) Holky není nás tady ňáko málo :?: Dlouho se tu neukázala Nikitka , Nikča a Kačka :think: Tady to upadá se mi zdá :-(
Gabi na ten dokument jsem se dívala taky, to bylo co jak měl tu hlavu?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová