Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Gabi, takhle vždycky přijíždím já od kamarádky
Strašně to vždycky uteče. Holky nebyli jste v kině na Kájinkovi? Přítel by chtěl jet teď v pátek na něj do Pardubic, ale já moc takový filmy nemusím. To bych spíš jela na horor ![]()
sima90 píše:
Gabi, takhle vždycky přijíždím já od kamarádkyStrašně to vždycky uteče. Holky nebyli jste v kině na Kájinkovi? Přítel by chtěl jet teď v pátek na něj do Pardubic, ale já moc takový filmy nemusím. To bych spíš jela na horor
Mě taky tyhle filmy netáhnou. Navíc to pořád propagují a už mě to dost štve.
Raděj bych šla na nějakej fantasy film. Moc se mi líbíl Avatar nebo je teď novej film Perský princ,Čarodějův učeň. Jsem trochu snílek tak mě tyhle filmy berou ![]()
Holky, já se dneska nudím a tak pořád koukám po věcičkách na mimi. Na mimibazárku je takových krásných veciček, škoda,že ještě nevím,co to bude. Třeba tady ty kombinézky jsou krásný
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
sima90 píše:
Gabi, takhle vždycky přijíždím já od kamarádkyStrašně to vždycky uteče. Holky nebyli jste v kině na Kájinkovi? Přítel by chtěl jet teď v pátek na něj do Pardubic, ale já moc takový filmy nemusím. To bych spíš jela na horor
My Kajínka máme zdárně za sebou
Film jako takový se mi líbil.. dost zajímavé, ale už jsem viděla lepší filmy, ale rozhodně nelituju toho, že jsem ho viděla
ale to je věc názoru … ![]()
myspulka píše:
Holky, já se dneska nudím a tak pořád koukám po věcičkách na mimi. Na mimibazárku je takových krásných veciček, škoda,že ještě nevím,co to bude. Třeba tady ty kombinézky jsou krásný
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Jsou pěkné
Se těším až začnete nakupovat výbavičku
Pak nám sem musíte dát vždycky fotky ![]()
Nastys píše:sima90 píše:My Kajínka máme zdárně za sebou
Film jako takový se mi líbil.. dost zajímavé, ale už jsem viděla lepší filmy, ale rozhodně nelituju toho, že jsem ho viděla
ale to je věc názoru …
Uvidíme no možná pojedu taky ![]()
Čaute holky, tak sem právě vypravila toho mojeho a do neděle sem sama
a to sem dneska pěkně na nervy, chtěla sem si vzít kalhoty co sem měla odjakživa velké snad všude a já je teď ani nenátahla..
musím být jak balvan
a to není konec .Všichni říkají to shodíš atd ale teď je to fakt hnus ![]()
Pes tu vedle mě chrápe na gauči, se má jak nikdo ![]()
Já tak přemýšlím kde jsou nějaké obchody s dětským nábytkem, potřebuju přebalovací pult a nějakou fajn vaničku i s podložkou.. v tom polsku nic nebylo, na intrenetu je toho dost ale mám strach takhle něco kupovat tak nevím
Ahoj Sima90: tak jsem tady..... Zdravím ostatní holky… Já tedy mimi ještě nemám ale s přítelem se o něj snažíme… Tak sem se chtěla zeptat jestly tady mezi váma můžu bejt i když ještě nejsem máma… ![]()
PusinkaMartinka píše:
Ahoj Sima90: tak jsem tady..... Zdravím ostatní holky… Já tedy mimi ještě nemám ale s přítelem se o něj snažíme… Tak sem se chtěla zeptat jestly tady mezi váma můžu bejt i když ještě nejsem máma…
Ahojky, jasně že můžeš. Je nás tady i pár co se o miminko teprve snažíme. ![]()
Ahojky holčiny,
hlásím že jsem zde. Přijeli jsme ze Svitav až o půl sedmé, pojišťovna vyřízená, stavili jsme se u babičky, u našich…a taky na obědě. Dala jsem si rizoto s mořskýma potvorama, musím teda říct že to bylo fakt výtečný. Klobouk dolů před kuchařem, co to dělal. Pak jsme všechno doma přetahali do kuchyně, takže tady o sebe úžasně zakopáváme.
Nakonec jsme dali sexík při Slunce seno a pak jsem koukala na Nově na dokument. ![]()
ahojte holyk jak jste se vyspali dneska valímk našim zítra na krev takže se tu ukážu až zítra večer nebo v sobotu tak se tu mějte hezky zatím papa
gabi.design píše:
Ahojky holčiny,hlásím že jsem zde. Přijeli jsme ze Svitav až o půl sedmé, pojišťovna vyřízená, stavili jsme se u babičky, u našich…a taky na obědě. Dala jsem si rizoto s mořskýma potvorama, musím teda říct že to bylo fakt výtečný. Klobouk dolů před kuchařem, co to dělal. Pak jsme všechno doma přetahali do kuchyně, takže tady o sebe úžasně zakopáváme.Nakonec jsme dali sexík při Slunce seno a pak jsem koukala na Nově na dokument.
Ahoj. Dobře napsaný no
![]()
Jinak vyspala jsem se dobře, ale čekala jsem na přítele do 11 večer než se vrátí z práce, zase ho poslali do Českých Budějovic, tam jezdí už skoro každý den
Za chvíli půjdu do města
Holky není nás tady ňáko málo
Dlouho se tu neukázala Nikitka , Nikča a Kačka
Tady to upadá se mi zdá ![]()
Gabi na ten dokument jsem se dívala taky, to bylo co jak měl tu hlavu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat