Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
19.8.10 19:04

Čaute holky, tak já sem dneska lítala od 13 hod po nákupech. No, nemá cenu si toho moc kupovat ptz za týden to budu mít malé.. Jinač my sme se dali do kupy takhle :
Mého nynějšího přítele sem znala jen z vidění.. jednou tak za mnou přišel (venku) a ptá se mě jestli někoho mám.Říkám ne.Tak mě seznámil se svým nejlepším kámošem( taky sem ho znala z vidění) no a nějak sem s ním zústala..hulil jako hovado , vždycky byl mimo děs.. no a ten můj nynější(Lukáš) mi najednou začal psát jak toho lituje že mě sním dal do kupy atd..ten hulič byl Dj a pozval nás do baru kde hraje..jenže mě bylo 15 a mamka mě nikam nechtěla pustit tak prý mě musí někdo odvézt a přivézt. no a kdo se nenabídl :mrgreen: Lukyn :srdce: No,huliš hrál my celá parta pařili.. najednou pustil Eminema a Dido -Stan tak sme začali s lukynem tančit,šli sme blíž a blíž a už byla líbačka jako hrom :huban: najednou ticho, všichni na nás čučeli. Pro polovinu lidí sem byla děvka co rozehnala nej kámoše a ta druhá půlka nám to přála ptz věděli co je hulič zač a věděli že mě lukyn chce. No, a 29.října sme spolu 5 let :srdce:
Bydleli sme v garsonce nájem se vším 3000kč a teďka máme 2+1 a se vším platíme 4500 kč. Dostali sme ho přidělený od bytovky..byl zdemolovaný jako prase ale už to máme celkem hotové, takže prcek bude fajně v novém :)
Přikládám i naší fotku, trošku starší nic nového nemám.My sme takoví ksychti :jazyk:

• načítám...
2767
19.8.10 19:16

Ahoj Lady. Sluší vám to spolu :palec: Mě to vždycky zajímá, jak se kdo s kým seznámil :mrgreen: Nj lidi vždycky pomlouvaj a budou :nevim: Tak ještě, že si nezůstala s huličem :-D Teeda 5 let :potlesk: No a co si nakoupila? Něco na sebe? Povídej :mrgreen:

• načítám...
19.8.10 19:19
mnooooo
LadyRtw píše: Čaute holky, tak já sem dneska lítala od 13 hod po nákupech. No, nemá cenu si toho moc kupovat ptz za týden to budu mít malé.. Jinač my sme se dali do kupy takhle :
Mého nynějšího přítele sem znala jen z vidění.. jednou tak za mnou přišel (venku) a ptá se mě jestli někoho mám.Říkám ne.Tak mě seznámil se svým nejlepším kámošem( taky sem ho znala z vidění) no a nějak sem s ním zústala..hulil jako hovado , vždycky byl mimo děs.. no a ten můj nynější(Lukáš) mi najednou začal psát jak toho lituje že mě sním dal do kupy atd..ten hulič byl Dj a pozval nás do baru kde hraje..jenže mě bylo 15 a mamka mě nikam nechtěla pustit tak prý mě musí někdo odvézt a přivézt. no a kdo se nenabídl :mrgreen: Lukyn :srdce: No,huliš hrál my celá parta pařili.. najednou pustil Eminema a Dido -Stan tak sme začali s lukynem tančit,šli sme blíž a blíž a už byla líbačka jako hrom :huban: najednou ticho, všichni na nás čučeli. Pro polovinu lidí sem byla děvka co rozehnala nej kámoše a ta druhá půlka nám to přála ptz věděli co je hulič zač a věděli že mě lukyn chce. No, a 29.října sme spolu 5 let :srdce:
Bydleli sme v garsonce nájem se vším 3000kč a teďka máme 2+1 a se vším platíme 4500 kč. Dostali sme ho přidělený od bytovky..byl zdemolovaný jako prase ale už to máme celkem hotové, takže prcek bude fajně v novém :)
Přikládám i naší fotku, trošku starší nic nového nemám.My sme takoví ksychti :jazyk:

Tak to jste moc krásní ksichtíciii moccccc vám to slušinká :wink: njn hold život není medík

• načítám...
19.8.10 19:19

Ahoj Simo.. tak japak dneska??? Japak ses měla?

• načítám...
2767
19.8.10 19:22
PusinkaMartinka píše:
Ahoj Simo.. tak japak dneska??? Japak ses měla?

Ahoj, ale jo dobře. Furt práce tady, už bych to měla nejradši hotové :cert: A co ty? Už máš udělanou véču? :mrgreen:

• načítám...
2767
19.8.10 19:23

No jinak koukala jsem na fotku, taky vám to spolu sluší :palec: :wink:

• načítám...
19.8.10 19:24

jeeeeeee díkkkkk… jako psovi uši… jj mám udělala sem nám toustíčky :wink: mnaminy

• načítám...
2767
19.8.10 19:28

My máme bramborové knedlíky plněné uzeným masem :-P se mi povedli dneska. Až přijede přítel, tak nic nezbyde :lol: Se po nich může utlouct…hm celkově po masu :mrgreen:

• načítám...
19.8.10 19:30

jj to sou ti chlapy :wink:

• načítám...
2767
19.8.10 19:31

Ty jsi přímo z Pardubic?

• načítám...
19.8.10 19:33

jj a ty si odkud?

• načítám...
1054
19.8.10 19:43

jj nakoupila sem fajně :) v new yorkru slevy jako blázen, tak mám takovou delší tuniku na knoflíčky s dlouhým rkávem za 29 kč :lol: a pak sem našla v pánském oddělení trička xs taky za 29 kč tak sem si jedno vzala , na ten můj pupek akorát hlavně pohodlné.. kalhoty už nekupuju ptz sem se v bocích tak rozjela.. :cry: tak sem ráda že existujou legíny, jindy by sem to asi na sebe nedala a teď sem ráda že se můžu trošku moderně obléct..
já sem do neděle sama doma, vařit se mi nechce..tak hřeším a dělám si čínskou polívku :mrgreen:

• načítám...
2767
19.8.10 19:57

Já jsem z Lanškrouna, takový malý město :mrgreen: Do Pardubic jezdíme do Cinema City :-)

• načítám...
29436
19.8.10 19:57

Hulič :mrgreen: , Lady to slovo nemá chybu.

Holky my byli s chlapem u bankomatu vybrat zálohu na ty podlahy a teď jsme večeřeli, měli jsme párky. :mrgreen: K obědu jsme totiž dojídali, takže jsem ani nic nevařila, až zítra.

• načítám...
2767
19.8.10 19:59

Jdu se dívat na film, tak se tu už neukážu. Tak pá :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová