Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
20.8.10 18:14

Jdu se dívat na tv, bolí mě hlava a je mi ňáko divně :-(

• načítám...
20.8.10 19:53

:cry: jáááá už nechci zítra do práceeeee :cry: :cry: :cry:

• načítám...
2767
20.8.10 20:03
PusinkaMartinka píše: :cry: jáááá už nechci zítra do práceeeee :cry: :cry: :cry:

Ahoj. Tak to ti nezávidím.

• načítám...
20.8.10 20:05

Já sobě taky ne..... už se těším až naskočím znovu do svých milovaných osmiček na fototerapii… :twisted:

• načítám...
29436
20.8.10 20:05
PusinkaMartinka píše: :cry: jáááá už nechci zítra do práceeeee :cry: :cry: :cry:

Klídeček, příští týden máš dovču, ne? Narozdíl ode mě, já po týdnu jdu do práce. Holky to bude teprve masakr. :cert:

• načítám...
2767
20.8.10 20:06

A jaktože teďka děláš 12?

• načítám...
20.8.10 20:08

jj příští týden mám dovčuu..... Mno páč přes prázdniny ta moje fotoléčba nefunguje… tak sem tam kde je mě potřeba a to je ted moment. odd. :cry: Chci do svýho pohodlíčka do svý milovaný práce s lupenkáři :cert: jj po tejdnu to bude masakr Gabi :wink:

• načítám...
29436
20.8.10 20:09

No ty vole (pardon) to asi nedám. :mrgreen: Budu na všechny příjemná jak osina v zadku.

• načítám...
20.8.10 20:11

neeeee to zmákneš :wink:

• načítám...
2767
20.8.10 21:09

Teď jsem vylezla z vany plné horké vody a stejně mě ta špatná nálada neopustila, takže radši mizím než vás nakazím taky :cert: No jinak Gabi koukala jsem na fotečky, budete mít pěknej byt až bude hotovej :palec: Vy ho vlastně teď opravujete a pak budete zařizovat obývak a ložnici? Mě se líbí ta led hlavice na sprchu, přiznám se, že jsem to ještě neviděla :oops: To jste koupili kde? Jinak s přítelem ti to moc sluší :palec: My budeme mít ložnici snad dodělanou příští týden, v neděli už bych chtěla začít malovat, taky budeme mít fialovou barvu, ale to stěhování :roll: Valím tak zítra pa pa :mavam:

• načítám...
20.8.10 21:10

:mavam: :mavam: :mavam: papa :kytka:

• načítám...
Niky7
20.8.10 23:03

Ahoj holky tak kdybych ja vam poslala svuj pupik tak se budete divit, mam ho vetsi jak vy. :mrgreen:

• Upravit
29436
20.8.10 23:43
sima90 píše:
Teď jsem vylezla z vany plné horké vody a stejně mě ta špatná nálada neopustila, takže radši mizím než vás nakazím taky :cert: No jinak Gabi koukala jsem na fotečky, budete mít pěknej byt až bude hotovej :palec: Vy ho vlastně teď opravujete a pak budete zařizovat obývak a ložnici? Mě se líbí ta led hlavice na sprchu, přiznám se, že jsem to ještě neviděla :oops: To jste koupili kde? Jinak s přítelem ti to moc sluší :palec: My budeme mít ložnici snad dodělanou příští týden, v neděli už bych chtěla začít malovat, taky budeme mít fialovou barvu, ale to stěhování :roll: Valím tak zítra pa pa :mavam:

Simi děláme teď takové ty úpravy: třeba ty podlahy, protože já celoplošné koberce nechtěla a před náma třeba měli na těch parketách právě koberce, pak jsme malovali, to nám trvalo měsíc…a jakmile ty podlahy zatvrdnou, tak už budeme jen vybavovat - ložnici, obývák - kuchyni a ze třetího pokoje by měl být jednou děcák, zatím to asi bude prázdné. Tu sprchu jsme kupovali v Hornbachu, objevili jsme to tam úplně náhodou, už jsme drželi klasiku a pak objevili za 500 tyto, no přítel když ji viděl tak ji musel mít, ale mě se taky moc líbila a líbí.

Taky jdu spát, zítra zase přijedou na typodlahy, tak ať vstanu. Koukali jsme na Ženy v pokušení, moc pěkný film. V kině jsem na něj nebyla, tak jsem si ho aspoň stáhla a stojí za podívání. :mavam:

• načítám...
29436
20.8.10 23:44
Niky7 píše:
Ahoj holky tak kdybych ja vam poslala svuj pupik tak se budete divit, mam ho vetsi jak vy. :mrgreen:

Niky kde jsi? Už jsme tě tady dlouho neměli.

• načítám...
2767
21.8.10 08:34
Niky7 píše:
Ahoj holky tak kdybych ja vam poslala svuj pupik tak se budete divit, mam ho vetsi jak vy. :mrgreen:

Ahoj Niky, tak nám ho pošli ať se můžeme kochat :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová