Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PusinkaMartinka píše:jáááá už nechci zítra do práceeeee
![]()
![]()
Ahoj. Tak to ti nezávidím.
Já sobě taky ne..... už se těším až naskočím znovu do svých milovaných osmiček na fototerapii… ![]()
PusinkaMartinka píše:jáááá už nechci zítra do práceeeee
![]()
![]()
Klídeček, příští týden máš dovču, ne? Narozdíl ode mě, já po týdnu jdu do práce. Holky to bude teprve masakr. ![]()
jj příští týden mám dovčuu..... Mno páč přes prázdniny ta moje fotoléčba nefunguje… tak sem tam kde je mě potřeba a to je ted moment. odd.
Chci do svýho pohodlíčka do svý milovaný práce s lupenkáři
jj po tejdnu to bude masakr Gabi ![]()
No ty vole (pardon) to asi nedám.
Budu na všechny příjemná jak osina v zadku.
Teď jsem vylezla z vany plné horké vody a stejně mě ta špatná nálada neopustila, takže radši mizím než vás nakazím taky
No jinak Gabi koukala jsem na fotečky, budete mít pěknej byt až bude hotovej
Vy ho vlastně teď opravujete a pak budete zařizovat obývak a ložnici? Mě se líbí ta led hlavice na sprchu, přiznám se, že jsem to ještě neviděla
To jste koupili kde? Jinak s přítelem ti to moc sluší
My budeme mít ložnici snad dodělanou příští týden, v neděli už bych chtěla začít malovat, taky budeme mít fialovou barvu, ale to stěhování
Valím tak zítra pa pa ![]()
Ahoj holky tak kdybych ja vam poslala svuj pupik tak se budete divit, mam ho vetsi jak vy. ![]()
sima90 píše:
Teď jsem vylezla z vany plné horké vody a stejně mě ta špatná nálada neopustila, takže radši mizím než vás nakazím takyNo jinak Gabi koukala jsem na fotečky, budete mít pěknej byt až bude hotovej
Vy ho vlastně teď opravujete a pak budete zařizovat obývak a ložnici? Mě se líbí ta led hlavice na sprchu, přiznám se, že jsem to ještě neviděla
To jste koupili kde? Jinak s přítelem ti to moc sluší
My budeme mít ložnici snad dodělanou příští týden, v neděli už bych chtěla začít malovat, taky budeme mít fialovou barvu, ale to stěhování
Valím tak zítra pa pa
Simi děláme teď takové ty úpravy: třeba ty podlahy, protože já celoplošné koberce nechtěla a před náma třeba měli na těch parketách právě koberce, pak jsme malovali, to nám trvalo měsíc…a jakmile ty podlahy zatvrdnou, tak už budeme jen vybavovat - ložnici, obývák - kuchyni a ze třetího pokoje by měl být jednou děcák, zatím to asi bude prázdné. Tu sprchu jsme kupovali v Hornbachu, objevili jsme to tam úplně náhodou, už jsme drželi klasiku a pak objevili za 500 tyto, no přítel když ji viděl tak ji musel mít, ale mě se taky moc líbila a líbí.
Taky jdu spát, zítra zase přijedou na typodlahy, tak ať vstanu. Koukali jsme na Ženy v pokušení, moc pěkný film. V kině jsem na něj nebyla, tak jsem si ho aspoň stáhla a stojí za podívání. ![]()
Niky7 píše:
Ahoj holky tak kdybych ja vam poslala svuj pupik tak se budete divit, mam ho vetsi jak vy.
Niky kde jsi? Už jsme tě tady dlouho neměli.
Niky7 píše:
Ahoj holky tak kdybych ja vam poslala svuj pupik tak se budete divit, mam ho vetsi jak vy.
Ahoj Niky, tak nám ho pošli ať se můžeme kochat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat