Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
myspulka taky jsme chtěli domeček… ale ten by nás vyšel strašně draho
na to asi nemáme…
PusinkaMartinka píše:
gabi a chtěla jsem se zeptat… kolik si ten tvůj tak vydělává, že mu dali jen jemu samotnému hypošku… jestly ti teda neva že se na to ptám…
Marti napsala jsem ti SZ, mě to nevadí, ale může sem přijít kdokoliv a kdokoliv to také přečíst. Člověk nikdy neví. ![]()
myspulka píše:gabi.design píše:Přesně tak platíš do svého a s dítkem latit 8,5tisíce za 1plu1 by nebylo ono. My budeme brát půjčku na dům,budeme trochu zvelebovat náš rodinej domeček.PusinkaMartinka píše:To jo, ale zase člověk platí do svého. My jsme platili za pronájem 1 + 1 měsíčně 8.500 KČ, peníze vyhozené oknem a s dítkem by to nebylo asi zrovna ono.
to věřímmm… ted budete mít jeden velký dlůžek na byt…
Upřímně já bych si to v takhle malým bytě, který není ani můj, nedokázala představit. Chápu že někomu nic jiného nezbývá, ale když má člověk i jiné možnosti, tak je to lepší.
jasně taky je to i můj názor pokud to jde tak do svýho… ale taky sme si musely kusit spolu bydlet na nečisto..... Teprv ted až víme že nám to jde… se můžeme vrhnout na hypotéku… ![]()
PusinkaMartinka píše:
jasně taky je to i můj názor pokud to jde tak do svýho… ale taky sme si musely kusit spolu bydlet na nečisto..... Teprv ted až víme že nám to jde… se můžeme vrhnout na hypotéku…
Však jasně. My jsme taky spolu bydleli, už po měsíci co jsme se znali.
A klape nám to naprosto skvěle.
my po třech měsících of. kdy sem si zrušila ubytku… jinak taky hned po měsíci…
na co čekat???? že???? když to klape ![]()
My jsme s přítelem spolu začaly bydlet po půl roce vztahu,jelikož jsme v té době čakly Štěpánka a klape nám to skvěle. Někdy si dva noty nepadnou a to je pak blbý.Někdy se divím,protože život nám házel klacky pod nohy,musely jsme toho hodně zkusit a přesto jsme stále spolu.
Nic holky zatím mažuuu zlatíčko jde za chvilku do práce tak zatím papíkkkk jdu dělat něco k véči ![]()
Holky to je pravda. A když se něco dlouho daří nebo je klid, tak si vždycky říkám že je to divné a přijde nějaká pohroma nebo problém. Máte to taky tak?
PusinkaMartinka píše:
Nic holky zatím mažuuu zlatíčko jde za chvilku do práce tak zatím papíkkkk jdu dělat něco k véči
Marti ahojky. ![]()
Já tedy určitě..... jeee už jdu už fakt jdu už začínám být na těhle stránkách závislá…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat