Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
20.8.10 17:29

Mysu a co bys raději? Já bych jednou strašně chtěla holčičku, ale přítel mě straší, že ať s žádnou nepočítám, že bude kluk, protože u nich v rodině jsou samí chlapi.

• načítám...
1054
20.8.10 17:29

To mi tak jednou přítel řekl v začátku těhu jak už sem měla větší pupík něco co ani nevím jak mohl říct, jak by to vylezlo z baby taková úvaha sem se smála povídá :

No, ty máš teď takové břicho že to spíše vypadá že si jen přibrala.. takže lidi co neví že si v tom tě teď musí drbat že si tlustá. To máš teď těžké období že ? no já sem na něj čučela jak opar :mrgreen:

kde toto nabral? :jazyk:

• načítám...
29436
20.8.10 17:30
LadyRtw píše:
Tak to je jasné že mi to může prasknout a natáhnout se. Ale kámoška měla na boku a pak se jí to scvrklo zpět. Já se mažu už od začátku tak doufám že ne. Zadek ten už mám popraskaný teda dost. doufám že pupík to mine.
Holky nezoufejte až já budu mít prcka na světě tak tu vy budete dávat své pupíky a my zas budeme jen vzpomínat :mrgreen:

No to je zase pravda. :srdce: :huban:

• načítám...
2767
20.8.10 17:31

Lady taky bych tomu ráda věřila, ale pořád mě hlodá červík jestli náhodou není něco špatně :think: takže je možný, že až budeš mít prcka, tak já budu pořád snažilka :-( Nj zase to na mě všechno spadá, když vím, že to mám za pár dní dostat.

• načítám...
1054
20.8.10 17:34
sima90 píše:
Lady taky bych tomu ráda věřila, ale pořád mě hlodá červík jestli náhodou není něco špatně :think: takže je možný, že až budeš mít prcka, tak já budu pořád snažilka :-( Nj zase to na mě všechno spadá, když vím, že to mám za pár dní dostat.

Já sem taky stresovala že je něco v nepořádku a to sme se snažili jakoby půl roku.. se to lehce řekne ale chce to fakt na to nemslet ale jak když člověk to má každý den před očima. Až bude čas tak to příjde, to je tím stresem. Já to měla z antikoncepce, proto to trvalo,. někdy říkají že po vysazení je to normální rok někdy i 3.. ta antikoncepce bude asi fakt svinstvo..

• načítám...
29436
20.8.10 17:42

Holky tak podlaháři už odjeli. Musím teda fakt říct že za ty prachy to stojí do těch parket investovat, protože je to krásné. :palec:

• načítám...
2767
20.8.10 17:42
LadyRtw píše:
sima90 píše:
Já sem taky stresovala že je něco v nepořádku a to sme se snažili jakoby půl roku.. se to lehce řekne ale chce to fakt na to nemslet ale jak když člověk to má každý den před očima. Až bude čas tak to příjde, to je tím stresem. Já to měla z antikoncepce, proto to trvalo,. někdy říkají že po vysazení je to normální rok někdy i 3.. ta antikoncepce bude asi fakt svinstvo..

No právě nemyslet na to :think: No já antikoncepci vysadila skoro před rokem, říkala jsem si jak se tělo pročistí a ono prd. Už ji brát nebudu možná až po dětech. Ale zase někdy tady čtu diskuze, jak někdo vysadí antikoncepci a do měsíce otěhotní bez problému, ptž to tělo je jakoby zblblý, ale zase se říká, že to častěji vede k potratům, ale to stejně neovlivníš, když se to má stát, tak se to stane.

• načítám...
29436
20.8.10 17:43
LadyRtw píše:
sima90 píše:

Což o to, někdo říká že po antině to otěhotnění fakt trvá, svinstvo to určitě je, vždyť po tom má člověk úplně rozhozené hormony. Ale já třeba žádnou nikdy nebrala. No a sousedka, holky ta otěhotněla od vysazení po 14 dnech.

• načítám...
1718
20.8.10 17:44
sima90 píše:

Simi,nebuď smutná.Určitě se vám to povede a když ne přirozenou cestou,tak jinak.Naděje umírá jako poslední.
Vím,jaké to je,když okolo tebe mají najednou všichni miminka nebo bříška,že je ti pak strašně smutno. Ale já jsem dlouho nechtěla miminko po tom,co se nám stalo,moc sem se bála dalšího zklamání a tak jsme na mimi čekaly skoro 3roky. A najednou to přišlo,nemyslela jsem na to a mimi je tady :-D

• načítám...
29436
20.8.10 17:44
myspulka píše:
Posílám fotku svýho pupíku :-D

Krásnej :palec: , já chci taky takovej. :-D

Simčo já už vím, já jsem dneska švihnutá, asi z těch laků. :mrgreen:

Holky co se týče sousedů, taky jsem si něco užila děcko. Pamatuju jak jsme měli tak skvělého souseda, co se nám stále snažil otrávit psa, věčně jsme po zahradě sbírali různé kusy kostí, po psovi střílel ze vzduchovky, na nás věčně řval…no hrůza. A nakonec nám toho psa i otrávil. :cry: Musím to zaklepat, teď máme sousedy skvělé, alespoň co jsme zatím poznali, v baráku i s náma jsou čtyři rodiny, naproti sousedka nosí i zákusky už jim je kolem sedmdesáti, dole pod nima bydlí mladí s dvěma dětma (naši kamarádi a bývalí majitelé našeho bytu, od nich jsme ho kupovali, v říjnu se ale budou stěhovat fo baráku co dostavují, teď tam jsou v pronájmu na těch pár měsíců, jinak je prý ten byt nějakého mladého kluka co bydlí v Brně a pod náma je taky stará paní, ale prý špatně slyší a ta je také v pohodě, zdravíme se, sem tam si něco řekneme když se třeba potkáme na schodech…atd., tak super. Doufám že to tak bude napořád.

• načítám...
2767
20.8.10 17:45

Gabi pěkný :palec:

• načítám...
1718
20.8.10 17:47
gabi.design píše:
Holky tak podlaháři už odjeli. Musím teda fakt říct že za ty prachy to stojí do těch parket investovat, protože je to krásné. :palec:

Taky máme doma parkety a je to fakt krásný.

• načítám...
2767
20.8.10 17:55
myspulka píše:
sima90 píše:
Simi,nebuď smutná.Určitě se vám to povede a když ne přirozenou cestou,tak jinak.Naděje umírá jako poslední.
Vím,jaké to je,když okolo tebe mají najednou všichni miminka nebo bříška,že je ti pak strašně smutno. Ale já jsem dlouho nechtěla miminko po tom,co se nám stalo,moc sem se bála dalšího zklamání a tak jsme na mimi čekaly skoro 3roky. A najednou to přišlo,nemyslela jsem na to a mimi je tady :-D

No já jsem ráda, když vidím okolo sebe děti i nakukuju do kočárků, tohle mě nevadí, že jsou kolem mě těhule atd. Akorát jak je to nespravedlivý, že někdo porodí a dítě odhodí a my se o to snažíme.

Příspěvek upraven 22.08.10 v 08:54

• načítám...
29436
20.8.10 17:55

Nechápu proč se tady zobrazil příspěvek, kterej sem psala už dávno (o těch sousedech…), nějak to blbne. :evil:

• načítám...
2767
20.8.10 17:57
gabi.design píše:
Nechápu proč se tady zobrazil příspěvek, kterej sem psala už dávno (o těch sousedech…), nějak to blbne. :evil:

Taky teď na to koukám :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová