Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
21.8.10 08:35

ahojte holky tak jsem doma včera se mi už nechtěl zapínat kompl byla jsem utahaná tak mě vzala 4 skumavku no ale celá jehla ve mě nemohl zas najít žílu pak to zase neteklo no katastrofa jinak je mi fajn všechno dobrý akorýát jsem v noci vstala k malé a jaksi rychle sem si to neuvědomlila a strašně mě začlo píchat na levím boku že břicha že jsem se musela aji zastait

• načítám...
2767
21.8.10 08:40
gabi.design píše:
sima90 píše:
Teď jsem vylezla z vany plné horké vody a stejně mě ta špatná nálada neopustila, takže radši mizím než vás nakazím taky :cert: No jinak Gabi koukala jsem na fotečky, budete mít pěknej byt až bude hotovej :palec: Vy ho vlastně teď opravujete a pak budete zařizovat obývak a ložnici? Mě se líbí ta led hlavice na sprchu, přiznám se, že jsem to ještě neviděla :oops: To jste koupili kde? Jinak s přítelem ti to moc sluší :palec: My budeme mít ložnici snad dodělanou příští týden, v neděli už bych chtěla začít malovat, taky budeme mít fialovou barvu, ale to stěhování :roll: Valím tak zítra pa pa :mavam:

Simi děláme teď takové ty úpravy: třeba ty podlahy, protože já celoplošné koberce nechtěla a před náma třeba měli na těch parketách právě koberce, pak jsme malovali, to nám trvalo měsíc…a jakmile ty podlahy zatvrdnou, tak už budeme jen vybavovat - ložnici, obývák - kuchyni a ze třetího pokoje by měl být jednou děcák, zatím to asi bude prázdné. Tu sprchu jsme kupovali v Hornbachu, objevili jsme to tam úplně náhodou, už jsme drželi klasiku a pak objevili za 500 tyto, no přítel když ji viděl tak ji musel mít, ale mě se taky moc líbila a líbí.

Taky jdu spát, zítra zase přijedou na typodlahy, tak ať vstanu. Koukali jsme na Ženy v pokušení, moc pěkný film. V kině jsem na něj nebyla, tak jsem si ho aspoň stáhla a stojí za podívání. :mavam:

Aha, no tak to potom musíš dát fotečky. Kuchyň si necháte udělat někde? Mě se líbí kuchyně v Oresi, ale každý si na ně stěžuje. My zatím máme koberce, ale pokud tady zůstanem a budem přistavovat, tak to všechno vyhážu, vždycky jsem chtěla plovoucí podlahu nebo marmoleum. Akorát nevím jak to je potom s nábytkem, jestli se to může normálně na to položit třeba sedačka, známý pod tím něco měli myslím :think: To máte velký místnosti že? :-) No ta sprcha ta je úžásná, to mě nadchlo :palec:

• načítám...
2767
21.8.10 08:44
kyblicek píše:
ahojte holky tak jsem doma včera se mi už nechtěl zapínat kompl byla jsem utahaná tak mě vzala 4 skumavku no ale celá jehla ve mě nemohl zas najít žílu pak to zase neteklo no katastrofa jinak je mi fajn všechno dobrý akorýát jsem v noci vstala k malé a jaksi rychle sem si to neuvědomlila a strašně mě začlo píchat na levím boku že břicha že jsem se musela aji zastait

Ahoj. Ježiš mě vadí odebírání krve, ani se na to nedívám a stejně se mi vždycky udělá špatně a zamotá hlava, takže si musím u sestřičky chvíli lehnout nebo bych sebou někde sekla ještě, no to pak nechci vidět až budu těhotná, kdy se na tu krev chodí často :poblion:

• načítám...
10405
21.8.10 08:59

já to měla tak tak ale co jsem čekala malou jsem si nato zvykla a ted už jsem se nabala už je to dobrý dokonce jsem se nato i podívala což jsem zírala:-)

• načítám...
2767
21.8.10 09:13
kyblicek píše:
já to měla tak tak ale co jsem čekala malou jsem si nato zvykla a ted už jsem se nabala už je to dobrý dokonce jsem se nato i podívala což jsem zírala:-)

Fakt? Tak to já bych nemohla.Máš už aspoň trošku pupík?

• načítám...
29436
21.8.10 09:15

Simi kuchyň dělat nebudeme, ta už tady byla, jen dva roky stará, takže takřka zánovní, je dělaná navíc z masivu, pod ní je myčka, takže to budeme nechávávat. Tady se vlastně dělalo všechno před dvěma lety: elektřina, okna…byt je hodně velikej, pokud by byl jako 2 + 1, ti předchozí majitelé tady zbourali jednu příčku a postavili ji zase jinak, aby z toho měli 3 + kk, měli dvě děti. Takže ložnice je normálka, ani malá ani velká, ten děcák je teda velkej hodně a obývák s kuchyňským koutem bude teda celkem malý, ale to mě zase nijak nevadí, telka, stůl, gauč se sem vejdou, tak to je hlavní. No a jak ty podlahy zatvrdnou tak nás čeká další objíždění obchodů, to bude zase akce. A potom to sestavování nábytku… :zed: , my máme v kuchyni lino, každej kdo tady byl tak si myslel že je to plovoučka, protože ono to fakt tak vypadá i ten design je jak plovoučka, ale marmoleum se mi líbí, do toho jděte, tady kdyby v té kuchyni s obývákem nebylo zánovní lino, tak bych taky chtěla marmoleum.

• načítám...
2767
21.8.10 09:25

Aha tak to jsem blbě pochopila s tou kuchyní. Tak třeba když budete mít 2 děti, pokud teda chcete žj, tak se hodí takový velký pokoj. My máme lino jenom v jedné místnosti, tady máme právě tu pidiložnici a budem se stěhovat do větší místnosti a zatím ten malý pokoj bude dětský pokoj. Budete teda kupovat všechno nové jo? Teď mají krásný moderní obývací stěny a sedačky :palec:

• načítám...
29436
21.8.10 09:31

Budeme, dostali jsme nějaké peníze od mého taťky, tak to padne na vybavení. No a už 20 tis. z toho jde na ty parkety. :-o Nábytek je teď krásnej, to je pravda, akorát já mám malý problém, protože potřebuju sestavit nábytek do rohu a toho moc není. Respektive tady z těch moderních věcí jsem neviděla ještě nic. Teď je to všechno jednoduché a jen prostě rovný kus. Nakonec jsem něco našla v Möebelixu, není to teda zrovna podle mých představ, ale to asi nenajdu, tak možná půjdem do toho.
 http://www.moebelix.cz/…ct_serie.jpg

• načítám...
29436
21.8.10 09:35

No a sedačku jsem původně chtěla rohovou, jenže to bysme se tady nepohnuli. Takže půjdem do něčeho klasického jednoduchého. To je hrozné jak člověk musí pořád slevovat ze svých nároků. :mrgreen:

• načítám...
10405
21.8.10 09:39
sima90 píše:
kyblicek píše:

trošku,jsem jak v pátým měsíci mámá v sobě asi hodně vody protže prstýnky už skoro nesundám vyhouplo mě to brzy a ted se to nemení tak snad to počká at nejsem jak sud :mrgreen:

• načítám...
2767
21.8.10 10:18

Gabi to je pěkná stěna. Hlavně když poslouží, tak jak má. No mě se strašně líbí rohové sedačky, ale tak kolem 20 tisíc :lol: Já už mám představu o svém obýváku i o kuchyni :mrgreen: Ale než to všechno bude, tak to potrvá tak 3-4 roky. Musíme něco našetřit, přítel nechce hypotéku vůbec, tak vůbec nevím jestli zůstanem tady a opravíme to fakt nevím :nevim: Tenhle barák je naštěstí starý pouze 20 let, takže tady by se uďálo nový topení a elektřina a bylo by to, ještě bych chtěla všechny dveře nový a obložit je dřevem. Nová voda a odpady se ďály minulý rok, pže naši dělali novou koupelnu a ještě je čeká kuchyň, to bude zase bordel :roll:

• načítám...
2767
21.8.10 10:20
kyblicek píše:
sima90 píše:
kyblicek píše:
trošku,jsem jak v pátým měsíci mámá v sobě asi hodně vody protže prstýnky už skoro nesundám vyhouplo mě to brzy a ted se to nemení tak snad to počká at nejsem jak sud :mrgreen:

Vyfoť nám pupíka, holky už posílali, ať se máme s Gabčou čím kochat, když ještě pupky nemáme :-D

• načítám...
29436
21.8.10 10:21

Simčo tak to je baráček téměř novej, když je starej 20 let. Nejhorší jsou takový ty baráky ze třicátých let apod. To teď koupila kámoška, za 400 000 děsnou zříceninu a teď to dávají do kupy…no hrůza děs, už jim v koupelně spadnul i strop, všude je to podmáčené…do toho já bych nešla. My jsme byli zajedno v tom, že když už se člověk s tou hypo zadluží, tak abysme koupili něco, kde nebudeme moct téměř hnout prstem. A naštěstí se podařilo. Původně jsme chtěli teda zůstat v Brně, ale ty ceny byly naprosto příšerný. Takže jsme v Rousínově a musím teda říct, že nelitujeme.

• načítám...
29436
21.8.10 10:21
sima90 píše:
kyblicek píše:
sima90 píše:
kyblicek píše:
trošku,jsem jak v pátým měsíci mámá v sobě asi hodně vody protže prstýnky už skoro nesundám vyhouplo mě to brzy a ted se to nemení tak snad to počká at nejsem jak sud :mrgreen:
Vyfoť nám pupíka, holky už posílali, ať se máme s Gabčou čím kochat, když ještě pupky nemáme :-D

Přesně tak. :palec:

• načítám...
10405
21.8.10 10:22

vyfotím ale já to sem neumím dát to se myslím musí zmenšit ne???pak řeknu manželovi aby vyfotil

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová