Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojte holky tak jsem doma včera se mi už nechtěl zapínat kompl byla jsem utahaná tak mě vzala 4 skumavku no ale celá jehla ve mě nemohl zas najít žílu pak to zase neteklo no katastrofa jinak je mi fajn všechno dobrý akorýát jsem v noci vstala k malé a jaksi rychle sem si to neuvědomlila a strašně mě začlo píchat na levím boku že břicha že jsem se musela aji zastait
gabi.design píše:sima90 píše:
Teď jsem vylezla z vany plné horké vody a stejně mě ta špatná nálada neopustila, takže radši mizím než vás nakazím takyNo jinak Gabi koukala jsem na fotečky, budete mít pěknej byt až bude hotovej
Vy ho vlastně teď opravujete a pak budete zařizovat obývak a ložnici? Mě se líbí ta led hlavice na sprchu, přiznám se, že jsem to ještě neviděla
To jste koupili kde? Jinak s přítelem ti to moc sluší
My budeme mít ložnici snad dodělanou příští týden, v neděli už bych chtěla začít malovat, taky budeme mít fialovou barvu, ale to stěhování
Valím tak zítra pa pa
Simi děláme teď takové ty úpravy: třeba ty podlahy, protože já celoplošné koberce nechtěla a před náma třeba měli na těch parketách právě koberce, pak jsme malovali, to nám trvalo měsíc…a jakmile ty podlahy zatvrdnou, tak už budeme jen vybavovat - ložnici, obývák - kuchyni a ze třetího pokoje by měl být jednou děcák, zatím to asi bude prázdné. Tu sprchu jsme kupovali v Hornbachu, objevili jsme to tam úplně náhodou, už jsme drželi klasiku a pak objevili za 500 tyto, no přítel když ji viděl tak ji musel mít, ale mě se taky moc líbila a líbí.
Taky jdu spát, zítra zase přijedou na typodlahy, tak ať vstanu. Koukali jsme na Ženy v pokušení, moc pěkný film. V kině jsem na něj nebyla, tak jsem si ho aspoň stáhla a stojí za podívání.
Aha, no tak to potom musíš dát fotečky. Kuchyň si necháte udělat někde? Mě se líbí kuchyně v Oresi, ale každý si na ně stěžuje. My zatím máme koberce, ale pokud tady zůstanem a budem přistavovat, tak to všechno vyhážu, vždycky jsem chtěla plovoucí podlahu nebo marmoleum. Akorát nevím jak to je potom s nábytkem, jestli se to může normálně na to položit třeba sedačka, známý pod tím něco měli myslím
To máte velký místnosti že?
No ta sprcha ta je úžásná, to mě nadchlo ![]()
kyblicek píše:
ahojte holky tak jsem doma včera se mi už nechtěl zapínat kompl byla jsem utahaná tak mě vzala 4 skumavku no ale celá jehla ve mě nemohl zas najít žílu pak to zase neteklo no katastrofa jinak je mi fajn všechno dobrý akorýát jsem v noci vstala k malé a jaksi rychle sem si to neuvědomlila a strašně mě začlo píchat na levím boku že břicha že jsem se musela aji zastait
Ahoj. Ježiš mě vadí odebírání krve, ani se na to nedívám a stejně se mi vždycky udělá špatně a zamotá hlava, takže si musím u sestřičky chvíli lehnout nebo bych sebou někde sekla ještě, no to pak nechci vidět až budu těhotná, kdy se na tu krev chodí často ![]()
já to měla tak tak ale co jsem čekala malou jsem si nato zvykla a ted už jsem se nabala už je to dobrý dokonce jsem se nato i podívala což jsem zírala:-)
kyblicek píše:
já to měla tak tak ale co jsem čekala malou jsem si nato zvykla a ted už jsem se nabala už je to dobrý dokonce jsem se nato i podívala což jsem zírala:-)
Fakt? Tak to já bych nemohla.Máš už aspoň trošku pupík?
Simi kuchyň dělat nebudeme, ta už tady byla, jen dva roky stará, takže takřka zánovní, je dělaná navíc z masivu, pod ní je myčka, takže to budeme nechávávat. Tady se vlastně dělalo všechno před dvěma lety: elektřina, okna…byt je hodně velikej, pokud by byl jako 2 + 1, ti předchozí majitelé tady zbourali jednu příčku a postavili ji zase jinak, aby z toho měli 3 + kk, měli dvě děti. Takže ložnice je normálka, ani malá ani velká, ten děcák je teda velkej hodně a obývák s kuchyňským koutem bude teda celkem malý, ale to mě zase nijak nevadí, telka, stůl, gauč se sem vejdou, tak to je hlavní. No a jak ty podlahy zatvrdnou tak nás čeká další objíždění obchodů, to bude zase akce. A potom to sestavování nábytku…
, my máme v kuchyni lino, každej kdo tady byl tak si myslel že je to plovoučka, protože ono to fakt tak vypadá i ten design je jak plovoučka, ale marmoleum se mi líbí, do toho jděte, tady kdyby v té kuchyni s obývákem nebylo zánovní lino, tak bych taky chtěla marmoleum.
Aha tak to jsem blbě pochopila s tou kuchyní. Tak třeba když budete mít 2 děti, pokud teda chcete žj, tak se hodí takový velký pokoj. My máme lino jenom v jedné místnosti, tady máme právě tu pidiložnici a budem se stěhovat do větší místnosti a zatím ten malý pokoj bude dětský pokoj. Budete teda kupovat všechno nové jo? Teď mají krásný moderní obývací stěny a sedačky ![]()
Budeme, dostali jsme nějaké peníze od mého taťky, tak to padne na vybavení. No a už 20 tis. z toho jde na ty parkety.
Nábytek je teď krásnej, to je pravda, akorát já mám malý problém, protože potřebuju sestavit nábytek do rohu a toho moc není. Respektive tady z těch moderních věcí jsem neviděla ještě nic. Teď je to všechno jednoduché a jen prostě rovný kus. Nakonec jsem něco našla v Möebelixu, není to teda zrovna podle mých představ, ale to asi nenajdu, tak možná půjdem do toho.
http://www.moebelix.cz/…ct_serie.jpg
No a sedačku jsem původně chtěla rohovou, jenže to bysme se tady nepohnuli. Takže půjdem do něčeho klasického jednoduchého. To je hrozné jak člověk musí pořád slevovat ze svých nároků. ![]()
sima90 píše:kyblicek píše:Fakt? Tak to já bych nemohla.Máš už aspoň trošku pupík?
trošku,jsem jak v pátým měsíci mámá v sobě asi hodně vody protže prstýnky už skoro nesundám vyhouplo mě to brzy a ted se to nemení tak snad to počká at nejsem jak sud ![]()
Gabi to je pěkná stěna. Hlavně když poslouží, tak jak má. No mě se strašně líbí rohové sedačky, ale tak kolem 20 tisíc
Já už mám představu o svém obýváku i o kuchyni
Ale než to všechno bude, tak to potrvá tak 3-4 roky. Musíme něco našetřit, přítel nechce hypotéku vůbec, tak vůbec nevím jestli zůstanem tady a opravíme to fakt nevím
Tenhle barák je naštěstí starý pouze 20 let, takže tady by se uďálo nový topení a elektřina a bylo by to, ještě bych chtěla všechny dveře nový a obložit je dřevem. Nová voda a odpady se ďály minulý rok, pže naši dělali novou koupelnu a ještě je čeká kuchyň, to bude zase bordel ![]()
kyblicek píše:sima90 píše:trošku,jsem jak v pátým měsíci mámá v sobě asi hodně vody protže prstýnky už skoro nesundám vyhouplo mě to brzy a ted se to nemení tak snad to počká at nejsem jak sudkyblicek píše:Fakt? Tak to já bych nemohla.Máš už aspoň trošku pupík?
Vyfoť nám pupíka, holky už posílali, ať se máme s Gabčou čím kochat, když ještě pupky nemáme ![]()
Simčo tak to je baráček téměř novej, když je starej 20 let. Nejhorší jsou takový ty baráky ze třicátých let apod. To teď koupila kámoška, za 400 000 děsnou zříceninu a teď to dávají do kupy…no hrůza děs, už jim v koupelně spadnul i strop, všude je to podmáčené…do toho já bych nešla. My jsme byli zajedno v tom, že když už se člověk s tou hypo zadluží, tak abysme koupili něco, kde nebudeme moct téměř hnout prstem. A naštěstí se podařilo. Původně jsme chtěli teda zůstat v Brně, ale ty ceny byly naprosto příšerný. Takže jsme v Rousínově a musím teda říct, že nelitujeme.
sima90 píše:kyblicek píše:Vyfoť nám pupíka, holky už posílali, ať se máme s Gabčou čím kochat, když ještě pupky nemámesima90 píše:trošku,jsem jak v pátým měsíci mámá v sobě asi hodně vody protže prstýnky už skoro nesundám vyhouplo mě to brzy a ted se to nemení tak snad to počká at nejsem jak sudkyblicek píše:Fakt? Tak to já bych nemohla.Máš už aspoň trošku pupík?
Přesně tak. ![]()
vyfotím ale já to sem neumím dát to se myslím musí zmenšit ne???pak řeknu manželovi aby vyfotil
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat