Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
19.8.10 20:00
sima90 píše:
Jdu se dívat na film, tak se tu už neukážu. Tak pá :mavam:

Simi papa. :mavam:

• načítám...
19.8.10 20:05

papa Simiiiiii :mavam:

• načítám...
19.8.10 20:07

Tak jo holky já jdu taky koukat na telku a pak už pudu asi do hajan… zítra mě čeká denní 12tka fujjjjjjj :-?

• načítám...
29436
19.8.10 20:17
PusinkaMartinka píše:
Tak jo holky já jdu taky koukat na telku a pak už pudu asi do hajan… zítra mě čeká denní 12tka fujjjjjjj :-?

Marti ahoj, já se taky půjdu na telku. Přítel už má řeči, že tady pořád sedím. :roll: :mrgreen:

• načítám...
2767
20.8.10 08:16

Ahoj jsem tady první :mrgreen: Tak jak jste se vyspali? Dneska je u nás nádherně, tak doufám, že to vydrží. Jdu uklízet, tak se tu pak zase objevím.

• načítám...
29436
20.8.10 09:35

Ahojky holky, já druhá. :mavam:

U nás už dělají ty parkety, přijeli v devět, my ještě leželi v posteli, takže to bylo celkem dost akční. :mrgreen: Taky se tady objevím, počítám že spíš někdy navečer. :kytka:

• načítám...
1054
20.8.10 09:45

Čaute,
já sem měla hroznou noc.. od 3 rána do půl 6 mi nešlo spát. Nohy mě bolely a záda.. malý se vůbec nevrtěl tak mě vždycky napadají ty nejhrůznější scénaře takže mazec v noci. :-? Asi to je z toho včerejšího 5 hodinového chození, a prcka že by to taky utahalo? Teď se sem tam vrtne ale není to jako jindy kdy mi lítají po břiše vlny tsunami. Dneska na všechno prdím a ležím celý den s nohama nahoře, včera sem to zřejmě přepískla.. ale na jednu stranu si říkám jak to pak dělají těhule co normálně pracujou :think: :?: no nevím já jdu ležet

• načítám...
1718
20.8.10 12:29

Ahoj holky,tak já dneska běhala po úřadech, no ještě na poště zaplatit složenky a pak jsem hledala kde bych si nechala odfaxovat lejstro,protože u nás na maloměstě prostě takový věci na poště nemají,tak mě napadlo skočit za mamčinou kamarádkou na sociálku a tam mi to faxli. No hrůza jsem utahaná. Zítra nás čeká oslava narozenin tchána,docela se těším na zákusky :lol:
Ale na co se netěším,že tam bude mít tchýně jednu svoji dobrou kamarádku,která každýmu rozdává samý rady a kecá do života. Naposled mi řekla,že si chlapa musím naučit od začátku,aby mě poslouchal.Nevvím proč bych to dělala,nepotřebuju vedle sebe tajtrlíka,který poslouchá na slovo.

• načítám...
2767
20.8.10 14:09
LadyRtw píše: Čaute,
já sem měla hroznou noc.. od 3 rána do půl 6 mi nešlo spát. Nohy mě bolely a záda.. malý se vůbec nevrtěl tak mě vždycky napadají ty nejhrůznější scénaře takže mazec v noci. :-? Asi to je z toho včerejšího 5 hodinového chození, a prcka že by to taky utahalo? Teď se sem tam vrtne ale není to jako jindy kdy mi lítají po břiše vlny tsunami. Dneska na všechno prdím a ležím celý den s nohama nahoře, včera sem to zřejmě přepískla.. ale na jednu stranu si říkám jak to pak dělají těhule co normálně pracujou :think: :?: no nevím já jdu ležet

Ani se ti nedivím, taky bych měla strach. No to by mě taky zajímalo, jak to dělají ženský, který normálně pracujou. Přece sedět několik hodin se taky nesmí ne?

• načítám...
2767
20.8.10 14:15
myspulka píše:
Ahoj holky,tak já dneska běhala po úřadech, no ještě na poště zaplatit složenky a pak jsem hledala kde bych si nechala odfaxovat lejstro,protože u nás na maloměstě prostě takový věci na poště nemají,tak mě napadlo skočit za mamčinou kamarádkou na sociálku a tam mi to faxli. No hrůza jsem utahaná. Zítra nás čeká oslava narozenin tchána,docela se těším na zákusky :lol:
Ale na co se netěším,že tam bude mít tchýně jednu svoji dobrou kamarádku,která každýmu rozdává samý rady a kecá do života. Naposled mi řekla,že si chlapa musím naučit od začátku,aby mě poslouchal.Nevvím proč bych to dělala,nepotřebuju vedle sebe tajtrlíka,který poslouchá na slovo.

Mňam taky bych si dala zákusky :-P Teď tady mám před sebou pytel těch kyselých špaget a už mi je z toho pěkně blbě :poblion: Nj když musím sníst celej pytel skoro na posezení :lol: :roll: Máš ji setřít a dá pokoj :mrgreen:

• načítám...
29436
20.8.10 14:50

Jen sem nakukuju co je nového. :mrgreen: Holky ty parkety to je maras, před polednem to čímsi napouštěli bylo to příšerné, okna rozvalená, ale stejně smrad jak někde v chemičce a musela jsem dýchat do kapesníku, měla jsem to i v puse, hnus. Myslela jsem si, že se buď udusím nebo po tom budu sjetá. :twisted:

• načítám...
29436
20.8.10 14:51
myspulka píše:
Naposled mi řekla,že si chlapa musím naučit od začátku,aby mě poslouchal.Nevvím proč bych to dělala,nepotřebuju vedle sebe tajtrlíka,který poslouchá na slovo.

Tak přesně s tímhle přišla asi před dvěma týdny jedna moje 36 letá kolegyně. Mysi řekla mi přesně tuhle větu. :mrgreen:

• načítám...
29436
20.8.10 14:52

Simi cože to jíš? :-D

• načítám...
1718
20.8.10 15:17
sima90 píše:
myspulka píše:
Ale na co se netěším,že tam bude mít tchýně jednu svoji dobrou kamarádku,která každýmu rozdává samý rady a kecá do života. Naposled mi řekla,že si chlapa musím naučit od začátku,aby mě poslouchal.Nevvím proč bych to dělala,nepotřebuju vedle sebe tajtrlíka,který poslouchá na slovo.
Mňam taky bych si dala zákusky :-P Teď tady mám před sebou pytel těch kyselých špaget a už mi je z toho pěkně blbě :poblion: Nj když musím sníst celej pytel skoro na posezení :lol: :roll: Máš ji setřít a dá pokoj :mrgreen:

Jé taky bych si dala kyselý špagety,no taky mi po tom bylo vždycky šoufl,když sem to přehnala :lol:
No já jí právě nemůžu nic říct,protože je to strašná čůza,která je dosti pomstichtivá. Letos na moje narozky vyšla V prostějovským deníku moje fotka,byla to nějaká soutěž.Tak jsem zburcovala všechny ať posílají hlasy a schválně jsem se o tom zmínila před ní,protože ona strašně závidí :-D Teď nám závidí i to malý a že jsme šťastní,protože ona má dvě dcery jedna 30 a druhá 35let a žádná se k rodině nemá.A jí strašně štve,že tchýně bude babička jako první,tak bude mít zítra určo hemzy.Ale já jí nechám vykecat,nadlábnu se zákuskama a ještě se jí zasměju. :wink:

• načítám...
2767
20.8.10 15:48
gabi.design píše:
Simi cože to jíš? :-D

No jak máš třeba pendrek, tak tohle je hubený a dlouhý a je to obalený tím kyselým cukrem. Mají to v Lidlu, oddělení bonbóny a mají jahodový, jablečný nebo colový :wink: Já jsem hrozná na bonbóny, to zbouchám pytel na posezení :mrgreen: Ale z těchto už mi je blbě. Prostě každý den musím mít něco sladkýho aspoň oplatek :lol:

Příspěvek upraven 20.08.10 v 15:50

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová