Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
20.8.10 15:49

Posílám fotku svýho pupíku :-D

• načítám...
2767
20.8.10 15:59
myspulka píše:
sima90 píše:
myspulka píše:
Ahoj holky,tak já dneska běhala po úřadech, no ještě na poště zaplatit složenky a pak jsem hledala kde bych si nechala odfaxovat lejstro,protože u nás na maloměstě prostě takový věci na poště nemají,tak mě napadlo skočit za mamčinou kamarádkou na sociálku a tam mi to faxli. No hrůza jsem utahaná. Zítra nás čeká oslava narozenin tchána,docela se těším na zákusky :lol:
Ale na co se netěším,že tam bude mít tchýně jednu svoji dobrou kamarádku,která každýmu rozdává samý rady a kecá do života. Naposled mi řekla,že si chlapa musím naučit od začátku,aby mě poslouchal.Nevvím proč bych to dělala,nepotřebuju vedle sebe tajtrlíka,který poslouchá na slovo.
Mňam taky bych si dala zákusky :-P Teď tady mám před sebou pytel těch kyselých špaget a už mi je z toho pěkně blbě :poblion: Nj když musím sníst celej pytel skoro na posezení :lol: :roll: Máš ji setřít a dá pokoj :mrgreen:
Jé taky bych si dala kyselý špagety,no taky mi po tom bylo vždycky šoufl,když sem to přehnala :lol:
No já jí právě nemůžu nic říct,protože je to strašná čůza,která je dosti pomstichtivá. Letos na moje narozky vyšla V prostějovským deníku moje fotka,byla to nějaká soutěž.Tak jsem zburcovala všechny ať posílají hlasy a schválně jsem se o tom zmínila před ní,protože ona strašně závidí :-D Teď nám závidí i to malý a že jsme šťastní,protože ona má dvě dcery jedna 30 a druhá 35let a žádná se k rodině nemá.A jí strašně štve,že tchýně bude babička jako první,tak bude mít zítra určo hemzy.Ale já jí nechám vykecat,nadlábnu se zákuskama a ještě se jí zasměju. :wink:

Takový jsou nejhorší. Si pamatuju jakou jsme měli sousedku :pocitac: Ještě že už se odstěhovala a máme nový sousedi, ale stejně sem občas zajede, protože má tady pohřbenýho manžela. Ona nebyla špatná když žil její manžel, navíc to byl mamky šéf, takže vztahy byli dobrý, ale co umřel, tak měla svoji kamarádku, která tady byla denně od rána až do večera, furt drbali kdo co má atd a ještě furt kouřili :cert: My jsme si třeba koupili nový bazén ten velkej z Mountfieldu a taťka řezal dřevo a ona třeba přišla a řekla mu že si ho má jít řezat k bazénu jak nám ho záviděla, protože oni nikdy bazén neměli ani když tady měla vnoučata, tak ani malej jim nedali a nebo k nám často jezdili návštěvy a ona před něma řekla, že k nám pořád někdo chodí a že neví kdo to je :lol: Pak se jí z prdele strejda představil :lol: A Museli jsme dát stromy atak pže ona furt chodila po zahradě a načumovala co děláme nebo když jsme opíkali, tak schválně třískla s oknem a řekla, že nám to smrdí, přitom to šlo úplně na jinou stranu :lol: No prostě záviděla to jsem ještě neviděla. Pak nám ty její debilní vnuci stříleli ostrýma špejlema po našem psovi a kočce a mamka na ně vlítla a ona že nic nedělaj atak. No hrůza, ještě že už vypadla :pocitac: Trošku román :lol:

• načítám...
29436
20.8.10 16:26
myspulka píše:

Krásnej :palec: , já chci taky takovej. :-D

Simčo já už vím, já jsem dneska švihnutá, asi z těch laků. :mrgreen:

Holky co se týče sousedů, taky jsem si něco užila děcko. Pamatuju jak jsme měli tak skvělého souseda, co se nám stále snažil otrávit psa, věčně jsme po zahradě sbírali různé kusy kostí, po psovi střílel ze vzduchovky, na nás věčně řval…no hrůza. A nakonec nám toho psa i otrávil. :cry: Musím to zaklepat, teď máme sousedy skvělé, alespoň co jsme zatím poznali, v baráku i s náma jsou čtyři rodiny, naproti sousedka nosí i zákusky už jim je kolem sedmdesáti, dole pod nima bydlí mladí s dvěma dětma (naši kamarádi a bývalí majitelé našeho bytu, od nich jsme ho kupovali, v říjnu se ale budou stěhovat fo baráku co dostavují, teď tam jsou v pronájmu na těch pár měsíců, jinak je prý ten byt nějakého mladého kluka co bydlí v Brně a pod náma je taky stará paní, ale prý špatně slyší a ta je také v pohodě, zdravíme se, sem tam si něco řekneme když se třeba potkáme na schodech…atd., tak super. Doufám že to tak bude napořád.

• načítám...
2767
20.8.10 16:28
myspulka píše:

Pěknej pupík :palec:

• načítám...
2767
20.8.10 16:39

Gabi teď sousedi co se nastěhovali místo tej babi jsou úplně zlatí, ale ty druhý? Děs!!! Kdyby taťka neudělal plot, tak oni ho do dnes namají. Maj udělanej jenom jeden, kterej je ve stavu KO, teď mají psa, kterej nám pořád leze na zahradu a sral nám na ni :pocitac: takže se to muselo zadělat, dát tam ňáký obrubáky atd. No tak jim to mamka řekla a ona že to maželovi pořád říká, ale že nemá čas atak. Na tý zahradě nehnou ani prstem, rostou tam kopřivy, bodláky, mají to vysoký přes 2 metry, pak když vykvetou tak nám lítá to chmýří do bazénu a kolik slimáků jich k nám leze :cert: takže skoro každej večer jim tam sypeme ty granule na slimáky a oni pak chcípnou, jenže to se fakt nedá, protože oni se v tom roští mají dobře žj, prostě vůbec nesekaj. No a dřív měli slepice, vůbec jim to nekydali, takže slepice chodili v těch sračkách, nechávali jim tam žrádlo přes noc, takže krysy, potkani a myši byli na denním pořádku, měli jsme kocoura lovce, takže on je chytal no a pak jsme přijeli z dovolené a kocour nám pár hodin před tím umřel, ptž se otrávil chudáček, soused jim tam sypal ty granule proti krysám. No a pak se nám záhadně ztratilo 7 kocourů. Teď mám kocoura od přítele a už je taky rok, tak doufám že nám vydrží. A on soused je takovej zlej, tak hnusně vždycky čumí a jak se choval k těm svým dětem :roll:

• načítám...
2767
20.8.10 16:46

Jinak už bych brala taky takovej pupík :-)

• načítám...
2767
20.8.10 16:48

Ježiši já jsem to asi přehnala s těma špagetama, mě je fakt blbě :poblion:

• načítám...
29436
20.8.10 16:52
sima90 píše:
Ježiši já jsem to asi přehnala s těma špagetama, mě je fakt blbě :poblion:

Máš určitě překyselenej žaludek. :oops:

• načítám...
1054
20.8.10 16:57

myspulka: to je ale mini bříško :)
Poslíám to své . 28.týden a tam schovaný Steven :srdce:

• načítám...
2767
20.8.10 16:57

Mám no :oops: Ty jo to je nuda :-? Jsem zvědavá, kdy přijede přítel, má vysekávat tu zeď pro kabely :nevim:

• načítám...
2767
20.8.10 17:04

Lady koukám, že máš tetování. A to se ti s ním nic nestane? Chápeš jak to myslím ne? Přece jenom v těhotenství se ta kůže hodně napne a po porodu je zase břicho převislý :think: I když ty to nemáš přímo na břiše.

• načítám...
29436
20.8.10 17:10

Já jsem chtěla kdysi tetování na břicho, tam mi to tatér rozmluvil, že až budu jednou těhotná, tak se to napne a pak to nebude pěkné. Takže mám na paži.Ale Lady to nemá přímo na břiše, takže já myslím že jí to nic neudělá.

Jinak Ladynko taky krásný pupík. To jen my se Simčou vám tady ni nevystavíme. :nevim:

• načítám...
1718
20.8.10 17:21

Holky,taky jednou budete mít pupíky. Však se dočkáte a moc vám to přeju :srdce:
Lady,no já sem teprve v 15tt,tak ještě pupík nic moc,ale přítel si ze mě dělá srandu,že mi roste pivas :lol:
Jsem moc zvědavá,copak to ve mě roste jestli chlapeček nebo holčička,třeba mi to dr. v pondělí řekne.To by bylo super.
Sestřence se má v říjnu narodit holčička,tak ty naše mrňata nebudou daleko od sebe,tak se těším až budeme společně vozit :-D

• načítám...
1054
20.8.10 17:24

Tak to je jasné že mi to může prasknout a natáhnout se. Ale kámoška měla na boku a pak se jí to scvrklo zpět. Já se mažu už od začátku tak doufám že ne. Zadek ten už mám popraskaný teda dost. doufám že pupík to mine.
Holky nezoufejte až já budu mít prcka na světě tak tu vy budete dávat své pupíky a my zas budeme jen vzpomínat :mrgreen:

• načítám...
2767
20.8.10 17:25
gabi.design píše:
Já jsem chtěla kdysi tetování na břicho, tam mi to tatér rozmluvil, že až budu jednou těhotná, tak se to napne a pak to nebude pěkné. Takže mám na paži.Ale Lady to nemá přímo na břiše, takže já myslím že jí to nic neudělá.Jinak Ladynko taky krásný pupík. To jen my se Simčou vám tady ni nevystavíme. :nevim:

Neboj dočkáme se :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová