Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
19.8.10 16:53

Marti 1.600.000, hypotéku jsme brali na 1.100.000 a zbytek jsme kombinovali ze stavebka. Musím říct že úžasná cena potom, co jsme viděli v Brně. Tam byt 2 + 1 a větší pod dva mega fakt nehrozil.

• načítám...
19.8.10 16:55

Jo gábi prosím tě ty si vdanná??? Nebo japak ste si braly tu hypotéku????

• načítám...
29436
19.8.10 17:00

Nejsem vdaná (zatím :-D ). Přítel ji bral jen na sebe. Mohla jsem sice žádat a dostali bysme tak i víc, ale jsem v registru. Před třemi lety jsem si vzala paušál na mobilu, neměla práci a neplatila. Moje chyba, dluhy zaplacený (to mi zaplatil navíc taťka, do smrti mu budu vděčná) ale zkrátka na pět let jsem tam a jakoukoliv půjčku mi nikdo nedá (což je možná i dobře). Takže přítel příjmama dosáhl sám naprosto v pohodě. Jinak nemusíš být vdaná abys mohla žádat s přítelem, to určitě není podmínka.

• načítám...
19.8.10 17:05

Aha a jak dlouho si neplatila, že si v registru? :think:

• načítám...
29436
19.8.10 17:07
PusinkaMartinka píše:
Aha a jak dlouho si neplatila, že si v registru? :think:

Asi rok, naskákalo mi tam penále a byl z toho dluh 27 tis. KČ.

• načítám...
19.8.10 17:09

aha tak to se divím že tě neblokli hned… Ty jo a jak ses dověděla že si v registru to ti přišel nějaký dopis???

• načítám...
29436
19.8.10 17:13

Jojo, několik dopisů. Jenže jsem tenkrát měla takový blbý období, tak jsem na všechno kašlala a nechala to v podstatě zajít až tak daleko. Teď jsem ten nejšťastnější člověk na světě, že nemám ani korunu dluhu.

• načítám...
1718
19.8.10 17:18
gabi.design píše:
Jojo, několik dopisů. Jenže jsem tenkrát měla takový blbý období, tak jsem na všechno kašlala a nechala to v podstatě zajít až tak daleko. Teď jsem ten nejšťastnější člověk na světě, že nemám ani korunu dluhu.

Tohle období jsem měla taky a musela jsem kvůli tomu přejít na jinou školu. No prostě puberta semnou mlátila,jako hrom. Všechno mi bylo jedno,prostě rebelka.Taky jsem našim udělala spoustu starosti a jeden dloužek asi 4tisíce taky za telefon,nejhorší je,že tě hned šoupnou do registru.
No je to za náma. Měla jsem mladí divoký

• načítám...
19.8.10 17:18

to věřímmm… ted budete mít jeden velký dlůžek na byt… :wink:

• načítám...
29436
19.8.10 17:20
myspulka píše:
gabi.design píše:
Jojo, několik dopisů. Jenže jsem tenkrát měla takový blbý období, tak jsem na všechno kašlala a nechala to v podstatě zajít až tak daleko. Teď jsem ten nejšťastnější člověk na světě, že nemám ani korunu dluhu.
Tohle období jsem měla taky a musela jsem kvůli tomu přejít na jinou školu. No prostě puberta semnou mlátila,jako hrom. Všechno mi bylo jedno,prostě rebelka.Taky jsem našim udělala spoustu starosti a jeden dloužek asi 4tisíce taky za telefon,nejhorší je,že tě hned šoupnou do registru.
No je to za náma. Měla jsem mladí divoký

Přesně tak Mysi. :palec: Prostě trhnutá puberťačka co jí je všechno jedno. A až z toho člověk vyroste, tak by si nejradši nafackoval. Naštěstí jak píšeš, tohle je za náma. :palec:

• načítám...
19.8.10 17:21

Top já sem byla taky blbá vzala jsem si půjčku 50tisíc k vůli svýmu bejvalímu abych mu poplatila dluhy… a do ted to za něj platím… :-( I když pořád říká že mi ty peníze pošle tak sem zvědavá jestly se jich někdy dočkám…

• načítám...
29436
19.8.10 17:21
PusinkaMartinka píše:
to věřímmm… ted budete mít jeden velký dlůžek na byt… :wink:

To jo, ale zase člověk platí do svého. My jsme platili za pronájem 1 + 1 měsíčně 8.500 KČ, peníze vyhozené oknem a s dítkem by to nebylo asi zrovna ono.

• načítám...
19.8.10 17:25

Ty jo tak to mi platíme 6500kč nájem ale taky sou to prachy do luftu takže chceme svůj byteček

• načítám...
19.8.10 17:26

gabi a chtěla jsem se zeptat… kolik si ten tvůj tak vydělává, že mu dali jen jemu samotnému hypošku… jestly ti teda neva že se na to ptám…

• načítám...
1718
19.8.10 17:27
gabi.design píše:
PusinkaMartinka píše:
to věřímmm… ted budete mít jeden velký dlůžek na byt… :wink:
To jo, ale zase člověk platí do svého. My jsme platili za pronájem 1 + 1 měsíčně 8.500 KČ, peníze vyhozené oknem a s dítkem by to nebylo asi zrovna ono.

Přesně tak platíš do svého a s dítkem latit 8,5tisíce za 1plu1 by nebylo ono. My budeme brát půjčku na dům,budeme trochu zvelebovat náš rodinej domeček.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová