Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marti 1.600.000, hypotéku jsme brali na 1.100.000 a zbytek jsme kombinovali ze stavebka. Musím říct že úžasná cena potom, co jsme viděli v Brně. Tam byt 2 + 1 a větší pod dva mega fakt nehrozil.
Jo gábi prosím tě ty si vdanná??? Nebo japak ste si braly tu hypotéku????
Nejsem vdaná (zatím
). Přítel ji bral jen na sebe. Mohla jsem sice žádat a dostali bysme tak i víc, ale jsem v registru. Před třemi lety jsem si vzala paušál na mobilu, neměla práci a neplatila. Moje chyba, dluhy zaplacený (to mi zaplatil navíc taťka, do smrti mu budu vděčná) ale zkrátka na pět let jsem tam a jakoukoliv půjčku mi nikdo nedá (což je možná i dobře). Takže přítel příjmama dosáhl sám naprosto v pohodě. Jinak nemusíš být vdaná abys mohla žádat s přítelem, to určitě není podmínka.
PusinkaMartinka píše:
Aha a jak dlouho si neplatila, že si v registru?
Asi rok, naskákalo mi tam penále a byl z toho dluh 27 tis. KČ.
aha tak to se divím že tě neblokli hned… Ty jo a jak ses dověděla že si v registru to ti přišel nějaký dopis???
Jojo, několik dopisů. Jenže jsem tenkrát měla takový blbý období, tak jsem na všechno kašlala a nechala to v podstatě zajít až tak daleko. Teď jsem ten nejšťastnější člověk na světě, že nemám ani korunu dluhu.
gabi.design píše:
Jojo, několik dopisů. Jenže jsem tenkrát měla takový blbý období, tak jsem na všechno kašlala a nechala to v podstatě zajít až tak daleko. Teď jsem ten nejšťastnější člověk na světě, že nemám ani korunu dluhu.
Tohle období jsem měla taky a musela jsem kvůli tomu přejít na jinou školu. No prostě puberta semnou mlátila,jako hrom. Všechno mi bylo jedno,prostě rebelka.Taky jsem našim udělala spoustu starosti a jeden dloužek asi 4tisíce taky za telefon,nejhorší je,že tě hned šoupnou do registru.
No je to za náma. Měla jsem mladí divoký
myspulka píše:gabi.design píše:Tohle období jsem měla taky a musela jsem kvůli tomu přejít na jinou školu. No prostě puberta semnou mlátila,jako hrom. Všechno mi bylo jedno,prostě rebelka.Taky jsem našim udělala spoustu starosti a jeden dloužek asi 4tisíce taky za telefon,nejhorší je,že tě hned šoupnou do registru.
No je to za náma. Měla jsem mladí divoký
Přesně tak Mysi.
Prostě trhnutá puberťačka co jí je všechno jedno. A až z toho člověk vyroste, tak by si nejradši nafackoval. Naštěstí jak píšeš, tohle je za náma. ![]()
Top já sem byla taky blbá vzala jsem si půjčku 50tisíc k vůli svýmu bejvalímu abych mu poplatila dluhy… a do ted to za něj platím…
I když pořád říká že mi ty peníze pošle tak sem zvědavá jestly se jich někdy dočkám…
PusinkaMartinka píše:
to věřímmm… ted budete mít jeden velký dlůžek na byt…
To jo, ale zase člověk platí do svého. My jsme platili za pronájem 1 + 1 měsíčně 8.500 KČ, peníze vyhozené oknem a s dítkem by to nebylo asi zrovna ono.
Ty jo tak to mi platíme 6500kč nájem ale taky sou to prachy do luftu takže chceme svůj byteček
gabi a chtěla jsem se zeptat… kolik si ten tvůj tak vydělává, že mu dali jen jemu samotnému hypošku… jestly ti teda neva že se na to ptám…
gabi.design píše:PusinkaMartinka píše:To jo, ale zase člověk platí do svého. My jsme platili za pronájem 1 + 1 měsíčně 8.500 KČ, peníze vyhozené oknem a s dítkem by to nebylo asi zrovna ono.
to věřímmm… ted budete mít jeden velký dlůžek na byt…
Přesně tak platíš do svého a s dítkem latit 8,5tisíce za 1plu1 by nebylo ono. My budeme brát půjčku na dům,budeme trochu zvelebovat náš rodinej domeček.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat