Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, jak se máte? Mě je dneska všelijak,točí se mi hlava,žaludek jako na vodě a to sem si myslela,že druhý trimestr bude lepší. Včera večer jsem si dala u tv banán a udělalo se mi po něm mdlo, měla jsem co dělat ,abych to udýchala a neletěla na záchod ![]()
My taky pořád něco děláme, teď se dávali už konečně poslední plastový okna, tak je všude bordel, ještě žaluzie, parapety a je to
. Malovat budu ještě 3 pokoje, ale až se zadělají díry a takový blbosti. Furt tady prší
Dneska jsem se konečně dokopala k žehlení
No valím jíst a ještě musím vysát
myspulka píše:
Ahoj holky, jak se máte? Mě je dneska všelijak,točí se mi hlava,žaludek jako na vodě a to sem si myslela,že druhý trimestr bude lepší. Včera večer jsem si dala u tv banán a udělalo se mi po něm mdlo, měla jsem co dělat ,abych to udýchala a neletěla na záchod
Tak to ti nezávidím ![]()
Holky já jsem zde byla ráno, pak jsem se dala do vaření oběda, měla jsem v ledničce od jedné kolegyně z práce cuketu, tak jsem jí chtěla konečně zlikvidovat a na netu jsem našla recept na zapečenou cukinu s nivou a musím teda říct že to byla fakt mňamka. Pak jsem si šla dát šlofíčka a probudila se až teď. ![]()
Gabi, cuketu jsme měli včera
Ale teda jenom obalenou ve strouhance a osmaženou s bramborama a taky to byla mňamka ![]()
AHOJTE HOLKY JAK SE DAŘÍ DNESKA SE TU MOCN EHEJBE.JÁ SE ROZHODLA ŽE BUDEME DOMA A BUDEM JEZDIT PO VYLETECH NEBO NEKAM DO CHATKY POJEDEM A UŽIJEM SI TO STEJNĚ TAK I TAK JINAK MĚ JE FAJN ALE V PÁTEK JDU NA KREV TAK SE BOJÍM UŽ TED ![]()
Ahoj holky,tak mě je po celodením polehávání už fajn. Odměnou za to,že mi bylo špatně jsem cítila,jak se mi tam prcek vrtí. Krásný ![]()
kyblicek píše:
AHOJTE HOLKY JAK SE DAŘÍ DNESKA SE TU MOCN EHEJBE.JÁ SE ROZHODLA ŽE BUDEME DOMA A BUDEM JEZDIT PO VYLETECH NEBO NEKAM DO CHATKY POJEDEM A UŽIJEM SI TO STEJNĚ TAK I TAK JINAK MĚ JE FAJN ALE V PÁTEK JDU NA KREV TAK SE BOJÍM UŽ TED
K moři se ještě dostanete hodněkrát ![]()
Čaute holky, tak my máme kone čně hotovo hurááá. Akorýt přítel musí zítra odjet pryč a vrátí se až v neděli večer..takže mazec
Já už se docela bojím bývat tak dlouho sama doma, nechcu myslet na nic blbého ale přece sem už jen v 7 měsíci..někdy mám pocit že jsem úplně fit ale někdy potřebuju se vším pommoct a ještě venčit tu naší obludu se mi nechce…tolik schodů nahorů a dolů.A procházky mě už taky nebaví. Jinak mě pořád pálí žáha, jak bych snědla tak 10 balíčku větrových žvýkaček.. někdy to trá i celý den a je to k nevydržení
tak nevím jako těhu jestli si na to můžu něco vzít nebo ne ![]()
ahojte holky.přesně tak kmoři pojedeme až budou děti věší tak za tři roky to malé bude skoro 6 a dalšímu prckovi 2 a půl roku takže to už by pak šlo a děti to maj stejně zdrama ubytování pomale všude tak co.Moc vyřizování narychlo.tak pojedem se kouknout do prahy atd a třeba na vranov do chatek a uvidíme dá se to užít i tady dovolená.
Jinak teda na to pálení žáhy vubec nevím protže mě to nikdy nedělalo ani u malé ani u ted ani když jsem těhotná nebyla takže vlastně ani nevím co toje ale určitě nic příjemnýho ale snad něco v lékarně mají co by ti poradili a skusit to jestli to pomůže
Ahojky holky tak jak se mate? Vcera jsem hlidala 2 maly caparty tak jsem nestihla ani zaskocit.
A za chvilku pojedu k mamce uz jsem tam dlouho nebyla..
Od 7 mi nad hlavou delaji podlahy takze probuzeni fakt super.. Zvirata uplne mimo prisel za mnou kocour se schovat a on se nerad mazli a zelva se na me porad dobyvala z terarka az jsem si ji musela vzit taky na ruku no blazinec:cert: Tak se tu zatim mejte ja se du pripravit
![]()
Ahoj. Kyblíčku na Vranově jsem byla a taky v chatkách, ta měla 4 postele a kuchyňku a bylo jich tam celkově cca 20 a bylo to jakoby uzavřený, že se tam dostali jenom ty lidi, co bydleli v chatce, akorát chození na záchod bylo naprd, protože se chodilo takovej kus a přes kousek lesíka a jednou mamka šla v noci a šmíroval ji ňákej chlápek
To s námi byla ještě teta a bratránci, tak jsme chodili pak společně
Ale je to tam pěkný, byli jsme i na Bítově a na zámku Vranov.
taky jsme tam byli my sjme tam jezdili a stanovali jsme dokud jsem teda nebyla těhotná to pak ne protže v létě jsem byla skoro na konci těhotenství takže to už pro mě nebylo ale tak snad s něco najde neb pojedem na šumavu do nákýho penzionu třeba na tři dny atd ted tam byl brácha a strašně krásný to tam bylo vychvaloval si to
Ahojky holky,
včera jsem se tady už neukázala, jeli jsme na návštěvu k přítelově sestřence do Brna a přijeli jsme o půl třetí ráno, zkrátka naprosto slušná návštěva
. Dala jsem si skleničku vína a dneska ráno se probudila s parádním sušákem, fuj.
Teď jedeme do Svitav, musím tam ještě na VZP a jinak budu mít všechno vyřizování snad z krku, stavíme se u babči na kafe a pak hurá domů, přetahat konečně všechny ty krámy a zítra nás čekají ty podlahy.
Tak se mějte hezky a zatím.
![]()
kyblicek píše:
taky jsme tam byli my sjme tam jezdili a stanovali jsme dokud jsem teda nebyla těhotná to pak ne protže v létě jsem byla skoro na konci těhotenství takže to už pro mě nebylo ale tak snad s něco najde neb pojedem na šumavu do nákýho penzionu třeba na tři dny atd ted tam byl brácha a strašně krásný to tam bylo vychvaloval si to
Na Šumavu bych se chtěla jet taky podívat, viděla jsem reportáž v toulavé kameře a fakt nádhera ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat