Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
penalda píše:
tak pritel mel 2,80 Kg a ja 4,50 Kg takze stale doufam ze se to nejak zprumeruje.. Jinak ja bych radsi toho cisare ja zase cetla ze je to bezpecnejsi pro oba nez prirozeny porod..
ne císaře nee toho mám já je to nanic.holyk asi pojedem k moři ještě snad doufám furt taky něco hledám prd se vtmo vyznám
Já včera četla článek,jak císař probíhá,co všechno řežou no a fakt mám strach z tý infekce.Je to přece operace a zásah do těla. za to přirozený porod je pro tělo normální,ale když není nazbyt a musí být císařák,tak se nedá nic dělat.
Já rodila ve 23tt,ale malý měl jen 700g,takže prcek.Vím,že mě bolelo bříško jako při MS a pak jsem měla pocit,jakoby s mi chtělo strašně čůrat.Nebolelo mě to,protože jsem dostaLA EPIDURAL,ale Pa mi řekla,že už tak dvě hoĎky nepůsobí a bolesti jsem necítila.Pro mě byla spíš bolestivá ta ztráta a nervy zahrály taky svoje měla jsem pak tlak 90/90 a museli mě uspat,aby mě dočistily.Hrozný zážitek.Nepřeju nikomu.
kyblicek píše:penalda píše:ne císaře nee toho mám já je to nanic.holyk asi pojedem k moři ještě snad doufám furt taky něco hledám prd se vtmo vyznám
tak pritel mel 2,80 Kg a ja 4,50 Kg takze stale doufam ze se to nejak zprumeruje.. Jinak ja bych radsi toho cisare ja zase cetla ze je to bezpecnejsi pro oba nez prirozeny porod..
Jé jak já bych jela k moři,do Itálie na Elbu.Je tam krásně,já tam nebyla,ale chci se tam jednou podívat.Letos už ne a příští rok nevím,bylo by to pro prcka brzo,tak snad na přesrok.
to se nedivím to bych zažít nechtěla já měla císařa protže jsem musela a je to nanic rači přirozenej porod je to lepší a seš fit mnohem dřív mavíc máš maličké u sebe je to lepší
myspulka píše:kyblicek píše:Jé jak já bych jela k moři,do Itálie na Elbu.Je tam krásně,já tam nebyla,ale chci se tam jednou podívat.Letos už ne a příští rok nevím,bylo by to pro prcka brzo,tak snad na přesrok.penalda píše:ne císaře nee toho mám já je to nanic.holyk asi pojedem k moři ještě snad doufám furt taky něco hledám prd se vtmo vyznám
já právě bych jela dokud můžu jeli bysme autem a malá má dva roky takže super taky koukám n elbu tedka mám pohodoví těhotenství takže to je fajn nemusím ležet tak snad to vyjde
kyblicek píše:myspulka píše:já právě bych jela dokud můžu jeli bysme autem a malá má dva roky takže super taky koukám n elbu tedka mám pohodoví těhotenství takže to je fajn nemusím ležet tak snad to vyjdekyblicek píše:Jé jak já bych jela k moři,do Itálie na Elbu.Je tam krásně,já tam nebyla,ale chci se tam jednou podívat.Letos už ne a příští rok nevím,bylo by to pro prcka brzo,tak snad na přesrok.penalda píše:ne císaře nee toho mám já je to nanic.holyk asi pojedem k moři ještě snad doufám furt taky něco hledám prd se vtmo vyznám
Tiše závidím
ale pokud můžeš,tak proč ne.
ahoj holky je tady někdo ,kdo jede k moři i v pokročilém stádiu těhoteství?Mi se chystáme ted v pátek a jsem na začátku 6.měsíce,jsem zvědavá jak to zvládnu,ale nemám žádné velké problémy.Fakt jsem zvědavá.......Jedeme autem…
Čaute holky, u nás je dusno jako blázen. Vždycky mi otečou nohy a ruce že sem si už musela sundat prstýnky.. mě doktort posílal sám od sebe na všecky vyšetření. Až do 20 týdne sem byla akorát ve stresu ptz to jsme šli na srdíčko. Tam se ukázalo že je vše ok tak snad od té doby si užívám těhu, jinač sem pak byla v 2 trimsetru a tam už kontroloval jak rostou nožičky, jestli nemá roštěp patra atd..
Jinač se zvětšuju každým dnem..mám pocit že už mimi není jen v břiše ale leze mi i do boků
cítím nožičky i ruce. Včera po okoupání se ůplně otočil a patičky sem měla u žeber, a když sem se ohnula dozadu uplne vylezly přes kůži ven. Tak sem hnedka volala ségru a ta hnedka na to šahala že to není možné
ale fakt šli cítít chodidla ![]()
jo, barva mi chytla do zrzava jakoby s nějakým šedým melírem ..no snad se trošku ještě spraví..
zatím se mějte pá pá ![]()
To je krásný,já chci už taky cítít nožičky a ručičky
Já vím,že to není asi moc příjemné když tě kopne pod žebra.Taky si říkám,že budu nervózní do té doby než mi řeknou ve 20tt že je vše v pořádku hlavně srdíčko.
Jj, někdy to zabolí ale je to zas na jednu stranu super, jak to v sobě cítíš a jde to rozeznat. Já sem fakt do toho 20 týdne ani nikomu neříkala že sem těhu, nic sem ještě nekupovala.. je to blbé ale člověk nikdy neví tak sem se ještě prostě nechtěla radovat.. kolikrát se právě na tom utz dozví že srdíčko je špatné a je jen smutek.. takže já se začala radovat a užívat si to až pak..
neboj, dobře to dopadne jiná moožnost ani není ![]()
Taky zatím nic nekupujeme,je čas. Ale že jsem těhu ví snad všichni známí. Já se hodně bála teď toho screningu ve 12tt,ale dopadl na výbornou,takže ze mi ze srdce spadl velký kámen a já sem si začala těhu užívat.
Copak jste měly dobrého k obědu?Já měla květák s bramborama a okurkový salát. Mňam.
U nás je tchán a dělají s tim mojim plovoučku tak sem jim ukuchtila segedíský guláš mňam
mě to kdysi naučila babička tak to dělám furt. U nás teď začalo lít jak z konve..aspoň se spláchne to dusno.. a já konečně odpuchnu ![]()
U nás by taky neuškodil nějakej ten deštík,ale až raděj k večeru,protože mám venku prádlo ![]()
Já právě květák nemohla ani cítit před těhu a teď ho zdlábnu raz dva.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat