Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak zavyhrožuj,že pokud se nezačne chovat zodpovědně nejspíš o vás příjde.Třeba to pomůže.Občas je musíš postavit před hotovou věc.
To jsem taky rekla, ze radeji pujdu k mamce, ale nic. Nevim ne cem jsem, teda.
nikita066 píše:čau, je to v ostravě-mariánské hory. vršovců 1. hned za radnicí, kdyby jsi sem jela dej vědět dáme srazík
Ahoj holky, tak jsem se vám vrátila s úžasného výletu a srazíku maminek, bylo úžasněLady, ty jsi říkala, že máte v ove nějaký shop/sklad s kočárkama? A dala by jsi mi adresu?
Pěkné ráno holky,
Lady děkuju moc, a ten sklad je volně přístupný? Určitě bych chtěla pokoukat, poskoušet, kolik tam tak máte kočárků a jaké? Střední třída? Nižší třída? Nebo od všeho něco?
Niky7 píše:
Holky tak nam ta bytovka nevysla ale jak jsem si vsimla pritele to moc nezajima, jemu je jedno co s nami bude.je mu jedno ze dite by bylo ve vlhke mistnosti, to radeji utecu
Ahoj to je mi lito ze vam to nevyslo
A priteli se nesmis divit zijete u jeho matky a u maminky je nejlip..
Ten muj se ted uz konecne rozhoupal ale trvalo mu to vic jak rok.. ![]()
A kdyby sis sbalila par veci a jela na chvilku k mame tak uvidis jak najednou bude aktivni..
Aspon na toho meho to zabira ale vzdycky si musi myslet ze je to naporad
Ahojky holky,
Niky taky mě mrzí že to nevyšlo, ale souhlasím s Penaldou, chlapi jsou „mamánci“, tam je nejlíp a nechce se mu měnit svoje zvyky a návyky. Ale bude muset (a o tom třeba ještě neví), protože přijde mimčo a to se teprve bude muset ohánět a starat, na to od maminky zvyklej určitě není.
Normálně bych s ním promluvila, že čekáme dítě, musíš se začít chovat zodpovědně a jako otec od rodiny a pokud na něj výhrůžka že se sbalíš a odejdeš k mamce neplatí (asi si totiž myslíš že to neuděláš), tak bych se na pár dnů sbalila doopravdy.
Jinak holky dneska mám veget, přítel bude vařit oběd, máme špagety a ty on umí líp než já, tak mu to s radostí přenechám, teď tady zvonila sousedka a donesla kus dortu a zákusečky, mňam, tak si vařím kafe a jdu si dát do nosu. ![]()
Ahoj holky, to k nicemu nevede. Chce proste zustat doma. Nevim co mam uz delat. A stehovat se budu asi az pozdeji, jeho mati mi hodne pomohla, tak budu delat sceny az pozdejc. Kdyz on vubec nema o nic zajem!
Niky7 píše:
Ahoj holky, to k nicemu nevede. Chce proste zustat doma. Nevim co mam uz delat. A stehovat se budu asi az pozdeji, jeho mati mi hodne pomohla, tak budu delat sceny az pozdejc. Kdyz on vubec nema o nic zajem!
Taky to bude financni pohodlnost ze kdyz budete u mamy tak si usetrite nejaky penize co byste jinak dali za najem ne? To jsem taky poslouchala ale ono je lepsi mit mene penez a svuj klid.. Jo a ty penize se stejne neusetri to vim z vlastni zkusenosti vzdycky se musi neco zaplatit nebo koupit a jak rozmenis tak se rozutecou..
Zkus mu vysvetlit ze budete rodina a tak byste tak mely zacit i zit ze to maly potrebuje zazemi abyste si mohly rict to je nas domov a ne to je nase mistnost a zbytek mame s babickou
Holky dekuji za podporu. Peny mas pravdu, jde i o penize. no uvidime. A moc Vam vsem dekuji. Jeste ze Vas mam. ![]()
nikita066 píše:
Pěkné ráno holky,
Lady děkuju moc, a ten sklad je volně přístupný? Určitě bych chtěla pokoukat, poskoušet, kolik tam tak máte kočárků a jaké? Střední třída? Nižší třída? Nebo od všeho něco?
je to normálně dětský obchůdek s kojeneckým oblečením, přes lahvičky atd..ke kočárkům.. dovoz je polsko-ty nové . na zkoušení jich tam je cca 15? spíše katalogy a vzorníky atd.. jinač nám tam lidí nosí kočárky na komis použité. máme tam chicco a nějaké další značky..
jinač oblečení je tam plná prdel-Nové, od lidí, či dovoz anglie co vozíme. Jestli sem pojedeš tak se ozvi můžu ti dát slevu ![]()
Lady jj určo se uzvu a děkuju ![]()
Jinak holky přikládám foto, nějak jsem hodně povyrostla. Nebudu se bavit o tom, že jsem si včera koupila rifle s troškou vůle na to, když povyrostu, dneska už tam žádná vůle není
![]()
nikita066 píše:
Lady jj určo se uzvu a děkujuJinak holky přikládám foto, nějak jsem hodně povyrostla. Nebudu se bavit o tom, že jsem si včera koupila rifle s troškou vůle na to, když povyrostu, dneska už tam žádná vůle není
![]()
No Nikitko pěkně se nám zakulacuješ.
![]()
Ahoj holky. Tak jsme před chvílí přijeli z Prahy, strašný vedro a hlásili, že bude pršet
Jeli s náma kámoši a celou dobu jsem musela poslouchat jak kalili do rána
Lady, tak až budeme mít mimi, tak se ti určitě ozvu, pokud dovážíte věci z Anglie, mě se to oblečení strašně líbí, pokud máte značky Disney, Next atd. tak je určo koupím ![]()
Niky mrzí mě, že vám ten byt nedopadl, zkus se fakt sbalit a odejít na pár dnů k mámě a uvidíš.
Nikitko Sebik pěkně roste ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mysko ja mu to rikam snad uz mesic, proste nema zajem.