Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
14.8.10 22:04

Mysko ja mu to rikam snad uz mesic, proste nema zajem. :cry:

• Upravit
1718
14.8.10 22:06

tak zavyhrožuj,že pokud se nezačne chovat zodpovědně nejspíš o vás příjde.Třeba to pomůže.Občas je musíš postavit před hotovou věc.

• načítám...
Niky7
14.8.10 22:07

To jsem taky rekla, ze radeji pujdu k mamce, ale nic. Nevim ne cem jsem, teda.

• Upravit
1054
15.8.10 09:27
nikita066 píše:
Ahoj holky, tak jsem se vám vrátila s úžasného výletu a srazíku maminek, bylo úžasně :)Lady, ty jsi říkala, že máte v ove nějaký shop/sklad s kočárkama? A dala by jsi mi adresu?
čau, je to v ostravě-mariánské hory. vršovců 1. hned za radnicí, kdyby jsi sem jela dej vědět dáme srazík :dance:
  • načítám...
13335
15.8.10 09:30

Pěkné ráno holky,
Lady děkuju moc, a ten sklad je volně přístupný? Určitě bych chtěla pokoukat, poskoušet, kolik tam tak máte kočárků a jaké? Střední třída? Nižší třída? Nebo od všeho něco?

• načítám...
4855
15.8.10 10:10
Niky7 píše:
Holky tak nam ta bytovka nevysla ale jak jsem si vsimla pritele to moc nezajima, jemu je jedno co s nami bude. :cry: je mu jedno ze dite by bylo ve vlhke mistnosti, to radeji utecu :cry:

Ahoj to je mi lito ze vam to nevyslo :-( A priteli se nesmis divit zijete u jeho matky a u maminky je nejlip.. :lol: Ten muj se ted uz konecne rozhoupal ale trvalo mu to vic jak rok.. :-)
A kdyby sis sbalila par veci a jela na chvilku k mame tak uvidis jak najednou bude aktivni.. :mrgreen: Aspon na toho meho to zabira ale vzdycky si musi myslet ze je to naporad

• načítám...
29436
15.8.10 10:19

Ahojky holky,

Niky taky mě mrzí že to nevyšlo, ale souhlasím s Penaldou, chlapi jsou „mamánci“, tam je nejlíp a nechce se mu měnit svoje zvyky a návyky. Ale bude muset (a o tom třeba ještě neví), protože přijde mimčo a to se teprve bude muset ohánět a starat, na to od maminky zvyklej určitě není. :mrgreen: Normálně bych s ním promluvila, že čekáme dítě, musíš se začít chovat zodpovědně a jako otec od rodiny a pokud na něj výhrůžka že se sbalíš a odejdeš k mamce neplatí (asi si totiž myslíš že to neuděláš), tak bych se na pár dnů sbalila doopravdy.

Jinak holky dneska mám veget, přítel bude vařit oběd, máme špagety a ty on umí líp než já, tak mu to s radostí přenechám, teď tady zvonila sousedka a donesla kus dortu a zákusečky, mňam, tak si vařím kafe a jdu si dát do nosu. :-D

• načítám...
Niky7
15.8.10 10:42

Ahoj holky, to k nicemu nevede. Chce proste zustat doma. Nevim co mam uz delat. A stehovat se budu asi az pozdeji, jeho mati mi hodne pomohla, tak budu delat sceny az pozdejc. Kdyz on vubec nema o nic zajem!

• Upravit
4855
15.8.10 10:59
Niky7 píše:
Ahoj holky, to k nicemu nevede. Chce proste zustat doma. Nevim co mam uz delat. A stehovat se budu asi az pozdeji, jeho mati mi hodne pomohla, tak budu delat sceny az pozdejc. Kdyz on vubec nema o nic zajem!

Taky to bude financni pohodlnost ze kdyz budete u mamy tak si usetrite nejaky penize co byste jinak dali za najem ne? To jsem taky poslouchala ale ono je lepsi mit mene penez a svuj klid.. Jo a ty penize se stejne neusetri to vim z vlastni zkusenosti vzdycky se musi neco zaplatit nebo koupit a jak rozmenis tak se rozutecou..

Zkus mu vysvetlit ze budete rodina a tak byste tak mely zacit i zit ze to maly potrebuje zazemi abyste si mohly rict to je nas domov a ne to je nase mistnost a zbytek mame s babickou

• načítám...
Niky7
15.8.10 11:06

Holky dekuji za podporu. Peny mas pravdu, jde i o penize. no uvidime. A moc Vam vsem dekuji. Jeste ze Vas mam. :huban:

• Upravit
4855
15.8.10 11:17

Tak se tu zatim mejte ja jdu ukuchtit neco k jidlu :-)

• načítám...
1054
15.8.10 17:51
nikita066 píše:
Pěkné ráno holky,
Lady děkuju moc, a ten sklad je volně přístupný? Určitě bych chtěla pokoukat, poskoušet, kolik tam tak máte kočárků a jaké? Střední třída? Nižší třída? Nebo od všeho něco?

je to normálně dětský obchůdek s kojeneckým oblečením, přes lahvičky atd..ke kočárkům.. dovoz je polsko-ty nové . na zkoušení jich tam je cca 15? spíše katalogy a vzorníky atd.. jinač nám tam lidí nosí kočárky na komis použité. máme tam chicco a nějaké další značky..
jinač oblečení je tam plná prdel-Nové, od lidí, či dovoz anglie co vozíme. Jestli sem pojedeš tak se ozvi můžu ti dát slevu :palec:

• načítám...
13335
15.8.10 18:26

Lady jj určo se uzvu a děkuju :hug:

Jinak holky přikládám foto, nějak jsem hodně povyrostla. Nebudu se bavit o tom, že jsem si včera koupila rifle s troškou vůle na to, když povyrostu, dneska už tam žádná vůle není :nevim: :mrgreen:

• načítám...
29436
15.8.10 18:34
nikita066 píše:
Lady jj určo se uzvu a děkuju :hug:Jinak holky přikládám foto, nějak jsem hodně povyrostla. Nebudu se bavit o tom, že jsem si včera koupila rifle s troškou vůle na to, když povyrostu, dneska už tam žádná vůle není :nevim: :mrgreen:

No Nikitko pěkně se nám zakulacuješ. :palec: :-)

• načítám...
2767
15.8.10 19:12

Ahoj holky. Tak jsme před chvílí přijeli z Prahy, strašný vedro a hlásili, že bude pršet :nevim: Jeli s náma kámoši a celou dobu jsem musela poslouchat jak kalili do rána :roll: Lady, tak až budeme mít mimi, tak se ti určitě ozvu, pokud dovážíte věci z Anglie, mě se to oblečení strašně líbí, pokud máte značky Disney, Next atd. tak je určo koupím :wink:
Niky mrzí mě, že vám ten byt nedopadl, zkus se fakt sbalit a odejít na pár dnů k mámě a uvidíš.
Nikitko Sebik pěkně roste :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová