Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sima90 píše:penalda píše:No byla bych ráda kdyby se to povedlo konečněsima90 píše:A treba ne
U nás je taky hnusně a to máme jet do Prahy. No mě právě už 4 dny v kuse bez přestání bolí prsa, no spíše bradavky úplně na dotek, takhle mě nikdy nebolely a občas mě pobolíva podbřišekAle to nic neznamená asi a beztak dorazí MS
Vim jak je to hrozny cekani.. ![]()
My se snazily o mimi 2 roky a kazdy negativni test jsem obrecela pak uz jsem si rekla ze takhle to dal nejde ze bych se z toho zblaznila..
Prestehovaly jsme se a ja si nasla jineho doktora a ten zjistil ze mam slabou delozni vystelku takze se to vajicko nema sanci uchytit.. Tak jsem brala proveru a pak najela na antikoncepci a prestala se nervovat stim jestli jsem tehotna nebo ne..
Dohodli jsme se ze si dame tak 2 az 3 roky pauzu a pak zkusime treba umely oplodneni.. No a nakonec jsem otehotnela i prez tu antikoncepci..
Ja to brala jako zazrak a pritele to nejak rozhodilo takze mu nejakou dobu trvalo nez to stravil..
A za par tydnu mu to doslo a zacal se hrozne na to maly tesit ![]()
sima90 píše:
Dobré ráno holkyTo je hrozný, nejenže usnu kolem 1 hodiny, ale taky vstávám takhle brzo a ne a ne už zabrat
Ahoj Gabi, tak jak ti to dopadlo s tou výplatou? Doufám, že se vše vyřešilo
Lady, pěkný štěňata, ale taky bych se na to nemohla dívat. A už jste je všechny prodali?
Niky, uteče to jak voda, za chvíli budeš držet ten uzlíček štěstí v ruce a budeš vzpomínat na těhotenství
Holky otázka trošku mimo, jak jste poznali těhotenství, kromě toho, že vám vynechala ms, jako myslím příznaky ňáké atak
Strašně mě bolela prsa, pnutí a citlivost bradavek,chodila jsem často čůrat, nemohla jsem cítit alkohol. Poznala jsem na sobě,že jsem těhu i bez testu,ten byl jen potvrzením,že čekáme mimi. ![]()
Ahoj holky, no a u me zacaly priznaky presne jak ma sima. Bolely me desne bradavky a to me nikdy nebolelly ani pres ms. Pak jsem byla taky nejaka nervozni. Simi uvidis kdy to mas mit?
me teda bolely prsa jak kdybych tam mela modriny bradavky az ted posledni mesic.. ![]()
To mi povídej,já měla pocit,že když si sundám podprdu,tak mi upadnou
Ještě teď občas zabolí a bradavek se nemůžu dotknout.
No fakt strašně mě bolí
A prostě vkuse bez přestání a mě nikdy nebolely ani před ms prostě vůbec, tak se právě divím, čím by to mohlo být. Přítel říká, že už se to třeba povedlo, ale já myslím, že ne. Přijde ms a budu zase akorát zklamáná ![]()
Penaldo, tak to bych se zbláznila,když bych se měla snažit 2 roky
Pro mě to je hrozně stresující ![]()
Gabi to mě mrzí, že ti to těhu nevyšlo, doufám, že se vám brzy zadaří ![]()
Je to docela smutný no, když ženský, který se snaží otěhotnět a nejde jim to, musí např. podstoupit umělé oplodnění nebo adoptovat a pak ve zprávách nebo na internetu se dočítáte, že ňáká blbka odhodila dítě do popelnice nebo minule byla na netu zpráva, že našli ohořelé tělo novorozence
spáchala to matka dítěte a bylo ji 37 let, což by člověk řekl, že by měla mít trošku rozum než když to udělá třeba mladá holka.Tak to mi potom řekněte co to je za stvůry
Je to hnus prostě co se dneska děje
Přitom tolik párů dneska čeká na adopci a oni tohle udělaj nevinnýmu dítěti ![]()
Tak třeba jsi těhule.Moc bych ti to přála a všem,který se snaží.
![]()
Máš pravdu je to hnus,jak tohle někdo dokáže udělat. Jsou to stvůry a udělala bych jim to samé.Fuj. Já nedávno slyšela o tom,že našli novorozence zahrabaného v kompostu. Co ze mě vypadlo za slova, no je mi na ![]()
myspulka píše:
Tak třeba jsi těhule.Moc bych ti to přála a všem,který se snaží.![]()
Máš pravdu je to hnus,jak tohle někdo dokáže udělat. Jsou to stvůry a udělala bych jim to samé.Fuj. Já nedávno slyšela o tom,že našli novorozence zahrabaného v kompostu. Co ze mě vypadlo za slova, no je mi na
Děkuju
Je to fakt hrozný, co se děje
Taky budeme dneska grilovat, máme už naložený maso. Praha nevyšla je hnusně, tak snad zítra.
Pa ![]()
sima90 píše:
No fakt strašně mě bolíA prostě vkuse bez přestání a mě nikdy nebolely ani před ms prostě vůbec, tak se právě divím, čím by to mohlo být. Přítel říká, že už se to třeba povedlo, ale já myslím, že ne. Přijde ms a budu zase akorát zklamáná
Penaldo, tak to bych se zbláznila,když bych se měla snažit 2 rokyPro mě to je hrozně stresující
Gabi to mě mrzí, že ti to těhu nevyšlo, doufám, že se vám brzy zadaří
Je to docela smutný no, když ženský, který se snaží otěhotnět a nejde jim to, musí např. podstoupit umělé oplodnění nebo adoptovat a pak ve zprávách nebo na internetu se dočítáte, že ňáká blbka odhodila dítě do popelnice nebo minule byla na netu zpráva, že našli ohořelé tělo novorozencespáchala to matka dítěte a bylo ji 37 let, což by člověk řekl, že by měla mít trošku rozum než když to udělá třeba mladá holka.Tak to mi potom řekněte co to je za stvůry
![]()
Je to hnus prostě co se dneska děje
Přitom tolik párů dneska čeká na adopci a oni tohle udělaj nevinnýmu dítěti
Taky proto jsme si daly tu pauzu uz jsem z toho byla tak mimo ze bych se za chvili zblaznila.. Rozbrecelo me kazdy mimco v kocarku ![]()
ahooooj ![]()
Myspulko ty se máš, taky bych si dala něco z grilu ![]()
lady jůůů ty jsi krásný… ![]()
Tak dogrilováno.U nás se udělalo krásně,takže to spapkáme venku. Kači, aspoň bych ti poslala trochu vůně kdyby to šlo přes net.
Holčiny jsem tu, k obědu jsme měli gulášek a pak jsem zalehla. Probudila se až teď.
** Myspulce** a Simče přeju dobrou chuť, taky bych si dala něco na grilu. Přemýšlím co budeme dělat, celkem se totiž nudím, takže si asi zahrajeme s přítelem nějakou hru po netu. Dost často takhle blázníme, on u jednoho noťase, já u druhého a jedeme.
Simčo jak si psala co jsou schopné ženské udělat, tak je to fakt příšerné. Taky vždycky tohle říkám: ženská která si dítě přeje, tak se ne a ne podařit a ty co to dítko nechtějí se „někde otřou“ a jsou hned v tom. No pamatuju si jak jsem měla letos v květnu narozky, tak jsme byli u našich, protože jsme slavili hromadně ještě narozky taťkovy manželky (mojí nevlastní mamky) a její mamky a pamatuju jak v té hospodě měli sraz maminy s kočárama. No a jak jsem s pokročilou dobou a s pokročilým alkoholem pak strašně brečela na záchodě, jak mě to strašně vzalo a Zdenička (nevlastní mamka) mě pak utěšovala na záchodě. Takže mi je s každým vidícím kočárkem taky div ne do pláče. A je strašně těžký se na to neupnout a nemyslet.
Čuste holky,
mám kámošku co rodila v 17 letech teď ji je 19 malý Samík má 2 roky a už čeká druhé no mazec
jinač já sem si šla dneska na procházku,ale v tom vedru sem byla ráda že sem to došla do práce ke tchýni a ta mě pak hodila domů autem.. máme tu ůplné vedro,sem vyřízená jak bych běžela maraton. Funím jak buldozer
Zíttra se jdu nabarvit k mamce tak doufám že mi to chytne dobře, prý to v těhu někdy chytne jinač.
Já zž bych zase chtěla nakupovat malému nějaké blosti ale u nás a v okolí mám všecko prolezlé, neznáte nějaké fajn internetové stránky k pokoukání?
lady já hodně koukám na mimibazar.cz je tam spousta krásných věcí… stačí zadat značku (pokud toužíš po zn.) a pak už jen vybírat… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat