Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
13.8.10 11:11
myspulka píše:
KOčárek budeme kupovat až tak v listopadu nebo prosinci.

No my se chystame taky v prosinci ale 16.01. mam termin tak si ted rikam jestli to neni pozde kdyz by ho treba musely objednat nebo tak :nevim:

• načítám...
1718
13.8.10 11:15

No prcek se má narodit na začátku února,tak nám bude stačit v Prosinci,ale u tebe bych koupila kočárek dřív,když budete objednávat.

• načítám...
4855
13.8.10 11:28

No to je prave to.. Zkousela jsem ho najit nekde v okoli abychom si ho mohli prohlednout a vyzkouset ale zatim bez uspechu a jen tak naslepo prez e-shop se mi ho objednavat moc nechce.. :-? Budeme to muset jeste poresit :think:

• načítám...
2767
13.8.10 11:29

Já jsem taky na ÚP už skoro rok :oops: Mám tam jít v září, tak bych byla ráda, kdyby se mimi povedlo, ale nedoufám v to a bylo by mi jedno, co by si o mě říkali. Děti si kvůli penězům dělá určitá menšina :cert: Ale to porodný se hodí. Uvidíme, jak to ta naše vláda nakonec vymyslí :roll:

• načítám...
2830
13.8.10 12:13
malé už nebylo srdíčko vubec jsem ráda že je zdravá zanedbali to a čekali jestli nekoh zavolat snad hodinu pak přišel dr a čučel jak puk proč ho nezavolali hnedka navíc za 27hod jsem byla otevřená tak tři cm

tak to muselo být strašné… a vůbec si neumím představit těch 27 hodin!! ale hlavně že je v pořádku :-)

• načítám...
10405
13.8.10 13:16
Muchitos píše:
malé už nebylo srdíčko vubec jsem ráda že je zdravá zanedbali to a čekali jestli nekoh zavolat snad hodinu pak přišel dr a čučel jak puk proč ho nezavolali hnedka navíc za 27hod jsem byla otevřená tak tři cm
tak to muselo být strašné… a vůbec si neumím představit těch 27 hodin!! ale hlavně že je v pořádku :-)

jo hlavně že je vpořádku no ona půlka z těch hodin se dala vydžet ale pak 8 hod po miutě už teda ne bez ničeho to sem nevydržela

• načítám...
Niky7
13.8.10 15:25

Ahoj holky tak uz to mam za sebou a jsem uplne vyruzena. Divala jsem se na kocarek ve meste a ten byl uplne uzasnej!

• Upravit
10405
13.8.10 15:29

je to hrozný člověk by hnedka nakupoval já su taky taková ale ještě čekám.Jinak už mám konečně dopečíno takže super

• načítám...
1054
13.8.10 19:12

Čaute holky, jak se máte? my celý den makáme, no já teda ne :-D akorát sem udělala oběd. Sme se z garsonky přestěhovali do 2+1 tak to tady dáváme do kupy. Sice už sme tu snad od března, ale přítel furt pracuje takže nic moc udělané. Teďka máme akorát komplet ložnici. Vymyslela sem si že chci spojit kuchyn z obývákem tak je tady díra jak hrom,ale už se to rýsuje..do neděle by to prý mělo být. No doufám než příjde mimi na svět bude celý byt. Tak mě i štve že nic nedělám jen na ně čučím,ale co taky že..
Koupelku sme měli jako první ale pak sme měli 13 štěnat takže je ještě v horším stavu než předtím :mrgreen: Nám to pěkně zdevastovali špunti. tak se zatím mějte pá

• načítám...
Niky7
13.8.10 20:00

Holky tak dnes zacinam 3 mesic, je hrozne jak to leti.

• Upravit
29436
13.8.10 20:17

Ahojky holky,

tak jsem doma. Dneska tady asi moc nebudu, musím se věnovat chlapovi. :-D Koupili jsme si vínko, pustíme film a …však to znáte. :hug: Ale pozitivní na tom všem je, že mi dneska začíná děvět dnů volna. Možná sem ještě nakouknu. :mavam:

• načítám...
4855
13.8.10 20:20
Niky7 píše:
Holky tak dnes zacinam 3 mesic, je hrozne jak to leti.

to verim me trvalo dva mesice nez jsem zjistila ze jsem tehotna :lol:

• načítám...
29436
13.8.10 20:25

Ještě koukám že tady máte holky nové profilovky, pěkné! :palec:

Jo a co se týče té práce, já ji třeba sice mám, ale zase mám samozřejmě smlouvu na dobu určitou, takže kdyby přišlo dítko, tak během těch tří let co bych byla doma by mi skončila smlouva a já budu bez práce taky. Takže si z toho nic nedělejte, to je totiž jak prašť a uhoď. Ještě že mám toho chlapa na neurčito a na vedoucí pozici, takže jakáž takáž jistota (ale zase splácíme hypotéku).

• načítám...
13335
13.8.10 20:32

ahoj Gabi, no v dnešní době v té práci není jistota žádná :think:
Jinak pěkný večer

• načítám...
627
13.8.10 20:45

Ahojky holky, omlouvám se že Vám sem takhle lezu, ale mám na prodej kočárek na fotce (lepší fotky zítra nafotím). Kupovali jsme ho za 20 000 kč a nyní ho nabízím za 5 000. Je koupený před dvěmy lety. K tomu je sporťák, autosedačka(dá se nacvaknout na konstrukci), korba, taška a pláštěnka. Kdyby jste měla některá zájem, nebo známého který shání kočárek :palec: . Děkuju :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová