Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
gabi.design píše:
Ahojky holky, tak jsem doma.![]()
A jsem nehorázně naštvaná. Přišla mi výplata, ovšem o čtyři tisíce nižší, takže zítra jdu na personální a ať to koukají vyřešit. Nechápu jak se tohle může stát, fakt mám z toho náladu pod psa a zuřím.
Ladynko ten kočárek jsm viděli s přítelem v Kika, nevím jestli to byl přesně tento typ, ale byl úplně stejný - podvozek, korba, sedačka…, jen byl jednobarevný, tam měli růžový a přítel byl z něho teda hotovej. Jak ho kočáry absolutně nezajímají, tak mi sám řekl, že ten se mu strašně líbí a že by ho bral i v té růžové.
Příspěvek upraven 11.08.10 v 20:00Jen že ho odrazuje ta cena.
Tak doufám že než budeme mít mimi my, tak třeba klesne.
Jj, to je ten Quinny buzz 3 . Normální barvy jsou u nás k sehnání.. ale tady ten je limitovaná edice od projektanta henrik Vibskov. A tenhle k nám právě ještě nedošel..a bůhví jestli dorazí, na aukru jsem ho našla ale jen sportovní verzi, paní píše že si ho přivezla taky z Německa.
papajinka píše:LadyRtw píše:už jsem ti to jednou psala. Je k sehnání v ČR úplně v pohodě na mimibazaru. Je nový. Je to limitovka za 16 000 s korbou, slun. brýlema, fusakem ve tvaru tučňáka a pláštěnkou. Stačí se pořádně pokoukat!
http://allegro.pl/…1_super.htmlNo já sem hotová tady do tohohle, ale u nás v ČR zatím k nesehnání..pouze sporťák.. Poláci ti si ho obědnávají z Německa..
sem do něj blázentakový nevšední
Tak já sem u nás viděla jen sporťák této řady, a k tomu tašku a brýle. Hlubokou korbu atd sem nenašla že by to dával někdo do kupy. Tak hoď prosím odkaz díky. Já nevím jak to mám na tom mimibazaru najít. UŽ JSEM HO NAŠLA.. ALE NENÍ TO STEJNAK CELÉ,ŠKODA ALE DÍKY . SEM RÁDA ŽE UŽ JE TADY
ahoj holky, tak jsem se vrátila z výletu a musím říct, nic moc. Chtěla jsem si něco pěknýho koupit, nic moc jsem nenašla, v meku jsem si dala do nosu a pak se u tety přejedla hrachem, tak teď mi to tam nějak pracuje, uvidíme co bude. Jinak zítra jdu na holandský textil a jdu kouknout na mimi, tak kdyžtak toho vezmu víc a dám to na net kdyby někdo měl zájem.
Dobrou noc děvčátka, jdu do postele… zítra kouknu až přijdu z práce tak se tu mějte a moc nedrbejte ať nemusím tolika dočítat páááá ![]()
kačenka89 píše:
Dobrou noc děvčátka, jdu do postele… zítra kouknu až přijdu z práce tak se tu mějte a moc nedrbejte ať nemusím tolika dočítat páááá
Kači dobrou. ![]()
Ahojte už asi všichni spíte co.. já jsem do ted žehlila
já myslím že se dá koupit dobrý kočárek i v bazaru… hlavně ty ceny tam jsou uplně super i za nový kočárek.. my jsme koupili x-landera ještě rok a půl v záruce za 4000… nový stojí asi 9000… takže já jsemjedině pro bazar
a taky nám dlouho trvalo než jsme narazili na ten pravý kočár co nám vyhovuje uplně ve všem…
Ahojky holky, povalím do práce, tak se tu mějte.
Jsem zvědavá jak dneska dopadnu s tou výplatou, tak na mě myslete.
dobré ráno holky jak jste se vyspali j nic moc když vztanu je mi divne ale zachvilu to přejde.Ja taky mela na alou kocar teda od brachy ale oni ho taky koupili ojetej a byl jeste vzaruce a byl super já osobně bych do kočáru třeba 16 000 nedala je to moc mimi tam stejně leží jen chvilu ale to jak kdo já už totiž mám golfáč atd takže potřebuju jen hlubokou korbu ale kdybych sehnala ten hezej co tu ukazovala niki tak bych chtěla i sporták ale sedačku už mámm takže to je mi k ničemu
jojo já nemůžu spát ikdyž bych chtěla prcek mě k tomu ještě chodí budit ![]()
jo to mě v noci budilo čůrání a hafan a dneska ráno včerejší hrách ![]()
Ahoj holky, tak já se dnes taky moc nevyspala.Musela jsem dvakrát za noc na záchod čůrat, pak mě otravoval komár a k tomu nám začaly blbnout psy jelikož u sousedů se mrňouchaly kočky. No hrůza. Mám oteklý oči z toho nevyspání a asi půjdu po obědě spát.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat