Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kyblicek píše:
přesně tak vyrostou rychle já mám po segrách dupačky na miminka eště po mě jsou furt stále krásný což se divím protože dnešní oblečení tak dlouho nevydrží aji po segrách sjou ty dupačky tak jsem všechno vyprala na chystala na malou a pak když každej chodil kupoval oblečení takžjsem nakonec pomale furt používala ty noí abyjsme to stihli nák vynosit a jelikož byla malinktá tak to vydrželo dlouhoale taky sem si nakoupila sama protože člověk nikdy neodolá ty věcičky jsou totiž tak krásný a roztomilí že to nejde nic nekoupit
Já mám taky dva pytle obnošených věciček. Jsou od tchýně po klukach a po holce. Od miminka až do 4let. Myslím,že je prlně využiji. Těším se až budu to mrně oblíkat a rozmazlovat.
myspulka píše:kyblicek píše:Já mám taky dva pytle obnošených věciček. Jsou od tchýně po klukach a po holce. Od miminka až do 4let. Myslím,že je prlně využiji. Těším se až budu to mrně oblíkat a rozmazlovat.
přesně tak vyrostou rychle já mám po segrách dupačky na miminka eště po mě jsou furt stále krásný což se divím protože dnešní oblečení tak dlouho nevydrží aji po segrách sjou ty dupačky tak jsem všechno vyprala na chystala na malou a pak když každej chodil kupoval oblečení takžjsem nakonec pomale furt používala ty noí abyjsme to stihli nák vynosit a jelikož byla malinktá tak to vydrželo dlouhoale taky sem si nakoupila sama protože člověk nikdy neodolá ty věcičky jsou totiž tak krásný a roztomilí že to nejde nic nekoupit
to já se nato taky těším ale budu o muset dělat obou straně i s malou aby pak na mrnouska nežárlila ikdyž teda zatím je v pohodě všechno šem pujčí rozdělí se sakždým není lakomá takže to je fajn a hlavně všem říká že mám v bíšku mimi
ona to řekne po svím takže to někdy nepochopí ty lidi ale já ji moc dobře chápu.to je jasný všechno se využije já už ted mám spíš po děckách věci na doma ale něco se najdei na ven šaty atd tech mám že je nestačí nosit ![]()
No já když mi bylo pět,tak se narodila sestra.Moc jsem se na ni těšila a skákala jsem radostí.No a když jí přivezli domů,tak jsem se na ní prý podívala a prohlásila jsem,že je škaredá a že si s ní nebudu hrát ![]()
No a stejně jsem se s ní pak sžila. Sice je mezi námi věkový rozdíl,ale rozumíme si,když potřebuje poradit příjde zamnou a ne za mamkou. Teď oslavila 18. Obě jsme dost rozdílné,ale rozumíme si.
to je paráda hlavně že si rozumíte protže já si teda taky se všema sourozencama rozumím ale s jednou jsem o 12 let jinak o 6 a o 7roku a já bych tak teda děti nechtěla od sebe prot jsem se rozhoda že chcu další ale mamka chtěla hned po prvním jenže chuděra 6 let nemohla otěhotnět nešlo jí to tak se smířila s tím že bude mít jen jedno a pak najednou bum a chlap se kolem ní molh jen pohnout a už byla v tom ![]()
Pěkné ráno holky moje,
koukám, že tady už je diskuze naplno. Já posnídala, dočetla dvě hlavní diskuze a spapala prášek ![]()
nikita066 píše:
Pěkné ráno holky moje,
koukám, že tady už je diskuze naplno. Já posnídala, dočetla dvě hlavní diskuze a spapala prášek
gratuluji ke chlapečkovi včera jsem to ani nestihla napsat
Taky moc gratuluji k chlapečkovi,taky by mě zajímalo co že mi to roste v bříšku.
mě už taky ale teda já si ještě počkám dlouho ale dočkám se taky já ani nemůžu vybrat žádný jména na holku a u malé jsem zase nevěděla jmeno na kluka tak třeba to tedka bude kluk:-)
Pro holčičky je spousta krásných jmen. Mě spíš dělalo potíže klučičí jméno. Pro holčičku máme už dávno vybráno bude to Jůlinka.Chlapečka se rozmýšlíme Šimon nebo Matyáš. No posuďte vy,který jméno se hodí víc k příjmení Hájek?
Holky mocinky děkuju.
Kybličku uvidíš, já toho pindíka miminku asi přisoudila jak jsem o něm neustále mluvila ![]()
tak mě se líbí víc ten šimon k tomu příjmení ale jinak se mi líbí jako obě.no já ted bych si spíš vybrala na kluka a na holku nevím nic se mi snad nelíní a když jo jo tak mě o zachvilu zase pustí ale ono se najde náký jméno máme ještě čas
tak každé si líbí jiné
tak si vyber
tak my si přáli před tím kluka a měli sjem holku a ted chci zase hoku tak třeba to bude kluk ale to je jedno budu ráda aji za to aji zato
neboj nějaký jméno tě zaujme. Mám stejně pocit,že čekáme holčičku,ale přítel tvrdí,že to bude kluk po tom pondělním UTZ,nevím sice od čeho tak usuzuje,ale jsem zvědavá jestli mě moje intuice i tentokrát nezklame.
jojo to zaujme já sem se ještě nedívala tak pořádněpočkám až potom 12tt a pak terv budu vybírat pořádně.a co máš jako první dítě já jsem totiž taky věděla že to bude holka prostě jsem to měla v sobě a ted tak jako nemám vubec netuším
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat