Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
10.8.10 19:59

Ahojky holky,

dočítat vás nebudu, určo je toho moře, ale Nikitce gratuluju ke klukovi. :kytka: Já jsem dneska jela domů busem, přítel šel z práce do práce, tak jsem sama doma a celkem se nudím. Jsem zvědavá kdy dorazí… :think:

• načítám...
10405
10.8.10 19:59

přesě tak je to i u nás plno sestřenic bratrancu atd a to já už mám 3sourozence takže to a pozvali jsme rodiče sourozence a babičy a tím to haslo večer tam došlo pár kamarádu ale až večer a to bylo všechno

• načítám...
2767
10.8.10 20:01

Ahoj Gabi :mavam: Tak jak bylo v práci? Dneska seš tady ňáko pozdě :-D

• načítám...
2767
10.8.10 20:06
kyblicek píše:
přesě tak je to i u nás plno sestřenic bratrancu atd a to já už mám 3sourozence takže to a pozvali jsme rodiče sourozence a babičy a tím to haslo večer tam došlo pár kamarádu ale až večer a to bylo všechno

My bysme měli tak 60 lidí jak nic :lol: Právě pozveš jednoho a musíš i toho druhýho, aby to nebylo blbý a pak se nestačíš divit. Nejde vůbec o to jakou kdo má svatbu. Hlavně, když jsou pak pěkný fotky ať je na co vzpomínat :wink: A našich společných kamarádů? No jelikož jsou všichni zadaní, tak dohromady by jich bylo taky dost, takže potom bysme je pozvali na zahradu a tam něco uďáli.

• načítám...
29436
10.8.10 20:08
sima90 píše:
Ahoj Gabi :mavam: Tak jak bylo v práci? Dneska seš tady ňáko pozdě :-D

V práci bylo pracovně, nic moc. Chtělo by to mateřskou. :mrgreen: Spousta práce, dneska jsem fakt utahaná. Asi půjdu spát brzy.

• načítám...
2767
10.8.10 20:11

Neboj dočkáš se, jak půjdeš k doktorovi, tak to pak půjde rychle :palec:

• načítám...
2767
10.8.10 20:11

No nic holky, jdu se vykoupat, přijede přítel a jdem spát. Tak papa :mavam:

• načítám...
29436
10.8.10 20:13
sima90 píše:
kyblicek píše:
My bysme měli tak 60 lidí jak nic :lol: Právě pozveš jednoho a musíš i toho druhýho, aby to nebylo blbý a pak se nestačíš divit. Nejde vůbec o to jakou kdo má svatbu. Hlavně, když jsou pak pěkný fotky ať je na co vzpomínat :wink: A našich společných kamarádů? No jelikož jsou všichni zadaní, tak dohromady by jich bylo taky dost, takže potom bysme je pozvali na zahradu a tam něco uďáli.

Simčo jsem si na něco vzpomněla, jak tady píšeš o té svatbě. Já byla minulý měsíc na svatbě přítelova spolužáka a šíleně děsně se mi tam nechtělo. Vůbec jako nemusím akce takového charakteru, ještě když jsem tam pak viděla tu mega slavností akci, tak jsem měla náladu pod bodem mrazu, no nic pro mě. Tak jsem řekla přítelovi, že takový divadlo rozhodně nikdy dělat nebudu, jestli bysme se nemohli vzít jen se svědkama v džínách a že se teda nikdy neožení, protože teď už vím co by mě jednou čekalo. :mrgreen: A on mi na to řekl, že se klidně můžeme vzít v pyžamech a udělat pyžamovou svatbu, ale hosté tam prostě budou! :pocitac:

• načítám...
29436
10.8.10 20:16
sima90 píše:
No nic holky, jdu se vykoupat, přijede přítel a jdem spát. Tak papa :mavam:

ahojky :mavam:

• načítám...
13335
10.8.10 20:21

Holky tak jak vás tady čtu tak mám až výčitky svědomí, jak jste o salátcích.
Věřím, že po porodu si toho užiju dost :palec:

Gabi děkuju

• načítám...
Niky7
10.8.10 20:32

Holky jaky mate nazor na veci z bazaru na mimco?

• Upravit
4855
10.8.10 20:35

niki taky gratuluju k synovy a co jmeno? :palec:
My jdeme na kontrolu zitra tak jsem zvedava co se dozvim.. No uz vidim jak zase nebudu celou noc spat :-)

• načítám...
4855
10.8.10 20:38
Niky7 píše:

Nezalezi jestli je to nove ale jak to vypada.. :-D Kolikrat jsou veci z bazaru kvalitnejsi nez nove :wink:

• načítám...
29436
10.8.10 20:38
Niky7 píše:

Já celkem kladné, respektive třeba kočárek chci jednou nový, na to jsem jako přítele už dopředu upozornila. :mrgreen: Ale co se týče oblečení, tak já teda plánuju to jednou v bazárcích kupovat. Protože to oblečení je tam fakt jako nové, co se takhle sem tam dívám, navíc ty mimča z toho hned vyrostou, takže proč to hrotit? Takže co se týče mě a bazárků, odpovídám ANO.

• načítám...
13335
10.8.10 20:46

Niky pokud je to kvalitní klidně.

Penaldo bude to Sebastián. :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová