Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Muchitos píše:
Ted jsem si přečetla to stím porodným… vždyt to nemůžopu zrušit ne?? už i těch 13 000 je dost máloa k tomu rodičáku.. mi řekli, že si můžu vybrat jen mezi 3 a 4 a že nemám nárok na mateřskou, protože jsem neměla odpracovaných těch 270 dní a kámoška, která pracovala asi 2 měsíce dostala mateřskou a mohla si zvolit i tu dvou letou verzi… chápete to? já ne
Před pár rokama bylo porodný 17000kč na jedno dítě, pak to krouhli na 13 tisíc a teď chtěj zase
To je teda divný
Tak rodičák mohla napsat na přítele ten 2-letý, ale na to musíš platově dosáhnout, nevím kolik to činí
Ale, že dostala mateřskou…
dík
u nás v ostravě jsou hloupé sociální pracovnice.. každá má pravdu ale každá jinou. Má to normálně na sebe.. ono kdysi to bylo, že se započitávalo studium, ale to zrušili tuším vloni… a ta paní na socce jí to studium započetla… Moje sestra šla na mateřskou vloni… ve 3. na gymplu, bylo jí 17… mamka dělala na úřadech kravál tak dlouho až si vydupala mateřskou a všechno… a to taky neměla nárok…
muchitos vítej a Nikolka je pěkná
.
JN oni si v té vládě neuvědomují za co žijí oni a zaco mi
jo přesně.. strašně mě to štve.. aspoň jedem měsíc bych chtěla mít jejich plat
![]()
Muchitos píše:
díku nás v ostravě jsou hloupé sociální pracovnice.. každá má pravdu ale každá jinou. Má to normálně na sebe.. ono kdysi to bylo, že se započitávalo studium, ale to zrušili tuším vloni… a ta paní na socce jí to studium započetla… Moje sestra šla na mateřskou vloni… ve 3. na gymplu, bylo jí 17… mamka dělala na úřadech kravál tak dlouho až si vydupala mateřskou a všechno… a to taky neměla nárok…
Nechces mi tvoji mamu na chvili pujcit ![]()
No když jsem řekla at se jde rozčílit i za mě tak mi bylo řečeno, že už jsem dospělá tak at se starám.. to kdybych věděla tak mám malou dřív ![]()
Muchitos píše:
No když jsem řekla at se jde rozčílit i za mě tak mi bylo řečeno, že už jsem dospělá tak at se starám.. to kdybych věděla tak mám malou dřív
tak to je blbej argument ![]()
nikita066 píše:
LAdy tak ten kočár je hustý, už tě vidím jak jezdíš s těma slunečníma brýlema a pláštěnkou![]()
No to jo
![]()
Muchitos píše:
díku nás v ostravě jsou hloupé sociální pracovnice.. každá má pravdu ale každá jinou. Má to normálně na sebe.. ono kdysi to bylo, že se započitávalo studium, ale to zrušili tuším vloni… a ta paní na socce jí to studium započetla… Moje sestra šla na mateřskou vloni… ve 3. na gymplu, bylo jí 17… mamka dělala na úřadech kravál tak dlouho až si vydupala mateřskou a všechno… a to taky neměla nárok…
Jj, u nás ti každá řekne něco jiného a pak si má člověk vybrat. To jsem ráda že si z ostravy, aspoň tě můžu otravovat kam a co vyřídit
Mi na prácaku řekli že musím mít odpracovaných 365 dní. Tak kolik? takhle bych na to možná dosáhla…?!
Dala bych politikům plat 15000kč a nazdar
žádný řidiči prostě nic a ty jejich luxusní auta bych jim sebrala
Ať si zkusí s tímto platem žít
no mi řekli těch 270
čekáš mimi nebo už máš?? a odkud z ostravy? my jsme z Hrabůvky… no spíš z hrabové..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat