Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
9.8.10 21:25

gabi tak já ale zase končim v 14:00 :think: což je pro mě výhoda kvůli malé, radši si přivstanu ať jsem brzy doma :wink: ale nevadilo by mi jít do práce na 8:00 :mrgreen: :mrgreen:

Holky tak se tu mějte já jdu do postele… pááá zítra se ukážu :huban: :mavam:

• načítám...
2121
9.8.10 23:01

Holky díky mooc :-)

• načítám...
10405
10.8.10 07:53

ahojte holky já už jsem vzhůru a prcek mi ještě spí ale jak si myslím tak tady se taky ude spát tak aspon do 12 :mrgreen: co budete dneska dělat?já bych něco podniklaale vubec nevím ským tke asi nic :mrgreen:

• načítám...
2767
10.8.10 08:41

Dobré ráno holky :-) Jak jste se vyspali?
kyblicku, já se jdu nasnídat a jdu malovat pokoj, pak mám ještě tři na malování, ale to nespěchá :-D U nás je pěkně, tak to bude aspoň rychle schnout :palec:

• načítám...
10405
10.8.10 08:50

tady je taky pěkně no já pojedu odpoledne nakupovat takže ted budem doma vařit a uvidíme teda snad dojdou peníze v pátek musím dělat dortík jelikož jsem cukrářka tak po mě všichni něco chtěji :mrgreen: no asi jak uvařím pujdem na duvr se mrknout a mala se tam proběhne má tam pískovište myslela jsem si jak ju to bude bavit a ono nic furt jen motrka je jak kluk :mrgreen:

• načítám...
1054
10.8.10 09:27

Ahojte holky, u nás je taky hezky. Máme zahrádku s domečkem po babičce tak tam jedu vyvalit ksychtík ať chytnu trošku bronz. Je to 45 min cesty takže to jde.. Koukejte jaký sem včera našla ten svůj vysněný Quinny Buzz. jako lízatko :lol: zatím se mějte :mavam: já jedu vyvalit pupek

• načítám...
2767
10.8.10 11:14
kyblicek píše:
tady je taky pěkně no já pojedu odpoledne nakupovat takže ted budem doma vařit a uvidíme teda snad dojdou peníze v pátek musím dělat dortík jelikož jsem cukrářka tak po mě všichni něco chtěji :mrgreen: no asi jak uvařím pujdem na duvr se mrknout a mala se tam proběhne má tam pískovište myslela jsem si jak ju to bude bavit a ono nic furt jen motrka je jak kluk :mrgreen:

Já jsem taky vyučená cukrářkou, teď toho naštěstí moc nedělám, v létě lidi moc nechtějí zákusky ale v zimě to mám záhul a nejhorší to je před Vánocema, to jsem v kuchyni od rána do večera :roll: Ale je to dobrý přivýdělek že? :mrgreen: A to jsem byla ještě cca 2 roky na praxi u nás v cukrárně :-) jj neteř taky zajmá jenom motorka a pak když ji to chytne, tak zase miminka, furt chodi a mimi mimi :lol: No jdu zase malovat, mám to už tak asi na hodinku :dance:

• načítám...
2767
10.8.10 11:15

Lady, ten je fakt pěkný :palec: To je nová kolekce? Takový jsem ještě neviděla :think:

• načítám...
10405
10.8.10 11:22

jojo no já dělám jen rodině protže mě to jako nebaví jen třeba doryt atd ale cukroví ubec mě samotné se mi nechce nic píct a už jsem to snad ii zapoměla ale dyž chcu peču si co chi spíš mě baví dorty

• načítám...
13335
10.8.10 11:22

ahoj holky, přeju pěkné poledne, tak jsem došla domů si odpočinou a za chvilku vyrážím pro oběd.
Ráno jsme byli u pan í doktorky a jsme krásní, zdraví a máme nejspíš pindíka :mrgreen:

• načítám...
13335
10.8.10 11:23

jo a na sociálce mi paní doktorka řekla, že nám výjde mateřská, takže super :palec:

• načítám...
10405
10.8.10 11:35

ahojky tak to máš fajn v březnátkách dávala šárka foto z ultrazvuku je 12týden nák tak a normálně tam má něco mezi nohama jakože pindíka tak nevím je to ještě brzy ale je tam vidět.já jsem schutí snědla rajskou a ted je mi zle.celej den čekám na mateřskou jak na smilování a kdy dojde zase je tam voda atd takže budu mít peněz prd to je děsný potřebovala bych si nák přividělat ale kde něco najdu to teda nevím

• načítám...
Niky7
10.8.10 11:38

Ahoj holky, no ja se zase dneska budu opet nudit. Nikytko tak gratuluji, ja asi mit materskou nebudu ze? :roll:

• Upravit
10405
10.8.10 11:41
Niky7 píše:
Ahoj holky, no ja se zase dneska budu opet nudit. Nikytko tak gratuluji, ja asi mit materskou nebudu ze? :roll:

to asi ne budeš mít jen rodičoský příspěvek tak jako já mám u malé ale jelikož jsm vdaná paní mi poradila ajsou doma na tři roky takže mám těch 7600kč furt a nevzali mě ani kč což je paráda po tech 21měsícíh

• načítám...
Niky7
10.8.10 11:45

A to bych mela ten rodicovskej prispevek i kdyz jsem nikde nedelala? Takze je lepsi se vdat, nebo to nevadi, ze nejsem vdana. A mam si nechat trvale bydliste u mamy, nebo to pritelovo, mati rikala, ze si to mam nechat u ni, ze je to lepsi. Tak :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová