Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak holky s těma kámoškama máte recht, jenom jedna moje kamarádka by chtěla taky mimčo, bohužel její přítel nechce, takže ta se se mnou baví o těhle věcech. A ostatní mě nechápou no ![]()
Gabi, tak to nám potom musíš říct, co jste s doktorem vykoumali, ale je to za necelý měsíc, takže času dost.
Lady, to mi neříkej, že si nevybereš z tolika kočárků
Ten Quinny je pěknej no, ale je to inevstice trošku
. Já mám vybráno už teď
za mě prostě vede Jané Slalom Pro
už jsem s ním jezdila
gabi já vstávám v půl 5 na 6 musim být v práci…
renitko přidávám se a gratuluji… ![]()
no fakt nevyberu
já musím mít lehký ptz ho budu tahat do 3 patra, ale zas potřebuju ty 2 kola ať jsou nafukovací ať to do těch schodů hned neroztřískám.. jj ten jané je hezký ale mě se nelíbí že to tak jako kdyby trčí to přední kolo.
tak s těma kamarádkama to mám stejné ale od e doby co jsem se přestěhovala je to fajn supr lidi tu jsou berou mě aji s tou malou ne jak v brně tam se na mě vykašlli protože jsem byla doma a oni pařili atd hotvo a pomluvy se pak šířili
kačenka89 píše:
gabi já vstávám v půl 5 na 6 musim být v práci…renitko přidávám se a gratuluji…
Tak to já o hodinu později, vstávám o půl šesté a do práce od sedmi.
sima90 píše:
Gabi, tak to nám potom musíš říct, co jste s doktorem vykoumali, ale je to za necelý měsíc, takže času dost.
Holky to je jasné že to tady budete vědět jako první.
![]()
kyblicek píše:
tojo je to blbí ale aspon něco holky ne??
Já jsem teda milionkrát vděčná i za toto virtuální kecání. Protože aspoň si mám pokecat s kým a o čem. Holky za to vám fakt děkuju.
![]()
Mozna je to lepsi ze kazda bydlime jinde jinak by to byla spoust, to by bylo kecaniho
to by nas bolely huby ![]()
Ale i tak bych to brala, ale jak rikate lepsi nez nic, aspon, ze jsem zalozila tuto diskuzya jsem za to vdecna ze se to tak chytlo a setkaly se tu nejlepsi holciny!
Holky, tak až budeme mít mimčo i já s Gabčou uděláme i s dětma sraz ne? ![]()
Lady a nebo si kup Quinny sporťák a korbu s autosedačkou kup třeba na bazoši, pokud by ti nevadilo, že je to použitý, ono v tom stejně dítě není moc dlouho žj, ale ono by to stejně asi vyšlo na draho ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reni tak aspon ze tak, ale bud na sebe opatrna!