Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
9.8.10 20:20

Reni tak aspon ze tak, ale bud na sebe opatrna!

• Upravit
2767
9.8.10 20:20

Jinak holky s těma kámoškama máte recht, jenom jedna moje kamarádka by chtěla taky mimčo, bohužel její přítel nechce, takže ta se se mnou baví o těhle věcech. A ostatní mě nechápou no :nevim:

Gabi, tak to nám potom musíš říct, co jste s doktorem vykoumali, ale je to za necelý měsíc, takže času dost.

Lady, to mi neříkej, že si nevybereš z tolika kočárků :lol: Ten Quinny je pěknej no, ale je to inevstice trošku :lol: . Já mám vybráno už teď :mrgreen: za mě prostě vede Jané Slalom Pro :palec: už jsem s ním jezdila

• načítám...
2532
9.8.10 20:22

gabi já vstávám v půl 5 na 6 musim být v práci…

renitko přidávám se a gratuluji… :kytka:

• načítám...
1054
9.8.10 20:25

no fakt nevyberu :-? já musím mít lehký ptz ho budu tahat do 3 patra, ale zas potřebuju ty 2 kola ať jsou nafukovací ať to do těch schodů hned neroztřískám.. jj ten jané je hezký ale mě se nelíbí že to tak jako kdyby trčí to přední kolo.

• načítám...
10405
9.8.10 20:34

tak s těma kamarádkama to mám stejné ale od e doby co jsem se přestěhovala je to fajn supr lidi tu jsou berou mě aji s tou malou ne jak v brně tam se na mě vykašlli protože jsem byla doma a oni pařili atd hotvo a pomluvy se pak šířili

• načítám...
Niky7
9.8.10 20:36

TAk holky hlavne ze my jsme dobre kamaradky :srdce:

• Upravit
10405
9.8.10 20:37

přesně tak aspon si tu pokecáme a tk to má být :palec:

• načítám...
13335
9.8.10 20:38

škoda, že každá bydlíme jinde :(

• načítám...
10405
9.8.10 20:38

tojo je to blbí ale aspon něco holky ne??

• načítám...
29436
9.8.10 20:40
kačenka89 píše:
gabi já vstávám v půl 5 na 6 musim být v práci…renitko přidávám se a gratuluji… :kytka:

Tak to já o hodinu později, vstávám o půl šesté a do práce od sedmi.

• načítám...
29436
9.8.10 20:41
sima90 píše:
Gabi, tak to nám potom musíš říct, co jste s doktorem vykoumali, ale je to za necelý měsíc, takže času dost.

Holky to je jasné že to tady budete vědět jako první. :mrgreen: :palec:

• načítám...
29436
9.8.10 20:43
kyblicek píše:
tojo je to blbí ale aspon něco holky ne??

Já jsem teda milionkrát vděčná i za toto virtuální kecání. Protože aspoň si mám pokecat s kým a o čem. Holky za to vám fakt děkuju. :-) :kytka:

• načítám...
Niky7
9.8.10 20:55

Mozna je to lepsi ze kazda bydlime jinde jinak by to byla spoust, to by bylo kecaniho :mrgreen: to by nas bolely huby :mrgreen:
Ale i tak bych to brala, ale jak rikate lepsi nez nic, aspon, ze jsem zalozila tuto diskuzya jsem za to vdecna ze se to tak chytlo a setkaly se tu nejlepsi holciny!

• Upravit
2767
9.8.10 20:56

Holky, tak až budeme mít mimčo i já s Gabčou uděláme i s dětma sraz ne? :lol:

Lady a nebo si kup Quinny sporťák a korbu s autosedačkou kup třeba na bazoši, pokud by ti nevadilo, že je to použitý, ono v tom stejně dítě není moc dlouho žj, ale ono by to stejně asi vyšlo na draho :think:

• načítám...
13335
9.8.10 21:14

holky nemáte někdo nějaký pěkný motiv na nehty?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová