Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
9.8.10 16:55

Holky co rikate na tyhle jmena? Edita, Gabina, Nikola. Co se vam nejvic libi?

• Upravit
2767
9.8.10 16:56
myspulka píše:
Ahoj holky, tak naše miminko je zdravé a má se čile k světu. Screning dopadl na jedničku.Jsem ve 13tt plus 3dny. Srdíčko je zdravé a obě jeho komory se vyvíjí stejně. Ve 20tt jdeme na echo a velký UTZ.Přítel byl semnou a užíval si miminka,tak jako já. Jsem tak šťastná :-D

Tak to jsem ráda, že bude miminko zdravé :kytka: Museli to být nervy po tom všem, co jste si prožili.

• načítám...
2767
9.8.10 16:58
Niky7 píše:
Holky co rikate na tyhle jmena? Edita, Gabina, Nikola. Co se vam nejvic libi?

Gábina a Nikola :-)

• načítám...
2767
9.8.10 17:00

Na holku je moc pěkných jmen.

• načítám...
1718
9.8.10 17:02
Niky7 píše:
Holky co rikate na tyhle jmena? Edita, Gabina, Nikola. Co se vam nejvic libi?

Mě se líbí ta Nikolka,tady z těchto. Ale osobně mě teď hodně zaujala Karolínka a ještě mám Julinku.Ale přítel tvrdí,že to bude kluk,takže to bude Šimon nebo Matyáš.

• načítám...
1718
9.8.10 17:03
sima90 píše:
myspulka píše:
Ahoj holky, tak naše miminko je zdravé a má se čile k světu. Screning dopadl na jedničku.Jsem ve 13tt plus 3dny. Srdíčko je zdravé a obě jeho komory se vyvíjí stejně. Ve 20tt jdeme na echo a velký UTZ.Přítel byl semnou a užíval si miminka,tak jako já. Jsem tak šťastná :-D
Tak to jsem ráda, že bude miminko zdravé :kytka: Museli to být nervy po tom všem, co jste si prožili.

Děkuji :-D

• načítám...
13335
9.8.10 17:27

Simo je to stará fotka :( Tam mám ještě polodlouhé vlasy.

Niki, Nikol ale nedávala bych tam to „A“ to se mi nelíbí

• načítám...
13335
9.8.10 18:36

Holky tak tady máte moje „hnědé-černé“ vlasy a rovnou jsem tak klikla i bříško. Ale mohla jsem dát blesk :(

• načítám...
29436
9.8.10 18:49

Ahojky holky, tak jsem zase doma. :mavam:

Půjdu si dát vanu, najím se a později se tady ukážu. Jinak jsem se dneska konečně rozhoupala a objednala se k tomu svému gyndrovi, jdu tam 1.9, tak jsem zvědavá co tam vykoumáme. :nevim: Myspulko tobě gratuluji k dobrým výsledkům, je to super zpráva! :palec:

• načítám...
29436
9.8.10 18:50
nikita066 píše:
Holky tak tady máte moje „hnědé-černé“ vlasy a rovnou jsem tak klikla i bříško. Ale mohla jsem dát blesk :(

Jéééé, moc sluší. :-D :palec:

• načítám...
Niky7
9.8.10 18:53

Taky budeme mit Matyaska kdyby to byl klucik. Je tezke vybirat jmena, je to vleke rozhodnuti na cely zivot.

• Upravit
29436
9.8.10 18:55
Niky7 píše:
Taky budeme mit Matyaska kdyby to byl klucik. Je tezke vybirat jmena, je to vleke rozhodnuti na cely zivot.

My budeme mít Adama, to jsem navrhla já a můj milovaný mi na to kejvnul, což jsem teda zírala. Takže když budeme mít jednou klučíka, tak Adámek je 100% jasný. Ale já bych přeci jen chtěla holčičku. :-D

• načítám...
1054
9.8.10 19:03

Pomoooooc
Holky já sem v nesnázích, já pořád nevím jaký kočárek..mě už z toho hrabe, zdá se mi o tom už..
A to sem dneska lítala po velkoobchodě velký jako kráva a stejnak nemám vybráno.. vždycky to má nějakou mouchu..a když už sem mi na kočárku líbílo všecko tak mi bylo řečeno že u něj vypadám jak bych tlačila dětský kočárek ( je pravda že byl nízký ). Celkově se mi nejvíce líbí Quinny Buzz ALE celkem vyjde na 21 000 kč :evil: My sme si říkali že dáme max tak do 15 000kč se vším. A to nemám ješte vaničku atd..postýlku dostanu od sestřenky. Aspoň že mám oblečky, lahvičky a takové..
A použitý se mi kupovat nechce u prvního mimi :roll:
Ješte necelý srpen,září říjen a rodím a nemám představu o kočárku.. Nejhorší je že už tolik neuchodím,furt čůrám a pak mě bolí břicho :-? No, sem dneska fakt na nervy ..
Jinač jak jste se bavili o jménech my budeme mít Stevena :srdce: žádné české se mi nelíbí.. a Steven u nás vyhrál , rodina na nás přemlouvá ať to změníme ale nám se to líbí, ať mu říkají třeba jak chcou.
No mám dneska ale depku :roll: Tak se mějte pápá :jazyk:

• načítám...
10405
9.8.10 19:09

ahojte holky určo si nákej vyberešjště ti zbývá troška al troška času:-)my sjme ted byli venku a už jsme doma a zase rší malá kouká s ttkem na telku tak mám klidted jsem snědla 4 rohlíky s paštikou :lol: a ještě bych si alaale nebudu to přehánět

• načítám...
1054
9.8.10 19:19

Ale když já už ani nevím kam jít..a moc cestovat už teda nemůžu.. a z internetu se mi obědnávt nechce:( no já nevím. Po celém dnu mám ztvrdlé břicho tak mám nervy ještě větší..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová