Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
myspulka píše:
Ahoj holky, tak naše miminko je zdravé a má se čile k světu. Screning dopadl na jedničku.Jsem ve 13tt plus 3dny. Srdíčko je zdravé a obě jeho komory se vyvíjí stejně. Ve 20tt jdeme na echo a velký UTZ.Přítel byl semnou a užíval si miminka,tak jako já. Jsem tak šťastná
Tak to jsem ráda, že bude miminko zdravé
Museli to být nervy po tom všem, co jste si prožili.
Niky7 píše:
Holky co rikate na tyhle jmena? Edita, Gabina, Nikola. Co se vam nejvic libi?
Gábina a Nikola ![]()
Niky7 píše:
Mě se líbí ta Nikolka,tady z těchto. Ale osobně mě teď hodně zaujala Karolínka a ještě mám Julinku.Ale přítel tvrdí,že to bude kluk,takže to bude Šimon nebo Matyáš.
sima90 píše:myspulka píše:Tak to jsem ráda, že bude miminko zdravé
Ahoj holky, tak naše miminko je zdravé a má se čile k světu. Screning dopadl na jedničku.Jsem ve 13tt plus 3dny. Srdíčko je zdravé a obě jeho komory se vyvíjí stejně. Ve 20tt jdeme na echo a velký UTZ.Přítel byl semnou a užíval si miminka,tak jako já. Jsem tak šťastnáMuseli to být nervy po tom všem, co jste si prožili.
Děkuji ![]()
Simo je to stará fotka
Tam mám ještě polodlouhé vlasy.
Niki, Nikol ale nedávala bych tam to „A“ to se mi nelíbí
Holky tak tady máte moje „hnědé-černé“ vlasy a rovnou jsem tak klikla i bříško. Ale mohla jsem dát blesk ![]()
Ahojky holky, tak jsem zase doma. ![]()
Půjdu si dát vanu, najím se a později se tady ukážu. Jinak jsem se dneska konečně rozhoupala a objednala se k tomu svému gyndrovi, jdu tam 1.9, tak jsem zvědavá co tam vykoumáme.
Myspulko tobě gratuluji k dobrým výsledkům, je to super zpráva! ![]()
nikita066 píše:
Holky tak tady máte moje „hnědé-černé“ vlasy a rovnou jsem tak klikla i bříško. Ale mohla jsem dát blesk
Jéééé, moc sluší.
![]()
Taky budeme mit Matyaska kdyby to byl klucik. Je tezke vybirat jmena, je to vleke rozhodnuti na cely zivot.
Niky7 píše:
Taky budeme mit Matyaska kdyby to byl klucik. Je tezke vybirat jmena, je to vleke rozhodnuti na cely zivot.
My budeme mít Adama, to jsem navrhla já a můj milovaný mi na to kejvnul, což jsem teda zírala. Takže když budeme mít jednou klučíka, tak Adámek je 100% jasný. Ale já bych přeci jen chtěla holčičku. ![]()
Pomoooooc
Holky já sem v nesnázích, já pořád nevím jaký kočárek..mě už z toho hrabe, zdá se mi o tom už..
A to sem dneska lítala po velkoobchodě velký jako kráva a stejnak nemám vybráno.. vždycky to má nějakou mouchu..a když už sem mi na kočárku líbílo všecko tak mi bylo řečeno že u něj vypadám jak bych tlačila dětský kočárek ( je pravda že byl nízký ). Celkově se mi nejvíce líbí Quinny Buzz ALE celkem vyjde na 21 000 kč
My sme si říkali že dáme max tak do 15 000kč se vším. A to nemám ješte vaničku atd..postýlku dostanu od sestřenky. Aspoň že mám oblečky, lahvičky a takové..
A použitý se mi kupovat nechce u prvního mimi ![]()
Ješte necelý srpen,září říjen a rodím a nemám představu o kočárku.. Nejhorší je že už tolik neuchodím,furt čůrám a pak mě bolí břicho
No, sem dneska fakt na nervy ..
Jinač jak jste se bavili o jménech my budeme mít Stevena
žádné české se mi nelíbí.. a Steven u nás vyhrál , rodina na nás přemlouvá ať to změníme ale nám se to líbí, ať mu říkají třeba jak chcou.
No mám dneska ale depku
Tak se mějte pápá ![]()
ahojte holky určo si nákej vyberešjště ti zbývá troška al troška času:-)my sjme ted byli venku a už jsme doma a zase rší malá kouká s ttkem na telku tak mám klidted jsem snědla 4 rohlíky s paštikou
a ještě bych si alaale nebudu to přehánět
Ale když já už ani nevím kam jít..a moc cestovat už teda nemůžu.. a z internetu se mi obědnávt nechce:( no já nevím. Po celém dnu mám ztvrdlé břicho tak mám nervy ještě větší..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat