Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kyblicek píše:
tak jsem koukala na telku a rozbulela jsem se nad povodněma protže to je masakr nikdy bych to zažít nechtěla a tom mám kousek od baráku řeku a jednou už byla až u baráku skoro takže ted snad už ne spraovali to tu ale je tohruza těch lidí mi je vážně líto
mě taky…musela jsem odejít od televize to se fakt nedá ![]()
kačenka89 píše:kyblicek píše:mě taky…musela jsem odejít od televize to se fakt nedá
tak jsem koukala na telku a rozbulela jsem se nad povodněma protže to je masakr nikdy bych to zažít nechtěla a tom mám kousek od baráku řeku a jednou už byla až u baráku skoro takže ted snad už ne spraovali to tu ale je tohruza těch lidí mi je vážně líto
je to fakt děsný jsem říkala nejen že bývaj zaplavi po zimě ale už aji v sprnu čím dál horší
Holky já se na ty záplavy ani raději nedívám. Mě takový věci nedělají dobře. Já jsem naštěstí vždycky bydlela a bydlím v místech, kde záplavy nikdy nebyli…
Niky7 píše:
No my mame krizencea ted se snazim prodat velmi levne cincily a osmaky. Ale nikdo se nechytl, vite kvuli mimcu. nevite o nekom?
Niky ja se zeptám zítra kamarádky, ona už činčilu má a chtěla by ještě jednu, neprodáváš i velkou klec na činčili? Ona právě shání. Jinak pejsek pěknej
Jinak potom zkusit zvěrimex ![]()
Já se na záplavy taky raději nedívám. Chudáci lidi. Je to fakt hrozný, přítelovi rodiče bydlí taky u řeky a dvakrát už byli vyplavený a teď mají všechno zrekonstruované.
Holky ja prodavam dohromady dve cincily, jsou totiz parecek a tri osmaky ti jsou taky spolu samostatny ne, aby jim nebylo smutno,ale zkusim zverimex, ale tam to nevezmou, aspon tam dam inzerat aspon neco.
Kačenko, ty jdeš zítra do práce viď? Musíš nám pak napsat jaký jsi měla první den v práci ![]()
Jo holky mám na vás dotaz
Někde jsem četla, že plodný dny jdou poznat podle hlenu nebo jak to nazvat
, prý je čirý a táhnoucí se, no a teď k věci, já ten hlen mám vždy tak cca 4 dny po ms, čípek mám měkký a vždycky se mi v této době na něm udělá jakási boulička, toto trvá tak 4-5 dní a pak to vše zmizí, ale nejde mi do hlavy, proč mi ovulační test dneska neukázal druhou čárku silnou
Jsou to teda plodný dny? Bohužel teploměry nám nejdou, jeden normální je nefunkční a druhý digitální je K.O
Nebo aspoň baterky, pže každýmu naměří 35°C
Ach jo ![]()
Gabi pěkné fotky - autíček i Vás i tvoje profilová fotka, moc sluší ![]()
Simo v tom se nevyznam, ja mela plodny dny asi jak mi rekl gynous tak to tak taky zkuste, uvidite. Jiank zvirata jsem na bazar davala a nic. ![]()
sima90 píše:
Jo holky mám na vás dotazNěkde jsem četla, že plodný dny jdou poznat podle hlenu nebo jak to nazvat
, prý je čirý a táhnoucí se, no a teď k věci, já ten hlen mám vždy tak cca 4 dny po ms, čípek mám měkký a vždycky se mi v této době na něm udělá jakási boulička, toto trvá tak 4-5 dní a pak to vše zmizí, ale nejde mi do hlavy, proč mi ovulační test dneska neukázal druhou čárku silnou
Jsou to teda plodný dny? Bohužel teploměry nám nejdou, jeden normální je nefunkční a druhý digitální je K.O
Nebo aspoň baterky, pže každýmu naměří 35°C
Ach jo
Simčo já teda ovulku poznám jen čistě podle teploty. Jestli máš měkký čípek, tak by fakt měla být ovulka, na ty ovulační testy bych se nespoléhala, hodně jsem četla že jsou nespolehlivé, navíc oni jsou prý snad pozitivní pouze v ten okamžik ovu, kdy ten folikul praskne a vajíčko putuje, jinak je to na nic.
nikita066 píše:
Gabi pěkné fotky - autíček i Vás i tvoje profilová fotka, moc sluší
Nikitko díky, to je z té dnešní procházky. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat