Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
7.8.10 20:14

Bude to tezke, ale zas tak hrozne to nebude. Akorat me stve jak vsichni rikaji ze to nezvladneme podporo jak svina! A moje babickA REkla, ze jsem si znicila zivot a ze jsem ji zklamala, tak ja se na ni taky juzu vybodnout! :cry:

• Upravit
29436
7.8.10 20:17

Ahoj holky, tak jsem zase tu,

vítám tady Markét. :mavam:

Představte si, že jsem přijela domů až teď, od dvou jsme lítali po obchodech, celkem jsme byli v šesti! Mám toho teda dneska plný kecky. To že se cítím, jak kdybych přišla o nohy je už jen taková maličkost. :cert: Ale zato máme všechno, doufám. :-)

Jdu se navečeřet a pak se tady ukážu. :kytka:

• načítám...
2767
7.8.10 20:19

Niky vždycky to jde ňáko udělat :palec: Já jsem vyučená cukrářkou a ze třídy tři spolužačky už mají taky mimča, ale měli jsme ve třídě takový spolek holek, který jenom pomlouvali a teda tej jednej spolužačce ďáli pěkný peklo, měli kecy, že je těhotná, schazovali jí, nadávali i před učitelema :roll: Ona potom už vůbec nechodila do školy kvůli tomu žj, ale závěrky uďála v pohodě

• načítám...
29436
7.8.10 20:20
Niky7 píše:
Bude to tezke, ale zas tak hrozne to nebude. Akorat me stve jak vsichni rikaji ze to nezvladneme podporo jak svina! A moje babickA REkla, ze jsem si znicila zivot a ze jsem ji zklamala, tak ja se na ni taky juzu vybodnout! :cry:

Niky to říká teď. To víš, pamatuji si jak mi říkala ještě před rokem moje babča, když jsem jí oznámila že jsem těhu (a to mi bylo 22) jak jsem si zničila život, že na dítě je spousta času a blé, blé…určitě to holky znáte. A teď už s tím nemá absolutně žádný problém (a to jsem pouze o rok starší), možná je to i proto, že tenkrát se ta fazolka přestala vyvíjet a já o ni přišla. Takže si myslím že až bude prcek na světě, tak babča začne reagovat jinak.

• načítám...
2767
7.8.10 20:25

Niky já si taky myslím, že se tvoje babička bude chovat jinak až se to malý narodí. Důležité je, že máš podporu u přítele a to je to hlavní :-) Co říkají ostatní, na to se vykašli :wink: Vždycky si někdo něco najde.

• načítám...
Niky7
7.8.10 20:27

Gabi uvidime. Chci se zeptat kdy ti konci ms. Mela bych pro tebe navrh. U me vysel. :wink:

• Upravit
2767
7.8.10 20:29

Gabi a co jste všechno koupili? Pochlub se nám :mrgreen:

• načítám...
10405
7.8.10 20:37

přesně tak niki vždycky se najde někdo kdo má řeči i u mě to tak bylo snad všchni mamka teda byla při mě věděla že ho chci a řekla at dělám ja myslím ale prvně rozmouvala a tatka se tvářil divně a ak furt chodili koukali mi na břiho a tatka podělanej až za u訚ima z malé prostě uplně jinej a te už teší na to další protože vidí že to zvládám atd

• načítám...
Niky7
7.8.10 20:40

To jo nakonec vsichni budou radi a budou jej milovat az nade vse.

• Upravit
10405
7.8.10 20:41
Niky7 píše:
To jo nakonec vsichni budou radi a budou jej milovat az nade vse.

určitě je z toho strach neměj jen ted si to prostě nedokážou představit že bdeš mít dítě a to asi žádní rodiče ale pak se to obrátí

• načítám...
2767
7.8.10 20:50

Až se nám povede mimčo, tak vím, že mě taky budou na ulici pomlouvat :cert: že jsem mladá a takový kecy a ještě, když to tady je skoro samej udrbanej důchodce :lol: Mladých rodin tady je málo, převažují důchodci no

• načítám...
29436
7.8.10 20:56
Niky7 píše:
Gabi uvidime. Chci se zeptat kdy ti konci ms. Mela bych pro tebe navrh. U me vysel. :wink:

Niky teď ji mám druhej den, takže počítám tak za tři dny, v úterý. Mám ji většinou pět dní.

• načítám...
29436
7.8.10 20:59
sima90 píše:
Gabi a co jste všechno koupili? Pochlub se nám :mrgreen:

Takže :mrgreen: jsme koupili předložku před vanu a na záchod, držáky na ručníky, poličky nad vanu, koš na špinavé prádlo, kořenky, piksle na cukr … a takové ty sypké věci a možná je to i všechno. Prostě takové ty drobnosti co nám ještě v koupelce chyběli. A teď mi můj milý oznámil, že právě sestavil stěnu (na papíře :mrgreen: ) tak se musím juknout, za minutu jsem tu.

• načítám...
29436
7.8.10 21:03
sima90 píše:
Až se nám povede mimčo, tak vím, že mě taky budou na ulici pomlouvat :cert: že jsem mladá a takový kecy a ještě, když to tady je skoro samej udrbanej důchodce :lol: Mladých rodin tady je málo, převažují důchodci no

U nás jsem naštěstí koukala že je kočárů jako mraků, což jsem teda byla sama překvapená. Zato se jedna kolegyně v práci dozvěděla že se snažíme o mimčo a snažila se mi dávat moudré rady typu :užžžž? kolik že ti je let? nemáte na to čas? na tohle je čas vždycky, není kam spěchat…holky myslela jsem, že po ní něco hodím. Jak kdyby člověk stál o názory svého okolí, že? Navíc jim do toho nic není a oni to moje dítě ani nebudou život ani přebalovat. Tohle fakt miluju. :roll:

• načítám...
2767
7.8.10 21:20

Taky to moc nepobírám :roll: Každý se cítí být zralý na dítě dřív než ve 30. To, že je to v dnešní době normální přece neznamená, že každý musí mít dítě ve 30 a dýl. Je na to celý život (cestování atd.) a fakt nikomu nic neuteče. A navíc jak říkáš oni moje dítě nebudou živit, tak jim do toho je prd. Od příbuzných jsem si taky poslechla rady typu : A není brzo? a bla bla bla :roll: Našim jsem to normálně řekla, nejdřív se taky cukali a teď jsou s tím smířený. Vím, jak jsou poprděný z neteři :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová