Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
7.8.10 15:10

Nikitko ABC design 3TEC má sousedka, je pěkný, ale jak říkáš, do horšího terénu asi moc ne, to je dobrý oni maj psa a furt jim na zahradě hrabe díry a teď jela s tím kočárkem po trávě ukázat mi malýho a to kolečko vepředu ji zapadlo do díry :-D Ten druhý 4TEC bude zvládat terény, já si myslím, že je v celku dobrý, pouze malý košík.

• načítám...
2767
7.8.10 15:14

A nejde koupit košík pod kočárek od Emitexu?

• načítám...
2767
7.8.10 15:18
tehulka-marketka píše:
sima90 píše:
tehulka-marketka píše:
Ahojky holky můžu se přidat?? :-) :lol: :huban:
Ahoj, vítám tě :kytka:
Ahojky :) zrovna jsem si to tady všechno pročítala… koukám, že se ti nedaří mít mimi, viď? To je mi líto a připadá mi to jako zákon schválnolsti, ale neboj brzy se dočkáš vytouženého mimíska a budeš moc šťastná :)

Nedaří no :-( snad se brzo zadaří. No někdy mi to přijde taky naschvál, když vidím ty zprávy, že ta odložila dítě do popelnice apod. tak si říkám, že takový by děti fakt mít neměli :zed:

• načítám...
13335
7.8.10 15:19

No nevím jestli by to tam drželo, přece jen má ty uchytky na košík blíž u sebe než ostatní kočáry

• načítám...
Niky7
7.8.10 15:24

Ahoj market, vitam te tu. V kolikatem jsi a kolik ti je? mensi zpoved :mrgreen:

• Upravit
2767
7.8.10 15:24

A nebo se potom přímo zeptat v obchodě a vyzkoušet to.

• načítám...
7.8.10 15:25
:-)
sima90 píše:
tehulka-marketka píše:
sima90 píše:
tehulka-marketka píše:
přesně tak :palec: je to prostě na palici tohleto. Ženská, která po dítěti moc touží se ho dočká za dlouho a žesnká která dítě nechce ho má a ještě dělá strašné věci :-( je pravda, že já sice taky dítě nechtěla a je pravda, že přišlo dost nečekaně, ale už teď své miminko moc miluji a těším se na něj
Ahojky :) zrovna jsem si to tady všechno pročítala… koukám, že se ti nedaří mít mimi, viď? To je mi líto a připadá mi to jako zákon schválnolsti, ale neboj brzy se dočkáš vytouženého mimíska a budeš moc šťastná :)
Nedaří no :-( snad se brzo zadaří. No někdy mi to přijde taky naschvál, když vidím ty zprávy, že ta odložila dítě do popelnice apod. tak si říkám, že takový by děti fakt mít neměli :zed:
  • načítám...
7.8.10 15:27
Niky7 píše:
Ahoj market, vitam te tu. V kolikatem jsi a kolik ti je? mensi zpoved :mrgreen:

Ahojky Niky, mě je teprve 16 :oops: a dítě jsem vážně neplánovala, ale stalo se :oops: a jinak jsem v 16+5tt :lol:

• načítám...
7.8.10 15:29
tehulka-marketka píše: :-)
sima90 píše:
tehulka-marketka píše:
sima90 píše:
tehulka-marketka píše:
přesně tak :palec: je to prostě na palici tohleto. Ženská, která po dítěti moc touží se ho dočká za dlouho a žesnká která dítě nechce ho má a ještě dělá strašné věci :-( je pravda, že já sice taky dítě nechtěla a je pravda, že přišlo dost nečekaně, ale už teď své miminko moc miluji a těším se na něj
Nedaří no :-( snad se brzo zadaří. No někdy mi to přijde taky naschvál, když vidím ty zprávy, že ta odložila dítě do popelnice apod. tak si říkám, že takový by děti fakt mít neměli :zed:

chtěla jsem napsat že máš pravdu, ženská která mimčo chce tak ho má za dlooouho a ženská která nechce tak má většinou hned. Třeba jako u mě já dítě taky nechtěla a neplánovala, ale už teď své mimi miluji a chci pro něj to nejlepší :-D

• načítám...
2767
7.8.10 15:30

Market, já si myslím, že dítě není o věku, ale o vyzrálosti :palec: A co na to vaši? Kolik je přítelovi? Sem hrozná, já vím :mrgreen:

• načítám...
7.8.10 15:35
sima90 píše:
Market, já si myslím, že dítě není o věku, ale o vyzrálosti :palec: A co na to vaši? Kolik je přítelovi? Sem hrozná, já vím :mrgreen:

No já žiju jen s mamkou a se ségrou. Máma mě chtěla poslat na interupci a pořád to do mě hustila, ale já nechtěla. Přítelovi je 24let :lol: zatím se to zdá být celkem ideální…

• načítám...
1054
7.8.10 15:37

tehulka-marketka
Tak te mezi námi vítám, to jsi asi nejmladší mamča co tu s námi je :dance: Tak se trošku rozepiš, mě taky zajímá jak to v takovém věku vidí rodiče a přítel atd.. Rodit budeš ještě v 16? nebo už ti bude 17 ? No popravdě já mám 16ti letou segru a nedokážu si představit že by byla v tom :mrgreen:
Jinač jak to zvládáš?

• načítám...
13335
7.8.10 15:44

Market vítej.
No já mám 16-ti letou nevlastní segru, které neschvalují antikoncepci a má kluka se kterým provádí všechno, takže taky to očekávám :mrgreen: ale pšššt

• načítám...
2767
7.8.10 15:45

To je dobře, že jsi nešla na interupci. Tak pokud si přítel vydělává, tak to je taky o něčem jiným, než kdybyste neměli nic. A neboj ona se mamka třeba změní a nakonec z ní bude poprděná babička :-D A co škola?

• načítám...
7.8.10 15:46
LadyRtw píše:
tehulka-marketka
Tak te mezi námi vítám, to jsi asi nejmladší mamča co tu s námi je :dance: Tak se trošku rozepiš, mě taky zajímá jak to v takovém věku vidí rodiče a přítel atd.. Rodit budeš ještě v 16? nebo už ti bude 17 ? No popravdě já mám 16ti letou segru a nedokážu si představit že by byla v tom :mrgreen:
Jinač jak to zvládáš?

Ahojky :-) Tak abych pravdu řekla tak přítel je docela šťastnej i když jsem si teda myslela, že bude spíš šílet, ale dobrý :lol: a mamka ta mi zatím dělá z života peklo… ano chápu jí a nic jí nevyčítám já v jejím věku mít 16ti letou dceru těhotnou tak bych taky šílela :-) A já budu nejspíš rodit až v 17 letech, podle toho jak se bude chtít miminku ven :-D zatím mám termín na polovinu ledna no a já mám narozky 17.ledna tak uvidíme :-D Jinak těhotenství zvládám docela fajnově, občasné nevolnosti se mi nevyhnuly a šíleně mě palí žáha a na záchodě jsem pečená vařená, jinak celkem ok :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová