Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nikita066 píše:
Market vítej.
No já mám 16-ti letou nevlastní segru, které neschvalují antikoncepci a má kluka se kterým provádí všechno, takže taky to očekávámale pšššt
Simi co chceš na to říct, s klukem spí a antikoncepci nebere, jen kondom nebo spoléhají na neplodné dny. JN uvidíme ![]()
Markétko: moje mamka se ani v mých 23 necítí na babičku. No možná to bude taky tím, že má malého kluka - 16měsíců
nikita066 píše:
Simi co chceš na to říct, s klukem spí a antikoncepci nebere, jen kondom nebo spoléhají na neplodné dny. JN uvidímeMarkétko: moje mamka se ani v mých 23 necítí na babičku. No možná to bude taky tím, že má malého kluka - 16měsíců
Jo to zase moje mamka má skoro 4 letou holčičku, takže něco na tom bude ![]()
nikita066 píše:
Simi co chceš na to říct, s klukem spí a antikoncepci nebere, jen kondom nebo spoléhají na neplodné dny. JN uvidímeMarkétko: moje mamka se ani v mých 23 necítí na babičku. No možná to bude taky tím, že má malého kluka - 16měsíců
A proč ji neschvalují antikoncepci?
Pokud ji je 16 let, tak by ji antikoncepci doktor předepsal i bez rodičů. To máš dobrý, že máš malýho bráchu ![]()
Simi netuším, prej to škodí tělu, je to vyženěná sestra. A nebudu kecat do výchovy, to si musí rozhodnout oni.
Market, ona si časem zvykne. Že máte 4letou holčičku je super, alepoň mimi zdědí oblečky a postýlku a další věci.
nikita066 píše:
Simi netuším, prej to škodí tělu, je to vyženěná sestra. A nebudu kecat do výchovy, to si musí rozhodnout oni.Market, ona si časem zvykne. Že máte 4letou holčičku je super, alepoň mimi zdědí oblečky a postýlku a další věci.
Však já jsem to nemyslela ňáko špatně ![]()
To je dobrý, když je po kom dědit. To já nebudu mít po kom, ptž přítelkyně od bratra toho měla dost půjčenýho od svých známých a u nás v rodině je teď pouze roční Nicolas a oblečení po něm dává Hanka kámošce.
jn tak v tom mám štěstí ![]()
Jinak si půjdu asi na chvilku lehnout, na oběd jsem měla maso zapečené ze zelím, bramborem a smetanou a nějak mi to nesedlo ![]()
Market tak to te obdivuji , ze jsi se tak rozhodla a uvidis nakonec budes stastna a co skola, ja ji uz asi neztihnu. Jenom tak do prosince a pri nejlepsim do ledna.
Niky a ty jsi studovala jaký obor? Nevzpomenu si, jestli si se o tom zmiňovala nebo ne, tak kdyžtak promiň ![]()
Ja studuji posledni rocnik kuchar-cisnik. Mozna si to dodelam dalkove, ale jeste nevim jak to bude.
aojte holky taky obdivuji 16 letou maminku ale určitě budeš štastná hold někdyse stává ale dítě je to nejkrásnější co vživotě je přeju ti to.já teda mám taky to štestí že jsem vše podědila od seger atd takže paráda jen kdyyb to ted byl kluk tak pak už nic nemám spíš holčičí věci tk na skoro roční dítě.-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat