Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
8.8.10 15:40

Rozhodně lepší než v Ústí nad Orlicí, na tu si hodně stěžujou, hlavně, jak tam rodila bratra přítelkyně, tak malou přidusili :roll: Ta byla fialová snad měsíc a měla úplně monokly jakoby na obličeji, chudák nemohla ani otevřít oči, jak to měla oteklý.

• načítám...
29436
8.8.10 15:50
sima90 píše:
Rozhodně lepší než v Ústí nad Orlicí, na tu si hodně stěžujou, hlavně, jak tam rodila bratra přítelkyně, tak malou přidusili :roll: Ta byla fialová snad měsíc a měla úplně monokly jakoby na obličeji, chudák nemohla ani otevřít oči, jak to měla oteklý.

Uff, tak to je teda pěkně hustý. Chudák holčička. :-(

• načítám...
2767
8.8.10 15:59

Tady ji byl měsíc a pořád to měla nateklý a to nemluvím o tom jak vypadala, když se narodila…

• načítám...
Niky7
8.8.10 16:54

Tak co delate holky? ja ted dostrihala psa a nevim co delat, nudim se :roll:

• Upravit
2767
8.8.10 18:15

Já jsem před chvílí přišla z venku a asi pojedu za kamarádkou do Chocně :-)

• načítám...
2767
8.8.10 18:16
Niky7 píše:
Tak co delate holky? ja ted dostrihala psa a nevim co delat, nudim se :roll:

Co máš za pejska?

• načítám...
10405
8.8.10 18:36
gabi.design píše:
kyblicek píše:
gabi.design píše:
Kyblicku děkuju za tip. Už jsem si ji našla na netu, uložím si to a můžu to zkusit. Já bych právě dala nejraději na nějaký tip a ne jen takhle naslepo si vybírat.
fakt jí můžu jen doporučit bydlím tě v Přibicích a prostě tuhle doktorky nikdy nevyměním rači si pojedu až do brna je fakt super i kamošky tam chodí ale jestli bere to nezaručuju minulej rok jsem se ptala na kamošku a to už nebraa tak to kdyžtak skus třeba se jí tam něco uvolnilo.
A kdepak jsou Přibice? To jsem ještě neslyšela. :-)

to je směr břeclav jak je rajhrad vranovice a vedle toh jsou přibice :lol: bodejt bys slyšela o takvé prdeli :mrgreen: ale sjou tu fajn lidi kamoši lepší jak v brně

• načítám...
10405
8.8.10 18:39

my jsme ted dosli z vneku a přemýšlíme co si dáme dobrý ho na ečři a furt nevím co:-(jinak už se těším až půjde malá spát a já si něco pořádně vychutnám protže m vždycky půlku něčeho sní :mrgreen:

• načítám...
13335
8.8.10 19:36

Holky tak jsem Vás porolítla a jsem tady. Byla jsem u rodičů a řeknu Vám, mít malé mimčo tak je ze mě mrtvola. Byla jsem s bráchou venku a ten mě tak vyždímal. No jedno dítko stačí až až :palec: :dance:

• načítám...
29436
8.8.10 19:44

Ahoj holky, já se teď vrátila z prochajdy. Přítel mě vytáhl v šest ven a došli jsme teď. Taky přemýšlím co dělat, jestli se jít koukat na telku, jíst nebo se koupat.

• načítám...
Niky7
8.8.10 19:49

No my mame krizence :palec: a ted se snazim prodat velmi levne cincily a osmaky. Ale nikdo se nechytl, vite kvuli mimcu. nevite o nekom?

• Upravit
29436
8.8.10 20:00
Niky7 píše:
No my mame krizence :palec: a ted se snazim prodat velmi levne cincily a osmaky. Ale nikdo se nechytl, vite kvuli mimcu. nevite o nekom?

Krásnej hafan. :-) Já o nikom bohužel nevím. Jako děcko jsem měla doma zvířat habaděj, od psů přes králíky až po křečky a potkany, ale nějak jsem z toho vyrostla a hlavně není čas, takže by u mě jakékoliv zvíře trpělo nedostatkem pozornosti. Uvažovala jsem zase o hafanovi, ale vzdala jsem to, protože celý denm zavřený v bytě…to by asi nebylo to pravé ořechové.

• načítám...
10405
8.8.10 20:06

tak jsem koukala na telku a rozbulela jsem se nad povodněma protže to je masakr nikdy bych to zažít nechtěla a tom mám kousek od baráku řeku a jednou už byla až u baráku skoro takže ted snad už ne spraovali to tu ale je tohruza těch lidí mi je vážně líto

• načítám...
2532
8.8.10 20:06

Niky7 jůůů ten je krásnej… to je taky čivava??? :think: Já jsme si teď kupovala čivavu :srdce: a co potřebuješ prodat??? Kamarádka shání nějakého mini psíka

• načítám...
13335
8.8.10 20:07

Niky hafan pěkný, škoda jen, že to moje mimino tak nepozuje, umí se jen vyvalovat nebo mi po ránu skákat po břiše, ale už jsem si zvykla a uhývám.
No taky nevím. Vím jen o sobě, že jsem kdysi chtěla tak moc činčilu až jsem si ji pořádila a zjistila, že jsem na ni alergická, i když to prej nejde. Měla jsem takovou rýmu a do toho teploty, že bobek musel jít z domu. Našla jsem nějakého kluka, který už doma jednu měl.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová