Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Rozhodně lepší než v Ústí nad Orlicí, na tu si hodně stěžujou, hlavně, jak tam rodila bratra přítelkyně, tak malou přidusili
Ta byla fialová snad měsíc a měla úplně monokly jakoby na obličeji, chudák nemohla ani otevřít oči, jak to měla oteklý.
sima90 píše:
Rozhodně lepší než v Ústí nad Orlicí, na tu si hodně stěžujou, hlavně, jak tam rodila bratra přítelkyně, tak malou přidusiliTa byla fialová snad měsíc a měla úplně monokly jakoby na obličeji, chudák nemohla ani otevřít oči, jak to měla oteklý.
Uff, tak to je teda pěkně hustý. Chudák holčička. ![]()
Tady ji byl měsíc a pořád to měla nateklý a to nemluvím o tom jak vypadala, když se narodila…
Tak co delate holky? ja ted dostrihala psa a nevim co delat, nudim se ![]()
Já jsem před chvílí přišla z venku a asi pojedu za kamarádkou do Chocně ![]()
Niky7 píše:
Tak co delate holky? ja ted dostrihala psa a nevim co delat, nudim se
Co máš za pejska?
gabi.design píše:kyblicek píše:A kdepak jsou Přibice? To jsem ještě neslyšela.gabi.design píše:fakt jí můžu jen doporučit bydlím tě v Přibicích a prostě tuhle doktorky nikdy nevyměním rači si pojedu až do brna je fakt super i kamošky tam chodí ale jestli bere to nezaručuju minulej rok jsem se ptala na kamošku a to už nebraa tak to kdyžtak skus třeba se jí tam něco uvolnilo.
Kyblicku děkuju za tip. Už jsem si ji našla na netu, uložím si to a můžu to zkusit. Já bych právě dala nejraději na nějaký tip a ne jen takhle naslepo si vybírat.
to je směr břeclav jak je rajhrad vranovice a vedle toh jsou přibice
bodejt bys slyšela o takvé prdeli
ale sjou tu fajn lidi kamoši lepší jak v brně
my jsme ted dosli z vneku a přemýšlíme co si dáme dobrý ho na ečři a furt nevím co:-(jinak už se těším až půjde malá spát a já si něco pořádně vychutnám protže m vždycky půlku něčeho sní ![]()
Holky tak jsem Vás porolítla a jsem tady. Byla jsem u rodičů a řeknu Vám, mít malé mimčo tak je ze mě mrtvola. Byla jsem s bráchou venku a ten mě tak vyždímal. No jedno dítko stačí až až
![]()
Ahoj holky, já se teď vrátila z prochajdy. Přítel mě vytáhl v šest ven a došli jsme teď. Taky přemýšlím co dělat, jestli se jít koukat na telku, jíst nebo se koupat.
No my mame krizence
a ted se snazim prodat velmi levne cincily a osmaky. Ale nikdo se nechytl, vite kvuli mimcu. nevite o nekom?
Niky7 píše:
No my mame krizencea ted se snazim prodat velmi levne cincily a osmaky. Ale nikdo se nechytl, vite kvuli mimcu. nevite o nekom?
Krásnej hafan.
Já o nikom bohužel nevím. Jako děcko jsem měla doma zvířat habaděj, od psů přes králíky až po křečky a potkany, ale nějak jsem z toho vyrostla a hlavně není čas, takže by u mě jakékoliv zvíře trpělo nedostatkem pozornosti. Uvažovala jsem zase o hafanovi, ale vzdala jsem to, protože celý denm zavřený v bytě…to by asi nebylo to pravé ořechové.
tak jsem koukala na telku a rozbulela jsem se nad povodněma protže to je masakr nikdy bych to zažít nechtěla a tom mám kousek od baráku řeku a jednou už byla až u baráku skoro takže ted snad už ne spraovali to tu ale je tohruza těch lidí mi je vážně líto
Niky7 jůůů ten je krásnej… to je taky čivava???
Já jsme si teď kupovala čivavu
a co potřebuješ prodat??? Kamarádka shání nějakého mini psíka
Niky hafan pěkný, škoda jen, že to moje mimino tak nepozuje, umí se jen vyvalovat nebo mi po ránu skákat po břiše, ale už jsem si zvykla a uhývám.
No taky nevím. Vím jen o sobě, že jsem kdysi chtěla tak moc činčilu až jsem si ji pořádila a zjistila, že jsem na ni alergická, i když to prej nejde. Měla jsem takovou rýmu a do toho teploty, že bobek musel jít z domu. Našla jsem nějakého kluka, který už doma jednu měl.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat