Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojte holky tak jste se vyspali?to ti nezávidím tu práci mě by se taky nechcelo ale taky mě to jednou čeká
jinak niki ta postálka tak nádherná na tohle vždycky koukám v obchodech a manžel se mi směje že jsem s tím nesmrtelná je to krása
Dobré ráno
Dneska jsem to trošku protáhla
Nemohla jsem vůbec usnout
Jinak Niky postýlka je moc pěkná ![]()
Gabi:čípek mám hoodně měkký, jinak k těm ovulačním testům, je tam teda napsaný, že má žena přítomný v moči HL(luteinizační hormon), který se v době plodných dnů zvýší a po pozitivním testu nastane ovulace do 12-48 hodin. Tak nevím no
Ale podle těch příznaků ji asi mám ![]()
No nic jdu uklízet a vařit ![]()
Pěkné ranko holky. No vstávala jsem něco po 10té (no o tom, že jsem usla někde kolem půl 4 raději mluvit nebudu, už jsem myslela, že budu zírat do stropu až do rána!)
Taky vůbec nemůžu spát a to nejsem těhule
Jsem zvyklá už na ten čas, vždycky jsme se s přítelem koukali třeba do dvanácti na filmy a teď musí chodit brzo spát, jinak zaspává
No a já nemůžu spát, tak koukám do stropu. Na filmy se nechci večer dívat sama, vždycky jsme koukali na horory spolu ![]()
přemýšlím že dneska s malou po obědě spát nejdu abych spala večer ale bezatk budu unavená alehnu zase za ní jako vždy a pak večer budu čumět na telku asi ne protže tam nic nedavaj to je hruza
kyblicku, ja včera přes den takřka nespala, jen jsem si lehla a koukala na telku. No a večer jsem byla tak moc unavená, už jsem cítila tu únavu a bolest svalu a nešlo to a nešlo ![]()
Simo no tak horory bych sama taky nedala, max tak ve 12 v poledne kde je světlo a plno lidí kolem! ![]()
stěma hororama taky tak sama ne a ted už vuec ne prože se lekám jako prase takže ted to rači vynechám.jinak holky dneskase asi unudím malá je náká hodná fut si hraje nebo kuká na pohádku a já nemám co dělat je to horznej nezvyk jsem zvyklá furt něco dělat ![]()
kyblicku tak se stav
potřebuju vyžehlit, vytřít, utřít prach … ![]()
No budu to muset dneska stihnout
nikita066 píše:
kyblicku tak se stavpotřebuju vyžehlit, vytřít, utřít prach …
No budu to muset dneska stihnout
jo tak tohle mě taky nebaví to budu dělat nevím kdy se mi vubec nechce uklízet asi o víkendu protže budu aji koupelnu atd to si zase máknu:-(
no taky dělám snad to ulidímo víknedu jak binec tu tak nák není takže pohoda aleo víkendu už budu muset ale nevím kdy protže v sobotu jsou hody a malou jsem chtěla dát do kroju ty děcka djou v tmo užsní v neděli na narozky synoveckovi
Dobre ranko holky
, ja se musela donutit uz vstat, jiank bych spala aspon do 4, chju.
teda ty seš pěkne spáč to jsi tak spávala aji když si těhu nebyla??
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat