Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
9.8.10 07:56

ahojte holky tak jste se vyspali?to ti nezávidím tu práci mě by se taky nechcelo ale taky mě to jednou čeká :-) jinak niki ta postálka tak nádherná na tohle vždycky koukám v obchodech a manžel se mi směje že jsem s tím nesmrtelná je to krása

• načítám...
2767
9.8.10 09:22

Dobré ráno :-) Dneska jsem to trošku protáhla :mrgreen: Nemohla jsem vůbec usnout :-? Jinak Niky postýlka je moc pěkná :palec:
Gabi:čípek mám hoodně měkký, jinak k těm ovulačním testům, je tam teda napsaný, že má žena přítomný v moči HL(luteinizační hormon), který se v době plodných dnů zvýší a po pozitivním testu nastane ovulace do 12-48 hodin. Tak nevím no :nevim: Ale podle těch příznaků ji asi mám :-D

No nic jdu uklízet a vařit :mavam:

• načítám...
13335
9.8.10 10:46

Pěkné ranko holky. No vstávala jsem něco po 10té (no o tom, že jsem usla někde kolem půl 4 raději mluvit nebudu, už jsem myslela, že budu zírat do stropu až do rána!)

• načítám...
2767
9.8.10 11:17

Taky vůbec nemůžu spát a to nejsem těhule :lol: Jsem zvyklá už na ten čas, vždycky jsme se s přítelem koukali třeba do dvanácti na filmy a teď musí chodit brzo spát, jinak zaspává :-D No a já nemůžu spát, tak koukám do stropu. Na filmy se nechci večer dívat sama, vždycky jsme koukali na horory spolu :-)

• načítám...
10405
9.8.10 11:18

přemýšlím že dneska s malou po obědě spát nejdu abych spala večer ale bezatk budu unavená alehnu zase za ní jako vždy a pak večer budu čumět na telku asi ne protže tam nic nedavaj to je hruza

• načítám...
13335
9.8.10 11:21

kyblicku, ja včera přes den takřka nespala, jen jsem si lehla a koukala na telku. No a večer jsem byla tak moc unavená, už jsem cítila tu únavu a bolest svalu a nešlo to a nešlo :nevim:

Simo no tak horory bych sama taky nedala, max tak ve 12 v poledne kde je světlo a plno lidí kolem! :mrgreen:

• načítám...
10405
9.8.10 11:23

stěma hororama taky tak sama ne a ted už vuec ne prože se lekám jako prase takže ted to rači vynechám.jinak holky dneskase asi unudím malá je náká hodná fut si hraje nebo kuká na pohádku a já nemám co dělat je to horznej nezvyk jsem zvyklá furt něco dělat :mrgreen:

• načítám...
13335
9.8.10 11:27

kyblicku tak se stav :mrgreen: potřebuju vyžehlit, vytřít, utřít prach … :palec:
No budu to muset dneska stihnout

• načítám...
10405
9.8.10 12:04
nikita066 píše:
kyblicku tak se stav :mrgreen: potřebuju vyžehlit, vytřít, utřít prach … :palec:
No budu to muset dneska stihnout

jo tak tohle mě taky nebaví to budu dělat nevím kdy se mi vubec nechce uklízet asi o víkendu protže budu aji koupelnu atd to si zase máknu:-(

• načítám...
13335
9.8.10 12:07

no já si to z víkendu přeložila na týden :mrgreen:

• načítám...
10405
9.8.10 12:10

:mrgreen: :mrgreen: no taky dělám snad to ulidímo víknedu jak binec tu tak nák není takže pohoda aleo víkendu už budu muset ale nevím kdy protže v sobotu jsou hody a malou jsem chtěla dát do kroju ty děcka djou v tmo užsní v neděli na narozky synoveckovi

• načítám...
Niky7
9.8.10 12:12

Dobre ranko holky :mavam: , ja se musela donutit uz vstat, jiank bych spala aspon do 4, chju.

• Upravit
10405
9.8.10 12:13

teda ty seš pěkne spáč to jsi tak spávala aji když si těhu nebyla?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Niky7
9.8.10 12:16

Ne to jsem spavala do 8 :mrgreen: nejvic do 10 :mrgreen:

• Upravit
10405
9.8.10 12:19

tak si to ted užívej :mrgreen: dokud můžeš

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová