Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
8.8.10 11:19

Ahoj :mavam: Niky jak říkáš, tak teď to tak zkoušíme, snad se zadaří už konečně.

• načítám...
Niky7
8.8.10 13:14

Dobre rano holky :mrgreen: za pokus nic nedate. Uvidite :palec:

• Upravit
2767
8.8.10 14:21

Ale fakt musím říct, že když mám nohy nahoře a zadek podložený polštářem, tak toho vyteče pak úplně minimálně :-) :palec:

• načítám...
29436
8.8.10 14:21
Niky7 píše:

Jo ráno, jo? Počkej Niky my ti dáme. :lol:

• načítám...
29436
8.8.10 14:25
sima90 píše:
Ale fakt musím říct, že když mám nohy nahoře a zadek podložený polštářem, tak toho vyteče pak úplně minimálně :-) :palec:

Ze mě to teče pořád a navíc i klidně ještě druhej den, což mě teda celkem otravuje, protože přeci jen je to sperma cítit. Takže to poslední dobou řeším tak, že sexujeme večer před spaním, já pak zalehnu a chrním, protože jak jsem se vždycky zvedla a to klidně až po čtvrt hodině, tak to vždycky bylo jak Niagárské vodopády a sprchnu se ráno než jdu do práce. A stejně si beru ještě tampon nebo slipovku.

• načítám...
2767
8.8.10 14:27
Niky7 píše:

Ještě řekni, že si teď vstávala :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
10405
8.8.10 14:27

tak to ti teda dělá hodně ze mě to teda taky teklo aji po té půl hodině ale u malé mín ted vymýšlím co podnikneme sem se po obědě vyspala tak paráda :mrgreen:

• načítám...
2767
8.8.10 14:32
gabi.design píše:
sima90 píše:
Ale fakt musím říct, že když mám nohy nahoře a zadek podložený polštářem, tak toho vyteče pak úplně minimálně :-) :palec:
Ze mě to teče pořád a navíc i klidně ještě druhej den, což mě teda celkem otravuje, protože přeci jen je to sperma cítit. Takže to poslední dobou řeším tak, že sexujeme večer před spaním, já pak zalehnu a chrním, protože jak jsem se vždycky zvedla a to klidně až po čtvrt hodině, tak to vždycky bylo jak Niagárské vodopády a sprchnu se ráno než jdu do práce. A stejně si beru ještě tampon nebo slipovku.

8-o 8-o Jako fakt? 8-o To je teda divný :think: My jsme to dřív ďáli zezadu, chvíli jsem tak zůstala a pak jsem šla rychle na záchod, zatlačila jsem břicho a vyteklo všechno :mrgreen: Hned potom jsem šla spát a už nic neteklo. Teď si dávám pod sebe ručník a zůstanu s nohama nahoře cca 20 minut a potom už nic skoro nevyteče. To máš pravdu, že je to cítit.

• načítám...
29436
8.8.10 14:52

Jojo Simčo, taky mám pod sebou vždycky ručník. :palec:

• načítám...
29436
8.8.10 14:54
sima90 píše:
Niky7 píše:
Ještě řekni, že si teď vstávala :mrgreen: :lol: :lol:

No beztak. :lol:

• načítám...
2767
8.8.10 14:56

Ručník je dobrej pomocník :lol: Takže si najdeš gynekologa v Brně?

• načítám...
29436
8.8.10 15:00
sima90 píše:
Ručník je dobrej pomocník :lol: Takže si najdeš gynekologa v Brně?

Chtěla bych, dopoledne jsem seděla u netu a koukala na různé doktory, ale já si prostě neumím vybrat. Když o tom doktorovi nic člověk neví, tak to je takový na houby. Ještě přemýšlím že si zítra zavolám tomu svému do Svitav, objednám se, půjdu tam, řeknu co mě trápí a že se nám nedaří mimčo, tak bych chtěla mít jistotu jestli někde není nějakej problém a podle toho se asi zařídím. On je skvělej jako člověk, jako doktor je už takovej slabší, je po dvou mrtvicích, tak nevím jestli to třeba není zas tím, dřív takovej nebyl. Ale zase si říkám že když mu na rovinu řeknu co chci a s čím teda jako mám problém, tak že se někam hnu.

• načítám...
Niky7
8.8.10 15:03

Ahoj holky jo vstavala jsem :mrgreen: ja jsem si vzdycky pod sebe daval vic polstaru a noc vlozku a spala na brise. Gabi a jak dlouho se uz snazite?

• Upravit
2767
8.8.10 15:06

Ty pocházíš ze Svitav? Zkus to tady http://www.znamylekar.cz/
Tam si vybereš doktora, podle toho, kde bydlíš a většinou u něj máš komentáře od lidí, co k němu chodí, tak by ti to mohlo pomoct trochu. Lepší to je říct narovinu, oni pomůžou. A to je starší doktor?

• načítám...
2767
8.8.10 15:07

Zadej do toho políčka Brno a už ti to vyjede gynekology.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová