Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
10.8.10 11:53

to je uplně jedno si myslím jen pokud něco cheš od sociálky ted jak nákou vypomoc tak je lepší být u ěj jinak rodičovskej příspěvěk dostaneš hnedka jen prostě nebudeš dostávat tu mateřskou půl roku co si vydělají otatní.niki nevím jak je to ted slyšela jsem že už to nejde tak udělat jak to mám já jiní zase říkaj že ješte jde já vdaná jsem a měla jsem tu vyhodu protže ty pak budeš brát po těch 21měsících jen 3 800mám pocit že to je.ale já měla taky fkt slušnou paní na uřádě teda mám furt která poradí a v brně třeba rači nic neřeknou jen aby nemuseli dát :cert:

• načítám...
Niky7
10.8.10 11:59

Tak se kdyztak pujdu obesit. Ach jo

• Upravit
10405
10.8.10 12:01

niki všehno nák dopadne každopádně penízky určo dostaneš já jen měla blbí že mě ten hajzl vyhodil z práce dyž jem měla podepsat smluovu ten den a ten den jsem zjitila že jem těhotná takže paráda

• načítám...
Niky7
10.8.10 12:04

Tak to je fakt hajzl :cert:

• Upravit
10405
10.8.10 12:06
Niky7 píše:
Tak to je fakt hajzl :cert:

to teda je nechal mě tam odřít inventuru 3 dny od 6 do deviti do večera a pak mě vyhodil hajzl jeden a pak už se nic nedá dělat tehtnou mě nikam nevemou takže jsem skončila na pracáku

• načítám...
Niky7
10.8.10 12:08

TY jo, ja jsem premysela vzit si nejakej privydelek domu jak to mas pro maminy, ale bojim se, ze naletim, aby to nebyl podvod, tak nevim.

• Upravit
2767
10.8.10 12:08
kyblicek píše:
jojo no já dělám jen rodině protže mě to jako nebaví jen třeba doryt atd ale cukroví ubec mě samotné se mi nechce nic píct a už jsem to snad ii zapoměla ale dyž chcu peču si co chi spíš mě baví dorty

Mě taky spíš baví víc dorty no, ale co se dá dělat, dělám v rodině i na zakázku, mám z toho pěkný peníze :palec: Nejradši bych si pak uďála živnosťák a ďála na něj, protože tady práce fakt stojí za prd. Kámoš dělá ve fabrice 12 hodin i noční a má jenom 7000 kč :pocitac:

• načítám...
10405
10.8.10 12:11
Niky7 píše:
TY jo, ja jsem premysela vzit si nejakej privydelek domu jak to mas pro maminy, ale bojim se, ze naletim, aby to nebyl podvod, tak nevim.

právě to jsem chtěla taky jenže holky mě právě říkali že hodně na to naletěli a frt něco a zaplatte 50kč a my vám ošlem cosi a ono nic a tak hodně toje

• načítám...
10405
10.8.10 12:12
sima90 píše:
kyblicek píše:
jojo no já dělám jen rodině protže mě to jako nebaví jen třeba doryt atd ale cukroví ubec mě samotné se mi nechce nic píct a už jsem to snad ii zapoměla ale dyž chcu peču si co chi spíš mě baví dorty
Mě taky spíš baví víc dorty no, ale co se dá dělat, dělám v rodině i na zakázku, mám z toho pěkný peníze :palec: Nejradši bych si pak uďála živnosťák a ďála na něj, protože tady práce fakt stojí za prd. Kámoš dělá ve fabrice 12 hodin i noční a má jenom 7000 kč :pocitac:

tak to je teda horzný tak o je jasný t bys klidě mohla když ti to jde mě už ne já už to zapoměla :-) a navíc mě to fakt nebaví

• načítám...
2767
10.8.10 12:17

Holky to si vůbec neberte to jsou podvody, pošlete nám 50 kč a blá blá, furt mě s tímto někdo otravuje a chodí mi na e-mail ňáký nabídky. Nejlepší by bylo, kdyby jste zašli do ňáké firmy, kde dávají normální domácí práci a tu vám dají bez ohledu na to, jestli jste těhotný nebo ne. Já se mám jít zeptat zase v září. Není za to moc, třeba 4000 kč, ale alespoň něco.
A s tím rodičákem, určo to Niky jde ňáko udělat, pže bratra přítelkyně taky nikde nepracovala a ještě k tomu byla na VŠ, když zjistila, že je těhotná, takže by byla automaticky na 4-letým rodičáku, ale chytla asi příjemnou paní a ta jí řekla, že pokud byla někdy na brigádách tak ji dá 3-letej, tak nevím :nevim: a pořád má teda těch 7600 kč a k tomu si přivydělává, že roznáší letáky. No a jak by to bylo se mnou: Teď jsem taky na ÚP a kdyby se nám teda zadařilo to bych jako byla celých 9 měsíců vedena pořád na pracáku? A oni by za mě platili sociální a zdravotní? nebo jak to je? :nevim:

• načítám...
2767
10.8.10 12:18
kyblicek píše:
sima90 píše:
kyblicek píše:
Mě taky spíš baví víc dorty no, ale co se dá dělat, dělám v rodině i na zakázku, mám z toho pěkný peníze :palec: Nejradši bych si pak uďála živnosťák a ďála na něj, protože tady práce fakt stojí za prd. Kámoš dělá ve fabrice 12 hodin i noční a má jenom 7000 kč :pocitac:
tak to je teda horzný tak o je jasný t bys klidě mohla když ti to jde mě už ne já už to zapoměla :-) a navíc mě to fakt nebaví

Mě to jako baví, ale nevím jestli by mě to uživilo, musela bych si dát inzeráty a sehnat více lidí.

• načítám...
1054
10.8.10 13:14
sima90 píše:
Lady, ten je fakt pěkný :palec: To je nová kolekce? Takový jsem ještě neviděla :think:

No to je ten Quinny Buzz 3 , tady V ČR mají jen klasické barvy. Tento sem našla na nějakých německých stránkach..ale tam pro něj určitě nepojedu :mrgreen: ale je super :srdce:

• načítám...
2767
10.8.10 13:17

jj já vím, že je to Quinny, dívala jsem se právě na nový kolekce a tadytu barvu nenašla, ale tak ona třeba za chvíli bude i u nás nebo ne?

• načítám...
2767
10.8.10 13:18

Stejně si Quinny nakonec koupíš :mrgreen: :lol:

• načítám...
1054
10.8.10 13:24

Já jsem na pracáku - platí za mě sociální a zdravotní. Nikde jsem nepracovala takže dostanu rodičák - 4 letý. Prvních 21 měsíců myslím 7600 kč a pak 3800 kč. Abys dostala mateřskou brigádně musíš mít odpracovaný rok a vše jen jako - DOHODA O PROVEDENÍ PRACOVNÍ ČINNOSTI. Já mám brigádně odpracované 2 roky a na matěřskou nárok nemám, ptz půlka smluv byla jako DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE.
Myslím že lepší je mít bydliště u přítele, do 26 let pokud studuješ i nestuduješ se o tebe musí starat matka takže když si hlášená u ní dostaneě prdlajs. když u přítele máte nárok na více věcí . Samozřejmě se to všecko vztahuje od toho kolik přítel vydělává jak máte velký byt atd.. Takže tak, no je toho fůra..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová