Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
4.8.10 20:59

holky ja se taky divam na primu-dítě mi zničilo život. a celkem me to vydesilo :cry:

• Upravit
29436
4.8.10 21:13

Holky koukám na to jedním okem, přepínám z Novy, je to hrůza. Doufám že až ty děti vyrostou, tak uvidí co o nich rodiče před X lety říkali a jak je milovali. Je to hnus. Takovým ženským by děti měli zakázat.

• načítám...
13335
4.8.10 21:20

Niky taky jsem u toho měla smíšený pocity, jestli to zvládnu a musím říct, že jak jsem hlídala Kubajze (bráchu) jako mimi tak jednou jsem myslela, že to nedám - plakal a plakal a já nevěděla proč - byl napapaný, přebalený, nebyl nemocný. No ale zvládla jsem to. Ale nikdy bych mu neřekla, že jsem ho neměla mét :nevim:

• načítám...
2767
4.8.10 21:23

Holky myslíte, že to bude na internetu? Ráda bych to viděla, musím se věnovat přítelovi, tak se nedívám. Tak ahoj zítra :mavam:

• načítám...
13335
4.8.10 21:27

já myslím že to stáhneš na uloz.to nebo na youtubu to bude

• načítám...
Niky7
4.8.10 21:33

Ja jsem kvuli tem blbejm hormonum tak zmatena jednou se tesim po druhe to dite nechci. Doufam, ze se ty hormony spravi.

• Upravit
Niky7
4.8.10 21:34

Z toho poradu- Myslim, ze to tak hrozne nebude, ze ano?

• Upravit
29436
4.8.10 21:36

Holky já se loučím, ráno vstávám do práce. Tak zatím papa a dobrou noc. :mavam:

• načítám...
13335
4.8.10 21:42

Ahoj Gabi :mavam:

Holky, pomoooc mě se nafuju bříško, jsem se přejedla :oops:

• načítám...
2532
4.8.10 22:55
nikita066 píše:
Niky taky jsem u toho měla smíšený pocity, jestli to zvládnu a musím říct, že jak jsem hlídala Kubajze (bráchu) jako mimi tak jednou jsem myslela, že to nedám - plakal a plakal a já nevěděla proč - byl napapaný, přebalený, nebyl nemocný. No ale zvládla jsem to. Ale nikdy bych mu neřekla, že jsem ho neměla mét :nevim:

Nikitko já se tvým obavám vůbec nedivím, ale neboj bude to tvé vlastní dítě a k tomu budeš přistupovat úplně jinak, než k sourzenci uvidíš neboooj :wink: :hug:

Holky asi jste takové nejisté kvůli tomu, že nevíte co od toho čekat, ale až uvidíte to maličké a poprvé Vám ho dají tak pochopíte že obavy byli zbytečné :andel: Taky jsem měla takové stavy :roll:

• načítám...
Niky7
4.8.10 23:07

Kaci vim, ze to bude znit divne, ale bojim se toho, ze uz nebudu hezka. Hrozne rada jsem se predvadela, mela vysnenou postavu, tancila brisni tance a uzivala si ty slastne pohledy muzu, proste jsem si to uzivala. A ted uz to nebude. Uz nebudu stredem pozornosti. Ach jo. Neumim si to predstavit.

• Upravit
13335
4.8.10 23:14

Kačenko moc děkuju za povzbuzení.

Niky kamarádka je po dvou porodech, tančí břišní tance a je pořád sexy, teď má nějaké to kilčo nahoře, protože je těsně po porodu, ale po tom prvním zhodila víc a byla štíhlejší jak před porodem.

To zvládnem :wink: Prostě musíme. Taky mám ráda pozornost :palec:

• načítám...
Niky7
4.8.10 23:39

Nikytko dekui, jen mam strach, ze uz to nebudu ja. Vsak ty vis jak se citim. Mas pravdu musime to zvladnout. Ale je to tezke.

• Upravit
13335
5.8.10 00:02

JJ taky se toho popravdě bojím. Bojím se, abych byla dobrou matkou, měla dostatek všeho co budu potřebovat pro miminko a zároveň byla šik, štíhlá, mladá mamina! Taky nevím jak to bude, ale chci to dokázat a budu se snažit pro to udělat vše

• načítám...
Niky7
5.8.10 00:09

Presne tak! Tak ja uz jdu na kute, tak preji dobrou noc a zitra vam poslu zajimave rady co jsem nasla. Jsou skvele a budou se hodit. Tak papa

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová