Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky koukám na to jedním okem, přepínám z Novy, je to hrůza. Doufám že až ty děti vyrostou, tak uvidí co o nich rodiče před X lety říkali a jak je milovali. Je to hnus. Takovým ženským by děti měli zakázat.
Niky taky jsem u toho měla smíšený pocity, jestli to zvládnu a musím říct, že jak jsem hlídala Kubajze (bráchu) jako mimi tak jednou jsem myslela, že to nedám - plakal a plakal a já nevěděla proč - byl napapaný, přebalený, nebyl nemocný. No ale zvládla jsem to. Ale nikdy bych mu neřekla, že jsem ho neměla mét ![]()
Holky myslíte, že to bude na internetu? Ráda bych to viděla, musím se věnovat přítelovi, tak se nedívám. Tak ahoj zítra ![]()
Ja jsem kvuli tem blbejm hormonum tak zmatena jednou se tesim po druhe to dite nechci. Doufam, ze se ty hormony spravi.
Holky já se loučím, ráno vstávám do práce. Tak zatím papa a dobrou noc. ![]()
nikita066 píše:
Niky taky jsem u toho měla smíšený pocity, jestli to zvládnu a musím říct, že jak jsem hlídala Kubajze (bráchu) jako mimi tak jednou jsem myslela, že to nedám - plakal a plakal a já nevěděla proč - byl napapaný, přebalený, nebyl nemocný. No ale zvládla jsem to. Ale nikdy bych mu neřekla, že jsem ho neměla mét
Nikitko já se tvým obavám vůbec nedivím, ale neboj bude to tvé vlastní dítě a k tomu budeš přistupovat úplně jinak, než k sourzenci uvidíš neboooj
![]()
Holky asi jste takové nejisté kvůli tomu, že nevíte co od toho čekat, ale až uvidíte to maličké a poprvé Vám ho dají tak pochopíte že obavy byli zbytečné
Taky jsem měla takové stavy ![]()
Kaci vim, ze to bude znit divne, ale bojim se toho, ze uz nebudu hezka. Hrozne rada jsem se predvadela, mela vysnenou postavu, tancila brisni tance a uzivala si ty slastne pohledy muzu, proste jsem si to uzivala. A ted uz to nebude. Uz nebudu stredem pozornosti. Ach jo. Neumim si to predstavit.
Kačenko moc děkuju za povzbuzení.
Niky kamarádka je po dvou porodech, tančí břišní tance a je pořád sexy, teď má nějaké to kilčo nahoře, protože je těsně po porodu, ale po tom prvním zhodila víc a byla štíhlejší jak před porodem.
To zvládnem
Prostě musíme. Taky mám ráda pozornost ![]()
Nikytko dekui, jen mam strach, ze uz to nebudu ja. Vsak ty vis jak se citim. Mas pravdu musime to zvladnout. Ale je to tezke.
JJ taky se toho popravdě bojím. Bojím se, abych byla dobrou matkou, měla dostatek všeho co budu potřebovat pro miminko a zároveň byla šik, štíhlá, mladá mamina! Taky nevím jak to bude, ale chci to dokázat a budu se snažit pro to udělat vše
Presne tak! Tak ja uz jdu na kute, tak preji dobrou noc a zitra vam poslu zajimave rady co jsem nasla. Jsou skvele a budou se hodit. Tak papa
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky ja se taky divam na primu-dítě mi zničilo život. a celkem me to vydesilo