Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj já jsem otěhotněla v 17letech (plánovaně) a rodila jsem v 18. Dnes je mi 21let a mám tedy skoro 3letou holčičku.
Holky porodu se nebojte, zvládli to jiní, zvládnete to i vy
![]()
Co se týče porodu mě uklidňoval fakt, že kolem mě je hromady lidí, který muel někdo porodit
a pak mě uklidnil můj dokto slovy… maminko nebojte se ještě nikdy mi nikdo vevnitř nezůstal ![]()
Michaelakkk píše:
Co se týče porodu mě uklidňoval fakt, že kolem mě je hromady lidí, který muel někdo porodita pak mě uklidnil můj dokto slovy… maminko nebojte se ještě nikdy mi nikdo vevnitř nezůstal
nooo to asi dost povzbudí
já tedy nevím jaké to je ale ty bolesti mi stačili, já rodila císařem
Kačenko, to jsi hodně odvážná, tak brzo, ale pokud to má člověk v hlavě, tak proč ne. S fotečky pěkná dcerka, gratuluji
nikita066 píše:
Kačenko, to jsi hodně odvážná, tak brzo, ale pokud to má člověk v hlavě, tak proč ne. S fotečky pěkná dcerka, gratuluji
nemyslím, že je to o odvaze, prostě jsem to tak cítila… každá máma, by se na to měla hlavně cítit a né si udělat dítě, protože kamarádka má taky…
znám spoustu lidí co mají děti a nestarají se o ně.. máma by měla mámou… (tím nemyslím na nikdo nic špatného)
moc děkuji
jakto že ty nemáš žádné fotečky??? ![]()
Kačenko jj to máš pravdu. Znám spoustu takových lidí, které popisuješ (od jednoho mojeho ex sestra má 4 děti - poslední malé 2m miminko a no popravdě v jejím případě nevím proč je má).
Fotečky bych dát mohla. Mám dvě fotky z ultrazvuku ale nemám doma skener
a moje fotečky v pc mám prakticky všechny vymazány, špatná záloha při přeinstalaci pc.
Ale zkusím něco najít a dát tam alespoň profilovku ![]()
nikita066 píše:
Kačenko jj to máš pravdu. Znám spoustu takových lidí, které popisuješ (od jednoho mojeho ex sestra má 4 děti - poslední malé 2m miminko a no popravdě v jejím případě nevím proč je má).Fotečky bych dát mohla. Mám dvě fotky z ultrazvuku ale nemám doma skener
Ale zkusím něco najít a dát tam alespoň profilovkua moje fotečky v pc mám prakticky všechny vymazány, špatná záloha při přeinstalaci pc.
to bude super…
a kolik ti vlastně je? ![]()
no zkusím to napravit, ale nebude to dneska …
Nemám pana fotografa. Ale těším se, až mi povyroste bříško, jsem domluvena s kamarádem na profesionálních fotkách - uměleckých. Ty budou pěkné. Ty pak tady určitě dám ![]()
no tak to se ráda podívám…
a v kolikátem jsi měsíci atd..napiš něco o sobě… o mě dovíš z metříku a dala jsem si tě do přátel tak se můžeš juknout na fotky ![]()
Ahoj niky66. dekuji za uklidneni nejak se to bude muset zvladnout.
termin jeste nevim, ale mezi breznem a dubnem. A v kolikatem jsi tt?
Holky a jak je to s mateřskou v tak mladem veku a bez prace? Jake mate zkusenosti?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat