Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
28.7.10 21:11

ahoj já jsem otěhotněla v 17letech (plánovaně) a rodila jsem v 18. Dnes je mi 21let a mám tedy skoro 3letou holčičku.

Holky porodu se nebojte, zvládli to jiní, zvládnete to i vy :wink: :hug:

• načítám...
Michaelakkk
28.7.10 21:19

Co se týče porodu mě uklidňoval fakt, že kolem mě je hromady lidí, který muel někdo porodit :-) a pak mě uklidnil můj dokto slovy… maminko nebojte se ještě nikdy mi nikdo vevnitř nezůstal :D

• Upravit
2532
28.7.10 21:22
Michaelakkk píše:
Co se týče porodu mě uklidňoval fakt, že kolem mě je hromady lidí, který muel někdo porodit :-) a pak mě uklidnil můj dokto slovy… maminko nebojte se ještě nikdy mi nikdo vevnitř nezůstal :D

nooo to asi dost povzbudí :mrgreen: já tedy nevím jaké to je ale ty bolesti mi stačili, já rodila císařem

• načítám...
13335
28.7.10 21:26

Kačenko, to jsi hodně odvážná, tak brzo, ale pokud to má člověk v hlavě, tak proč ne. S fotečky pěkná dcerka, gratuluji

• načítám...
2532
28.7.10 21:30
nikita066 píše:
Kačenko, to jsi hodně odvážná, tak brzo, ale pokud to má člověk v hlavě, tak proč ne. S fotečky pěkná dcerka, gratuluji

nemyslím, že je to o odvaze, prostě jsem to tak cítila… každá máma, by se na to měla hlavně cítit a né si udělat dítě, protože kamarádka má taky… :mrgreen: znám spoustu lidí co mají děti a nestarají se o ně.. máma by měla mámou… (tím nemyslím na nikdo nic špatného)

moc děkuji :kytka: jakto že ty nemáš žádné fotečky??? :think:

• načítám...
13335
28.7.10 21:34

Kačenko jj to máš pravdu. Znám spoustu takových lidí, které popisuješ (od jednoho mojeho ex sestra má 4 děti - poslední malé 2m miminko a no popravdě v jejím případě nevím proč je má).

Fotečky bych dát mohla. Mám dvě fotky z ultrazvuku ale nemám doma skener :( a moje fotečky v pc mám prakticky všechny vymazány, špatná záloha při přeinstalaci pc.

Ale zkusím něco najít a dát tam alespoň profilovku :)

• načítám...
2532
28.7.10 21:37
nikita066 píše:
Kačenko jj to máš pravdu. Znám spoustu takových lidí, které popisuješ (od jednoho mojeho ex sestra má 4 děti - poslední malé 2m miminko a no popravdě v jejím případě nevím proč je má).

Fotečky bych dát mohla. Mám dvě fotky z ultrazvuku ale nemám doma skener :( a moje fotečky v pc mám prakticky všechny vymazány, špatná záloha při přeinstalaci pc.

Ale zkusím něco najít a dát tam alespoň profilovku :)

to bude super… :wink: a kolik ti vlastně je? :think:

• načítám...
13335
28.7.10 21:40

profilovka je tam :) Mě je 23.

• načítám...
2532
28.7.10 21:47

niki noo moc to nejde vidět :think: :mrgreen:

• načítám...
13335
28.7.10 21:49

:-( no zkusím to napravit, ale nebude to dneska … :( Nemám pana fotografa. Ale těším se, až mi povyroste bříško, jsem domluvena s kamarádem na profesionálních fotkách - uměleckých. Ty budou pěkné. Ty pak tady určitě dám :palec:

• načítám...
2532
28.7.10 21:51

no tak to se ráda podívám… :pankac: a v kolikátem jsi měsíci atd..napiš něco o sobě… o mě dovíš z metříku a dala jsem si tě do přátel tak se můžeš juknout na fotky :wink:

• načítám...
13335
28.7.10 21:56

jj koukám a už píšu. Máš nádherné fotečky. Napíšu ale zprávičku :-)

• načítám...
Niky7
28.7.10 22:31

Ahoj niky66. dekuji za uklidneni nejak se to bude muset zvladnout. :palec: termin jeste nevim, ale mezi breznem a dubnem. A v kolikatem jsi tt?

• Upravit
13335
28.7.10 22:34

já jsem v 16tt :)

• načítám...
Niky7
28.7.10 22:39

Holky a jak je to s mateřskou v tak mladem veku a bez prace? Jake mate zkusenosti?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová